"P.Uykusuyum" Kitap Günü Organizasyonu 3.Anket

?

• Ankete Katılan
    22
sorma güzel surat ya var yaa çetin bir sınavdan geçiyorum ayh survivor bile bundan daha az meşakkatlidir zannımca neyse topici amaç dışına taşırmayalım yoksa ben bi başlarsam bide arkamdan sen gelirsen topic bir daha düzelmemek üzre raydan çıkar ehe ehe

özleyin tebi hele bi unutun var yaa topici amacından saptırırım kalmaz ne kitap ne kültür puha haaa heee bu arada bi kitap buldum tocenin işyerinden birinden bakirenin aşığı diye ama kısmet olmadı başlayamadım malum daha strateijk durumlar söz konusu benim için şuan.yoksa kitaba bi başlarsam bitene kadar kaynana bulutu üstümde olur o yüzden o gitsin temiz bir ruh haliyle başlıycam inşallah

Hehehe aynı toprak sayılır kızım bizimkiler :KK1: bir başladık mı anlatmaya topic yıkılır walla. Senin survivorın finali ne zaman olacak kaydirigubbakcemile3 topicte konuşmayalım da kaynanan gidince msn de konuşalım birara şekercim.
Kıııızzzz sakın kaynananın yanında okuma öyle ismi alengirli kitapları kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sonra adın çıkar walla benden söylemesi :KK1:
Yaaaaa hadi artıkın hepiciğimiz toplanalım biraraya başlayalım yeni kitap günlerine.

kızlar merhaba,bir kaç soru sorabilirmiyim?
birincisi anketinizi gördüm oylayıp en çok hangi kitap oy alırsa onumu okuyorsunuz
okuduktan sonra görüşlerinizi forumda paylaşıyormusun
eğer öyleyse foruma yeni katılım yapılabiliyormu?

kızlar merhaba,bir kaç soru sorabilirmiyim?
birincisi anketinizi gördüm oylayıp en çok hangi kitap oy alırsa onumu okuyorsunuz
okuduktan sonra görüşlerinizi forumda paylaşıyormusun
eğer öyleyse foruma yeni katılım yapılabiliyormu?

Evet canım, listemize katılabilirsin. Zaten listede olmayan arkadaşların oy kullanmamasını rica ediyoruz çünkü listedekiler okuyor sonuç olarak kitapları. En çok oy alan kitap okunuyor ve kitap hakkındaki yorumlarımızı buradan paylaşıyoruz. Ramazan ve bayram dolasıyla ara vermiştik, devam etmek için bütün arkadaşların toplanmasını bekliyoruz. İstersen sen de aramıza katılabilirsin ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi.

günaydın kızlarr burcu_burc engel teşkil etmeyen kaynanamı var demişsin kaydirigubbakcemile3 çok güldüm valla Allah tan bnmki gelip ben de kalmıyor
şekerin ne alemde cnm aman iyi bk kendine bnmde demirim falan acayip düşük onları yükseltemiorum bi türlü bebiş yapmadan önce değerlerimi yükseltim diorum amaa..
maberfcim o kitabı ben de duydum ama burcu_burc nun dediği gibi kaynananın yanında öle alengirli kitaplar okumayasın :KK1:

günaydın kızlarr burcu_burc engel teşkil etmeyen kaynanamı var demişsin kaydirigubbakcemile3 çok güldüm valla Allah tan bnmki gelip ben de kalmıyor
şekerin ne alemde cnm aman iyi bk kendine bnmde demirim falan acayip düşük onları yükseltemiorum bi türlü bebiş yapmadan önce değerlerimi yükseltim diorum amaa..
maberfcim o kitabı ben de duydum ama burcu_burc nun dediği gibi kaynananın yanında öle alengirli kitaplar okumayasın :KK1:

Şanslısın o zaman sen canım :))
Şekerim düzeldi sanırım yeteri kadar dikkat etmedim son zamanlarda yediklerime o yüzden oldu. Demir konusuna gelince organik keçi boynuzu pekmezi (şeker ilavesiz) çok iyi geliyor. Deneyebilirsin. Ama zaten hamile kalınca demir hapı da kullandığın için sıkıntı olmaz sanırım.
Kitap günleri ile sen, ben ve maiberften başka ilgilenen kalmadı. Artık devam edilmeyecek sanırım. :çok üzgünüm:
Sen neler okuyorsun son zamanlarda canım?

Şanslısın o zaman sen canım :))
Şekerim düzeldi sanırım yeteri kadar dikkat etmedim son zamanlarda yediklerime o yüzden oldu. Demir konusuna gelince organik keçi boynuzu pekmezi (şeker ilavesiz) çok iyi geliyor. Deneyebilirsin. Ama zaten hamile kalınca demir hapı da kullandığın için sıkıntı olmaz sanırım.
Kitap günleri ile sen, ben ve maiberften başka ilgilenen kalmadı. Artık devam edilmeyecek sanırım. :çok üzgünüm:
Sen neler okuyorsun son zamanlarda canım?

slm tatlım zaten demir hapı kullanıyorum b vitami içiorum zorlada olsa pekmez,kuş üzümü... mafoldumben önce kan tablolarımı düzeltmem lazım hamile kalmadan önce bernat çünkü
evet cnm bizden başka gelen giden pek olmuyor yeni bi anket açsak artık yaaaaa
size de anlattığım bir kitap vardı ya ölerek yaşıyorum daha bitiremedim ama az kaldı sonlara doru dahada heyecanlı
ejderha dövmeli kız ve onun devamı var duydunmu merak ediorum çok güzelmiş bu kitaptan sonra onları okumayı düşünüorum

bence popüler kitaplardan ziyade edebi ürnler okumakta fayda var kitap okumayı seven biri olarak söylüyorum ki eskiden popüler kitapları daha çok okurdum fakat şimdi onları hatırlamıyorum bile bize bir şey kazandırmaz.(bu benim fikrim)yinede yanınızdayım sonuna kadar(tutunamayanlar çok güzel di mesela)

slm tatlım zaten demir hapı kullanıyorum b vitami içiorum zorlada olsa pekmez,kuş üzümü... mafoldumben önce kan tablolarımı düzeltmem lazım hamile kalmadan önce bernat çünkü
evet cnm bizden başka gelen giden pek olmuyor yeni bi anket açsak artık yaaaaa
size de anlattığım bir kitap vardı ya ölerek yaşıyorum daha bitiremedim ama az kaldı sonlara doru dahada heyecanlı
ejderha dövmeli kız ve onun devamı var duydunmu merak ediorum çok güzelmiş bu kitaptan sonra onları okumayı düşünüorum

Hamile kalmadan önce kan değerlerini, diş problemleri ve başka sağlık problemleri varsa hepsini düzeltmenizi tavsiye ederim. Sonra ilça kullanımı zararlı olduğu için zorluk oluyor. Hatta doktorun güvenli diye verdiği ilaçları bile bir şey olur endişesiyle kullanmak istemiyor insan.
Yeni anketi açacak arkadaşa özelden mesaj mı atsak ya da tüm listedekilere devam edip etmek istemedikleriyle ilgili bilgi vermeleri için mesaj mı göndersek ne dersiniz?
Duydum ama okumadım canım, ben iyice koptum bu aralar kitaplardan. Şimdi okuduğum kitap Pratik Uyku Rehberi :)) keşke hemşire felan olsaymışım :))

bence popüler kitaplardan ziyade edebi ürnler okumakta fayda var kitap okumayı seven biri olarak söylüyorum ki eskiden popüler kitapları daha çok okurdum fakat şimdi onları hatırlamıyorum bile bize bir şey kazandırmaz.(bu benim fikrim)yinede yanınızdayım sonuna kadar(tutunamayanlar çok güzel di mesela)

Her türlü kitap tavsiye edilebilir tabi ki. Kitap tavsiyesi anketi açan arkadaşın tercihlerine göre olduğu için siz anket açarken edebi eserleri tavsiye edersiniz biz de aralarından oylama yaparız. Değişik türlerdeki eserleri okumak her zaman faydalıdır.

selam kemirgen güzeller ohh diyorum şöyle bol nefesten,dün gece bitti survivor finalini yaptık çok şükür ehe ehe birinci belli tebi ödül ise tocecim ve evimin bana ait saltanatı puhaha daha iyisinü düşünemiyorum şuan.bakirenin aşığını okumadım tebi kaynana yanında zaten çıkmış adım iyice kaşara bağlamayalım dimi,neyse okula bile götürdüm ama öğrencilere göstermedim malum zamane veletleri.bu hafta feci yoruldum ama haftasonu dinlenirsem eski halime dönerim zannımca,okul yordu bu ilk hafta cidden.ama en zoru geçti okul bişey değil onun yanında.minik tankerim msnde görüşelim yaa valla nete hasret kaldım ama saat 3:30 gibi evde oluyorum o saatten sonra arada yokla masni emi haydin öptüm şimdilik prensesi seni de öptüm yımırtlama günlerini takip et emiii.öle açım ki kitaba gidersem kızlıaya korkuyorum bu açgözlülükle ne bulursam alıcam hatta okumak ne kelime yiyebilirm kitapları

Maiberf geçmiş olsun tatlım. Sonunda finali gördün :)) Şimdi kuş gibi hafiflemişsindir. Bu arada ne okulu, ne çocukları, ne oluyor yaaa bilmiyorumkismile sen işe mi başladın, ne zaman başladın, ben neden bu kadan geride kaldım bilmiyorumkismile ne kadan çok soru sordum kızzzz aklinialirimsmile Tamamdır güzel gözlü ben o saatten sonra bakarım, özlettin kendini anacım ne güzel kaynatıyorduk :))
Öpüyorum

Maiberf geçmiş olsun tatlım. Sonunda finali gördün :)) Şimdi kuş gibi hafiflemişsindir. Bu arada ne okulu, ne çocukları, ne oluyor yaaa bilmiyorumkismile sen işe mi başladın, ne zaman başladın, ben neden bu kadan geride kaldım bilmiyorumkismile ne kadan çok soru sordum kızzzz aklinialirimsmile Tamamdır güzel gözlü ben o saatten sonra bakarım, özlettin kendini anacım ne güzel kaynatıyorduk :))
Öpüyorum

Anammm haberin yok dimi senin ben iyice alzheimer oluyorum sanırım söyledim sanıyorum güzel surat başladım pazartesi bi lisede şuan haftanın 4 günü dersim var ama tamamen dolacak önümüz<deki hafta sanırsam,en geç üçbuçukta evde oluyorum ama.ayyy nası sölemedim ben sana bunu bak işte görüyo musun yaşlandım iyice daha yımırtlayamadan kaydirigubbakcemile3 eee yakında ankette alzheimerin faydaları diye bir kitap görürseniz bilin ki bana aittir kemirgen güzellerim hemmen temin edip okuyunuz< derimkaydirigubbakcemile2

Anammm haberin yok dimi senin ben iyice alzheimer oluyorum sanırım söyledim sanıyorum güzel surat başladım pazartesi bi lisede şuan haftanın 4 günü dersim var ama tamamen dolacak önümüz<deki hafta sanırsam,en geç üçbuçukta evde oluyorum ama.ayyy nası sölemedim ben sana bunu bak işte görüyo musun yaşlandım iyice daha yımırtlayamadan kaydirigubbakcemile3 eee yakında ankette alzheimerin faydaları diye bir kitap görürseniz bilin ki bana aittir kemirgen güzellerim hemmen temin edip okuyunuz< derimkaydirigubbakcemile2

Söylemedin annem. Hayırlı olsun, çok sevindim senin adına. Ohhh ne güzel kurtuldun evde oturmaktan. Annem yumurtlamadan bişeycik olmaz sana merak etme :))
Örtttmenimmmm :))) zor mu kız liselilerle uğraşmak, nasıl gidiyor şimdilik okul?

Söylemedin annem. Hayırlı olsun, çok sevindim senin adına. Ohhh ne güzel kurtuldun evde oturmaktan. Annem yumurtlamadan bişeycik olmaz sana merak etme :))
Örtttmenimmmm :))) zor mu kız liselilerle uğraşmak, nasıl gidiyor şimdilik okul?

Amaaan nesi zor olcak onlar benle uğraşsınlar ben ne uğraşıcam zaten ilk günden gösterdim meymenetsiz tarafımı o yüzden iyiler şimdilik zaten kuş uçmaz kervan geçmez biyer ya dağın başı resmen görsen burası Ankara mı dersin inanki biz toceyle yerini zor bulduk.neyse onu boşver sen nasılsın karnın burnuna değiyor mu yoksam geçti mii ayyy çok azkaldı ama ama sen o zaman girebilecekmisin nete,bak girmezsen kaynanan temelli evine yerleşsin diye beddua ederim ona göre ha haaayyyy :roflol:

Kız Melike ben de seni dost bilirdim. Öyle beddua düşmanına etmez insan :)) Allah korusun. Doğumdan sonra 10 gün felan giremem sanırım nete ancak kendimi toparlarım ve misafirlerimi gönderirim. Sonra herkes gidince de rahat rahat girerim canım. Şiştikçe şiştim anacım uçan balonlar gibiyim.
Çok ezme çocukları kız ne biçim örrrttmensin sen :)) kötü kadın ilk günden ne eziyetler ettin çocuklara :)))

Kız Melike ben de seni dost bilirdim. Öyle beddua düşmanına etmez insan :)) Allah korusun. Doğumdan sonra 10 gün felan giremem sanırım nete ancak kendimi toparlarım ve misafirlerimi gönderirim. Sonra herkes gidince de rahat rahat girerim canım. Şiştikçe şiştim anacım uçan balonlar gibiyim.
Çok ezme çocukları kız ne biçim örrrttmensin sen :)) kötü kadın ilk günden ne eziyetler ettin çocuklara :)))

oyyy şaka annem şaka valla kalbine iner mazallah hamiş halinle ömür boyu vicdan azabı çekerim şaka yaptım kuzucum heç ben sana öle beddua edermiyim sadecenek öslerim çok diye dedim hani şiddetini anla diye tımam mı:eek:lmaz: öğrenci milletine öle hemen gülen yüz gösterince kaale almıyolar güzel surat yoksa bende nemrut bi öğretmen olmayı sevmiyorum tebi.bol bol kitaplardan söz ettim kitap okumayanları sevmeyenlere pazartesi kitapla gelmelerini söledim kemirgenler çoğalsın en önemli görevim bu çünkü türkçeleri çok kötü konuşmaları düzelsin biraz kitaba ağırlık versinler hem kelime hazneleri gelişir yoksa ömür boyu 4o kelime ile hayat geçirriler

oyyy şaka annem şaka valla kalbine iner mazallah hamiş halinle ömür boyu vicdan azabı çekerim şaka yaptım kuzucum heç ben sana öle beddua edermiyim sadecenek öslerim çok diye dedim hani şiddetini anla diye tımam mı:eek:lmaz: öğrenci milletine öle hemen gülen yüz gösterince kaale almıyolar güzel surat yoksa bende nemrut bi öğretmen olmayı sevmiyorum tebi.bol bol kitaplardan söz ettim kitap okumayanları sevmeyenlere pazartesi kitapla gelmelerini söledim kemirgenler çoğalsın en önemli görevim bu çünkü türkçeleri çok kötü konuşmaları düzelsin biraz kitaba ağırlık versinler hem kelime hazneleri gelişir yoksa ömür boyu 4o kelime ile hayat geçirriler

Ben de özlerim güzel gözlü, uzun zamandır görüşemedik msn de zaten. Şimdi kaynatcak ne kadar çok şey birikmiştir :)))
Hepsine kitap okut boş boş durcaklarına kitap okusunlar, araştırsınlar. Ne o öyle Ankara'nın göbeğinde kötü Türkçe mi konuşulurmuş. Hepsine öğret canım güzel Türkçemizi.

Selam kızlar.
Ben geldim, bir hafta annemin yanında kaldım.
Ayrılmak, onu yalnız bırakmak çok zor oldu.
Bebek de ben de çok şükür iyiyiz.
Bundan sonra düzenli görüşürüz inşallah.

X