Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

sana bir sir vereyim mi
sigara paketinin içine sarma tütün dolduruyoruz 😂😂😂
evde haldir huldur aksamdan sarip marlboro paketine koyuyoruz 😂😂😂
görünüş yanıltıcıdır işte ben de 100 binlik bir araç var 2012 model benzinden kısıyorum bu ara haftada 2 anca kullanıyorum kısa mesafe ama kıyafet çanta takı jeep e volvo ya uygun.kimi durmadan ev eşyası değiştirir ben eskiyene dek kullanırım ama çantamda tek çizik olsun asla kullanmam gibi gibi.malum kahve zincirlerinde asla kahve içmem 1 mönü parası vermemmmmmmm :KK53:

Belli donemlerde o tank gibi jeeplerin depolarının 20 dolara dolduğunu söylesem 😭 mühendis maaşı ile alamadığım ( 11 yıllık mühendisim) ürünlerin nasıl yok pahasina satıldığını saymıyorum bile...sürekli bir indirim oluyor, mesela GAP magazasina gidiyorsun, zaten %70 indirimli, sonra onların bez çantaları var (6 dolardı en son), 1 seferlik onu alıyorsun; sonraki her alışverişte yanlış hatırlamıyorsam %15 daha indirim alıyorsun...🤣 Sende burda 400 TL'ye GAP sweat al...
eşim de elektrik mühendisi ama ayda 1000 dolar kazancı yok trajikomik .ek iş yapmasa halimiz harap

@karamelmakiyato Yani kusura bakmayın ama Amerika'dan 50 dolara aldığım saati şu an 2000 TL civarına alıyorsam kim için lükse giriyor? Elin amerikalisinin yuzune bakmadığı saat bana neden lüks??? 10 dolara aldığım sweatshirt neden 400 TL civarı?
Aynen sağolsun ingiltereden bi arkadaşım bana akıllı saat hediye aldı orda ciddi cüzzi bir rakama burada satışı yok ama hepsi buradada falan var fiyatı ne kadar dersin geçen sene geldi 2.500 civarıydı şu anda baktim ben şok 😳 3000 4000 arası bu ne ya 😳

görünüş yanıltıcıdır işte ben de 100 binlik bir araç var 2012 model benzinden kısıyorum bu ara haftada 2 anca kullanıyorum kısa mesafe ama kıyafet çanta takı jeep e volvo ya uygun.kimi durmadan ev eşyası değiştirir ben eskiyene dek kullanırım ama çantamda tek çizik olsun asla kullanmam gibi gibi.malum kahve zincirlerinde asla kahve içmem 1 mönü parası vermemmmmmmm :KK53:
itibardan tasarruf olmaz ama kahveyi de içmem mi diyosun 😁

Aynen sağolsun ingiltereden bi arkadaşım bana akıllı saat hediye aldı orda ciddi cüzzi bir rakama burada satışı yok ama hepsi buradada falan var fiyatı ne kadar dersin geçen sene geldi 2.500 civarıydı şu anda baktim ben şok 😳 3000 4000 arası bu ne ya 😳
yatırım olmuş baya 😁

Satsam mi napsam görünce gözlerim yerinden çıkiyordu :KK70: telefonumda oldu martta almıstı şimdi bin tl daha pahalı :KK70:
ben 2 sene once bir huawei almistim hayatimda ilk kez bir telefon resmen yatirim araci oldu ya.
şuan satsam aldigim fiyata satiyorum nerdeyse 2.elini

4 kişiyiz peynir çeşitleri ayda 200 tutuyor bizim rahatça.Ama bu sitede ayda 600 tllik mutfak masrafı yapıp bir de lüks yaşadığını iddia edenleri de gördük.evde 4 pizza yapsam yarım kilodan fazla kaşar gidiyor o da bir öğün diğer eklediklerimi ve içecek ayran vs. saymıyorum bilee.mısır konservesi bile zamlanmış yahuuu
Ben bir şey söyleyeyim mi?
Öyle konuşanların çoğu malzemeden yeme içmeden kısıyor.
Mesela ben arkadaşlarıma kısır yaparım seninki lezzetli oluyor derler.
Bir gün evlerine gittim 2 soğan 2 limon bolca zeytinyağı ve salça istedim evi yıktın bir sürü şey koydun dediler.
Salçayı baharatı bile korka korka koyuyorlar.
Başka şehire gidip tüm gün çubuk krakerden başka bir şey yemeyenler, dışarıda bir kahveye hayatta para vermeyen insanlar tanıdım.
Yanlış anlaşılmasın
Maddi durumları benden çok iyi bu insanların ama bazen çok rahat yetiniyorum diyenlerin hayat alışkanlığı farklı

Ben bir şey söyleyeyim mi?
Öyle konuşanların çoğu malzemeden yeme içmeden kısıyor.
Mesela ben arkadaşlarıma kısır yaparım seninki lezzetli oluyor derler.
Bir gün evlerine gittim 2 soğan 2 limon bolca zeytinyağı ve salça istedim evi yıktın bir sürü şey koydun dediler.
Salçayı baharatı bile korka korka koyuyorlar.
Başka şehire gidip tüm gün çubuk krakerden başka bir şey yemeyenler, dışarıda bir kahveye hayatta para vermeyen insanlar tanıdım.
Yanlış anlaşılmasın
Maddi durumları benden çok iyi bu insanların ama bazen çok rahat yetiniyorum diyenlerin hayat alışkanlığı farklı
haklısınız kısıra hakiki nar ekşisi lazım minicik şişesi o kadar pahalı ki zeytinyağı lazım hem biber hem domates salçası lazım bol yeşillik lazım yoksa rahmetli annannemin deyimiyle cücük yemi gibi oluyor yenmiyor tatsız tuzsuz

X