- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
sorma güzel surat ya var yaa çetin bir sınavdan geçiyorum ayh survivor bile bundan daha az meşakkatlidir zannımca neyse topici amaç dışına taşırmayalım yoksa ben bi başlarsam bide arkamdan sen gelirsen topic bir daha düzelmemek üzre raydan çıkar ehe ehe
özleyin tebi hele bi unutun var yaa topici amacından saptırırım kalmaz ne kitap ne kültür puha haaa heee bu arada bi kitap buldum tocenin işyerinden birinden bakirenin aşığı diye ama kısmet olmadı başlayamadım malum daha strateijk durumlar söz konusu benim için şuan.yoksa kitaba bi başlarsam bitene kadar kaynana bulutu üstümde olur o yüzden o gitsin temiz bir ruh haliyle başlıycam inşallah
Hehehe aynı toprak sayılır kızım bizimkiler bir başladık mı anlatmaya topic yıkılır walla. Senin survivorın finali ne zaman olacak kaydirigubbakcemile3 topicte konuşmayalım da kaynanan gidince msn de konuşalım birara şekercim.
Kıııızzzz sakın kaynananın yanında okuma öyle ismi alengirli kitapları kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sonra adın çıkar walla benden söylemesi
Yaaaaa hadi artıkın hepiciğimiz toplanalım biraraya başlayalım yeni kitap günlerine.