"P.Uykusuyum" Kitap Günü Organizasyonu 3.Anket

?

• Ankete Katılan
    22
Maiberfim nasılsın güzel gözlüm? Gördün mü anacağını yavrucum, gezdin mi bol bol? Şimcik kaynanan gelince psikopata bağlarsın sen :))) o yüzden bol bol kitap al da kafan dağılsın. Kız sen şimcik o varken nete de giremezsin :)) biraz damarına basayım senin :))))

Sarissa nelerdesin? Anne adayı uğramaz oldun artık buralara.. Anlat biraz neler yaptın, gittin mi doktora? Gelişmeleri bekliyoruz.

iyiyim güzel suratlım sen nasılsın geçmiş olsun ballıçem hasta mı oldun sen eee bayram diye yapışırsan millete olacağı bu sen çeksene kendini bencil şey minnakını düşünmüyon hiç.ayh sorma burcum cuma geliyolarmış böğrüme oturdu filler şimdiden.nete giremeyebilirm evet şimdi der ben geldim bu hala net derdinde zaten malzeme arıyo hiç çanak tutmıyım dimi.msnde karşılaşamadık hiç bu ara öperim seni kuzucum.yarın işim gücüm var ertesi gğn kitap almam lazım en azından gelene kadar stresimi alır

Sarissa nelerdesin? Anne adayı uğramaz oldun artık buralara.. Anlat biraz neler yaptın, gittin mi doktora? Gelişmeleri bekliyoruz.

senağlama senağlama senağlama
Ben babamı kaybettim kızlar, daha doğrusu kaybetmişim.
Yurtdışında ve gidemeyecek durumda olduğumuz için gizlediler benden.
Toparlanmaya çalışıyorum. mafoldumben mafoldumben
Yarın dönmek üzere yola çıkıyoruz.
Aslında hiç dönmek istemiyorum.
Burda olunca hepsi yalanmış, öyle bir şey yokmuş gibi düşünebiliyorum.
Dönünce çok zor olacak. senağlama senağlama

burcu_burc geçmiş olsun cnm yaaa en çok senin dikkat etmen lazım kendine bırak öpme kimseyi guclubacismile evet cnm bnm işim hepten zor çünkü ssk da çalışıorum vee en zor bölümde :gitme:ama insan herşeye alışıyor işte

cnm başın saolsun Allah rahmet eylesin çok üzüldüm :2:
bi rahatsızlığı faaln varmıydı Rabbim sabrını versin

Allah rahmet eylesin canım inan çok üzüldüm başın sağolsun güzel Allahım geride kalanlara sana bebişine sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.dikkat et kendine fazla üzüntü sana hiç iyi gelmez şı sıralar biliyorsun metanetini korumaya çalış.Unutmaki ölenin arkasından ağlamak yerine onu rahatlatacak dualar okumak en hayırlısı emin ol bu hem seni hem onu daha hafifletir.:teselli:

Sağol tatlım, sorma ya hem de çok hasta oldum. Çok da sarılmadım kimselere ama doktor tokalaşmak bile yeterli mikrop kapmak için diyor. Ayyy son zamanlarda da hasta olmak çok kötü oldu, erken doğum riskim de var şimdi. Epey kötüyüm anlayacağınız. Buralarda kafa dağıtmaya çalışıyorum.
Bence de onun yanında nete girip ağzına laf verme :) sinirlerin bozulmasın sonra. Kitapları al kuzucum sen oku, sonra bize de bahset biraz konularından da kültürümüz artsın. Malum artık kitap felan okuyamıyorum. İyicene kültürsüz kaldım :))

Başın sağolsun canım. Çok üzüldüm, çok zor ama hepimizin bir gün gideceği yer orası kaçış yok bundan. O yüzden zor da olsa dayanmak zorundayız, bol bol dua et tatlım. Allah dayanman için sabır versin sana. Babana da Allah gani gani rahmet eylesin. Ne diyeceğimi bilemedim. Allah'ım güç versin size.

Teşekkür ederim canım. Geçecek inşallah, köm köm öksüre öksüre içim dışıma çıktı.
Allah yardımcın olsun canım. Mecbur herşeye alışıyoruz zamanla.

Sarissa, merak ettim canım seni. Döndün mü Türkiye'ye, nasılsın? Allah'ım acını hafifletip dayanma gücü versin. Bebeğin için metanetli olmalısın tatlım.

cumartesiye kadar uğrayamıycam kızlar kaynana engeline takıldım ösleyin beni emi unutmayın da burcuuuk önce sana diyorum taaaam mı küçük tanker

cumartesiye kadar uğrayamıycam kızlar kaynana engeline takıldım ösleyin beni emi unutmayın da burcuuuk önce sana diyorum taaaam mı küçük tanker

Yavrum görüşemiyoruz ne zamandır şimdiden özledik zaten :) Sana kaynananla güzel günler dilerim :)) Bekliyoruz haberlerini şekercim..

burcu_burcu iyi olmana sevindim tatlım maiberf seni şimdiden özledik zemuszemus kaynanan niye engel teşkil ediyo uyuzlar mı kendisi ?
sarissa sanırım dönmedi burcu_burc yok dinlenemiorum valla hem iş hem ev oluncaaa ama bugün iş çıkışı anneme gidip akşam yemeğe kadar uyumayı daha şimdiden planlıyorum zemuszemus
bu arada bebiş nasıllll

kız soruya bak, kaynana niye engel teşkil ediyor.. Allah iyiliğini versin engel teşkil etmeyen kaynana mı var? Direk varlıkları birer engel zaten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hehehehe aman çok şaka yapmaya gelmez bu konularda hassas konular ben sustum gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
Ohhhh keyif yap tadını çıkar walla, şimdi mis gibi anne yemekleri de yersin cokacimcoook gel keyfim gellll zemuszemus
Bugün pek keyfimiz yok canım ya şekerim düşüyor nedense. Sabah sabah bir toparlayamadım kendimi :ecrin_bebek:

Yavrum görüşemiyoruz ne zamandır şimdiden özledik zaten :) Sana kaynananla güzel günler dilerim :)) Bekliyoruz haberlerini şekercim..

sorma güzel surat ya var yaa çetin bir sınavdan geçiyorum ayh survivor bile bundan daha az meşakkatlidir zannımca neyse topici amaç dışına taşırmayalım yoksa ben bi başlarsam bide arkamdan sen gelirsen topic bir daha düzelmemek üzre raydan çıkar ehe ehe

özleyin tebi hele bi unutun var yaa topici amacından saptırırım kalmaz ne kitap ne kültür puha haaa heee bu arada bi kitap buldum tocenin işyerinden birinden bakirenin aşığı diye ama kısmet olmadı başlayamadım malum daha strateijk durumlar söz konusu benim için şuan.yoksa kitaba bi başlarsam bitene kadar kaynana bulutu üstümde olur o yüzden o gitsin temiz bir ruh haliyle başlıycam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…