- 31 Ocak 2012
- 4.001
- 9.178
-
- Konu Sahibi pearlshine
Sağolasın canım, beğenmene sevindimHakkını vermissinvallahi rahatladım kacgundur yedik kendimizi kimde diye
Ya sen neden bu kadar tatlı olmak zorundasın kiraz güzelim benimAllahım sana geliyorumbu böreği senin yapmandan korkuyordum caniko valla korktuğum başıma geldi, şom ağzımı açtım gene salise farkiyla bizden hızlı olduğun için özellikle seni acayip tebrik ediyorum beybi, bunun dersini ver ben alırım gunlerdirde çaktırmıştı hee,pacanga pacanga yedik kendimizi sen artık ustalastin pacangada,ben cekiliyorum usta sansada ihtiyacın yok zalım yine yapmışsın enfes gözüküyor eline sağlık beybitooo
Bende taktik uyguladim ama tutmadı beybiYa sen neden bu kadar tatlı olmak zorundasın kiraz güzelim benim
hızlı almanın detaylarını önceki mesajlarda anlattım1 senedir katılıyorum ama taktiği alsemden aldım ,işe yaradı
Çok teşekkür ederim canım güzel yorumun için❤ daha öncede yazdığım gibi ,bir sürü güzel börek ve bir sürü özenli sunum var, bundan sonrası kısmet, hepimiz için hayırlısı olsun
Periş
Valla ortaya yazmıştı öyle, bana özel yazmadı ,ben de aaa bu benim aklıma niye gelmedi deyip denedim ,işe yaradı valla
Taktikler alsemden, paçangalar benden sorulurBende taktik uyguladim ama tutmadı beybialsem ayşo bize taktik versin evet kısmet caniko, pacanga senin nasibin herşeyin hayırlısı yapmışsın eline sağlık canım
Biliyorum kuzum okudum ogün bendeValla ortaya yazmıştı öyle, bana özel yazmadı ,ben de aaa bu benim aklıma niye gelmedi deyip denedim ,işe yaradı valla
Kuzuuum yaaBiliyorum kuzum okudum ogün bende
Güzel barim yapmasaydin ama neyse olan oldu şansımıza kuselim
Seninki daha lezzetli amaaaKuzuuum yaaseninki de çok güzel ki
Herkesin damak tadı farklı canım, ama senin böreğin peynirli, peynirli börek sevmeyen yoktur, sabah akşam yenir, hem de şekli de pek havalıSeninki daha lezzetli amaaa
Tekrardan ellerine sağlık kuzum gayet lezzetli olmuşbaşarılar diliyorum
Ne söylediydi ben duymadım mi ki periskoBiliyorum kuzum okudum ogün bende
Güzel barim yapmasaydin ama neyse olan oldu şansımıza kuselim
Teşekkür ederim canımHerkesin damak tadı farklı canım, ama senin böreğin peynirli, peynirli börek sevmeyen yoktur, sabah akşam yenir, hem de şekli de pek havalı
BuyurkuzuHapı yuttuk su getirin
İki sekme aciyormus alsem kuzu birinde nevosun özeli açık oluyormuş diğerinden kategori açılınca anında diğer sekmeden nevoya yazıyor zaman kaybetmedenNe söylediydi ben duymadım mi ki perisko
Ooo şadırvan iyi gide zati anca keser periskom atesimiziBuyurkuzu
İki sekme aciyormus alsem kuzu birinde nevosun özeli açık oluyormuş diğerinden kategori açılınca anında diğer sekmeden nevoya yazıyor zaman kaybetmeden
Bak periş dersine iyi çalıştı, taktiği kaptı sosyalimBuyurkuzu
İki sekme aciyormus alsem kuzu birinde nevosun özeli açık oluyormuş diğerinden kategori açılınca anında diğer sekmeden nevoya yazıyor zaman kaybetmeden