-
- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
Maiberfim nasılsın güzel gözlüm? Gördün mü anacağını yavrucum, gezdin mi bol bol? Şimcik kaynanan gelince psikopata bağlarsın sen :))) o yüzden bol bol kitap al da kafan dağılsın. Kız sen şimcik o varken nete de giremezsin :)) biraz damarına basayım senin :))))
Sarissa nelerdesin? Anne adayı uğramaz oldun artık buralara.. Anlat biraz neler yaptın, gittin mi doktora? Gelişmeleri bekliyoruz.
senağlama senağlama senağlama
Ben babamı kaybettim kızlar, daha doğrusu kaybetmişim.
Yurtdışında ve gidemeyecek durumda olduğumuz için gizlediler benden.
Toparlanmaya çalışıyorum. mafoldumben mafoldumben
Yarın dönmek üzere yola çıkıyoruz.
Aslında hiç dönmek istemiyorum.
Burda olunca hepsi yalanmış, öyle bir şey yokmuş gibi düşünebiliyorum.
Dönünce çok zor olacak. senağlama senağlama
iyiyim güzel suratlım sen nasılsın geçmiş olsun ballıçem hasta mı oldun sen eee bayram diye yapışırsan millete olacağı bu sen çeksene kendini bencil şey minnakını düşünmüyon hiç.ayh sorma burcum cuma geliyolarmış böğrüme oturdu filler şimdiden.nete giremeyebilirm evet şimdi der ben geldim bu hala net derdinde zaten malzeme arıyo hiç çanak tutmıyım dimi.msnde karşılaşamadık hiç bu ara öperim seni kuzucum.yarın işim gücüm var ertesi gğn kitap almam lazım en azından gelene kadar stresimi alır
burcu_burc geçmiş olsun cnm yaaa en çok senin dikkat etmen lazım kendine bırak öpme kimseyi guclubacismile evet cnm bnm işim hepten zor çünkü ssk da çalışıorum vee en zor bölümde :gitme:ama insan herşeye alışıyor işte
Teşekkür ederim canım. Geçecek inşallah, köm köm öksüre öksüre içim dışıma çıktı.
Allah yardımcın olsun canım. Mecbur herşeye alışıyoruz zamanla.
slm kızlar napıosunuz bakim??
burcu_burc daha iyisndir umarım?
sarissa umarım sen de iyisindir:Saruboceq:
cumartesiye kadar uğrayamıycam kızlar kaynana engeline takıldım ösleyin beni emi unutmayın da burcuuuk önce sana diyorum taaaam mı küçük tanker
ne okuyorsunuz şu an?
hala anketteki kitaplar mı
burcu_burcu iyi olmana sevindim tatlım maiberf seni şimdiden özledik zemuszemus kaynanan niye engel teşkil ediyo uyuzlar mı kendisi ?
sarissa sanırım dönmedi burcu_burc yok dinlenemiorum valla hem iş hem ev oluncaaa ama bugün iş çıkışı anneme gidip akşam yemeğe kadar uyumayı daha şimdiden planlıyorum zemuszemus
bu arada bebiş nasıllll
Yavrum görüşemiyoruz ne zamandır şimdiden özledik zaten :) Sana kaynananla güzel günler dilerim :)) Bekliyoruz haberlerini şekercim..
burcu_burcu iyi olmana sevindim tatlım maiberf seni şimdiden özledik zemuszemus kaynanan niye engel teşkil ediyo uyuzlar mı kendisi ?
sarissa sanırım dönmedi burcu_burc yok dinlenemiorum valla hem iş hem ev oluncaaa ama bugün iş çıkışı anneme gidip akşam yemeğe kadar uyumayı daha şimdiden planlıyorum zemuszemus
bu arada bebiş nasıllll