Ben bu tarz maddili konulari okurken aklimda öyle canlaniyor cunku öyle yaziyorlar ki sanki dolap bom boş, millet aç, eve yemek alamiyor gibi yorumlar okuyorum öyle bir his veriyor ve yorumlar, 2 -3 sayfa sonra ysl, gucciler bikaç binlik canta ayakkabilar havada uçuşuyor.
İnsan şaşiriyor haliyle. Hangisiydi problem? Cunku peyniri dert edinenin aklina çanta gelmez sanirim.
Herseyin fiyati artti bunu herkes biliyor incik cincik tek tek yazarak peynir şu fiyat, muz bu fiyat diyince eve alamiyorlar gibi ir algi oluşuyor, sonrasinda mevzu cantaya donuyor orada bir kafa karisikligi oluyor.
Ulkenin yarisina zam gelmedi herkese var zam ve herkes farkinda, ben de önceden 5 liraya aldigim şeyi suan 10 liraya almak istemem niye isteyeyim veya niye bundan memnun olayim? Cilgin miyim?
Bu pahaliligi söylenerek duzeltebilecek olsam sabah aksam soylenirim burada inanin.
Bir de konumumdan dolayi şuraya gitmek zorundayim, şu cantayi takmak zorundayim olayi ayri garip. Konumun 2.000 tl canta takmani gerektirse zorlanmadan takarsin, o cantayi takmak zorluyorsa o çantayi takacak konumda degilsindir, oyle gorunme ugraşı vardir. Bitti.
Kendine uygun olmayan ortamdasindir.