Börekler Paçanga Böreği - Şahin Pastırma Sponsorluğunda

Allahım sana geliyorum bu böreği senin yapmandan korkuyordum caniko valla korktuğum başıma geldi, şom ağzımı açtım gene salise farkiyla bizden hızlı olduğun için özellikle seni acayip tebrik ediyorum beybi, bunun dersini ver ben alırım gunlerdirde çaktırmıştı hee,pacanga pacanga yedik kendimizi sen artık ustalastin pacangada,ben cekiliyorum usta sansada ihtiyacın yok zalım yine yapmışsın enfes gözüküyor eline sağlık beybitooo

Ya sen neden bu kadar tatlı olmak zorundasın kiraz güzelim benim
hızlı almanın detaylarını önceki mesajlarda anlattım 1 senedir katılıyorum ama taktiği alsemden aldım ,işe yaradı
Çok teşekkür ederim canım güzel yorumun için ❤ daha öncede yazdığım gibi ,bir sürü güzel börek ve bir sürü özenli sunum var, bundan sonrası kısmet, hepimiz için hayırlısı olsun

Bende taktik uyguladim ama tutmadı beybi alsem ayşo bize taktik versin evet kısmet caniko, pacanga senin nasibin herşeyin hayırlısı yapmışsın eline sağlık canım

Herkesin damak tadı farklı canım, ama senin böreğin peynirli, peynirli börek sevmeyen yoktur, sabah akşam yenir, hem de şekli de pek havalı
Teşekkür ederim canım hayırlısı olsun inşallah oylama heyecanı ,yarışmak bile ayrı güzel ayrı keyifli

Buyurkuzu

İki sekme aciyormus alsem kuzu birinde nevosun özeli açık oluyormuş diğerinden kategori açılınca anında diğer sekmeden nevoya yazıyor zaman kaybetmeden
Bak periş dersine iyi çalıştı, taktiği kaptı sosyalim ASSOSyal sen de iyi öğren, bir dahaki kategoride kap ilk yazdığın tarifi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…