"P.Uykusuyum" Kitap Günü Organizasyonu 3.Anket

?

• Ankete Katılan
    22
Yaaa kimse gelmeyecek mi acaba kızlar? Bırakacak mıyız kitap günlerini yoksa?
Kızzzzz maiberf sen de gelmez oldun bak çekicem kulaklarını heeee, boşlamayın şu topici yahu lmaz:
Balon fiyatları gerçekten pahalıymış ama ben çok istiyorum balonla gezmek... bana ne bana ne ben de gitcem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Prensesi gidersen bol bol fotoğraf çek canım, kimbilir nasıl güzeldir oraların manzarası..
Sarissacım orada hangi otelde kaldınız ve memnun kaldınız mı? Ben de çok istiyorum gitmeyi gidersek bilgimiz olsun hiç olmazsa. Bir de doğru diyorsun güneye hep gidiyorsun hep aynı deniz, kum, güneş ama oralar farklı.

Aloooov küçük tankere bak hele kulakımı çekecekmiş sen totonla koca göbüşünü kaldırana kadaaaaar ben balona biner uçarım yavrus he heeey bugün toceyle kavga ettik bakirenin aşığı yüzünden sabah birbirimize girdik,yok efendim o kitap okulda okunur mu yok öğrenciler için sakıncalı götürmeyeceksin dedi bi ton tartıştık.ya anlamıyorum varya şu şekilcilikten nefret ederim ama al başımda var en azılısı,ya elaleme ne benim okuduğum kiokuduğum kitaptan beni ona göre değerlendiren çokda tini mini yani umrumda olmaz.kitaptan soğudum yeminle.bugün ayraç kolleksiyonumu götürdüm öğrencilerler verdim fazla olanlardan.

Burcu biz balayı olduğu için beş yıldızlı bir otelde kaldık.
Haliyle memnun kaldık tabii ama otantik evlerde kalmak da güzel olur sanırım.

Maiberf şekilcilik değil ama okulda, öğrencilerin yanında okuyacağım kitaplara ben de dikkat ediyorum.
Örnek alıyorlar ne de olsa.
Baba ve Piç kitabını okurken okula hiç götürmedim mesela.
O kelimeyi kaldıramazdı öğrenciler.
Bakire kelimesini de görünce kıkırdaşmalar ve geyikler kesin olur.

Sorma sorma koca göbüşümü kaldıramıyorum artık zaten. Canım yemek bile yapmak istemiyor çok keyifsizim bugün.
Kız bu öğrenci milleti yanlış anlar mı anlar zaten o dönemlerde akılları hep muzurluğa çalışıyor. Ama senin kocaya ne yaw durumu neden kavga haline getiriyor. Söyle ona üzmesin benim güzel gözlü arkadaşımı lmaz:
Ben de istiyorum ayraç kaydirigubbakcemile3 kıskandım beaaa naniknanik

Canım senin yumurta nasıl? Ne güzel yumurta koymuşsun öyle aşağıya ona iyi bak şimdi saydığın o günlerin nasıl sona geldiğini anlamayacaksın bile.

yok hayatım ya bende dikkat ediyorum mutlaka okuma saati yapıyorum herkes okumaya başlayıonca masa altından okuyorum artı benim kızdığım sanki ben kendini bilmez biriyim o beni yönlendirecek lmaz:

bebekim senin istediğin ayraç olsun sana en güzelinden yollarım bebişli bir kitap ve içinde ayracı he he doğum hediyem olur.bi kemirgen teyze olarak ilk ayracı benden olacak yani sana değil güzel surat elifim nihalime yaaa hadi bunu da kıskan ağla bende güleyim:roflol:

Yumurta deme bana, yumurta yiyemiyorum :sinifsinif:
Ama yemem lazım, başaracağım

Haftada iki gün mutlaka yemen lazım canım. Ben yumurta yemeği hiç sevmem, birilerinin benim yanımda yemesine bile tahammül edemem. Ama artık haftada iki gün mutlaka yiyorum çünkü bebiş için çok önemli. Benim yumurta yeme taktiğim şu kahvaltıya başlamadan hemen soyup yiyorum sonra gidip dişlerimi fırçalıyorum ağzımı yüzümü güzelce yıkayıp yumurta kokusundan arınıyorum :))) sonra da kahvaltıya devam ediyorum.

Ahanda kıskandım işte kaydirigubbakcemile3 artık bizim pabucumuz dama atıldı değil mi :umursamaz: şaka şaka kıskanmadım kaydirigubbakcemile3

slm kızlarr sanırım bizden başka buraya uğrayacak olan yok bikaç arkadaş msj atmış yoğunluktan bakamıyoruz diye napalım burası bizim sohbet yerimiz oldu ne güzel ne güzel kaydirigubbakcemile3
3ümüz yaparız artık anketi olma mı?
bu arada maiberfcim kitap yüzünden strese girmişsin valla tocenle hep böle şeyler yüzünden kavga et kaydirigubbakcemile3 bizimde kavgalarımız hep saçma sapan ufak şeylerden oluyor aslında sinir bozucu
bideee bende ayraç istiorummmm kaydirigubbakcemile2

burcu_burc cnm nasılsınız bakılım bebişle?doğuma az kaldı bırak yemek falan sen bişey yapma bugünlerin kıymetini bil

aman aman ne güzel şıklar bunlar böyle
ama ben Oğuz Atay - Tutunamayanlar ve Hakan Günday - Kinyas ve Kayra' ya aynı anda oy vermek istiyorum

Kinyas ve Kayra
Benim hayatımda dönüm noktam belki de kopma noktamdı.
Eşimle bu kitap sayesinde tanışmıştım.
Teşekkür ederim Hakan Günday...

maip hoşgelmişsin inş. gitmezsin :hulya:
2. anket biteli epeyy oldu cnm yeni anket yapmak istioruz katılım olursa
kinyas ve kayra yı merak ettim bi ara okuyayım

burcu_burc cnm nasılsınız bakılım bebişle?doğuma az kaldı bırak yemek falan sen bişey yapma bugünlerin kıymetini bil

İyi olmaya çalışıyoruz canım. Benim pek keyfim yok son zamanlarda hem beden olarak iyice hareketlerim kısıtlandı hem de psikolojik olarak iyice stres ve heyecan var.
Mecbur yemek yapıyorum canım ya benim öyle yemek yapanım yok ki :))) dışarıdan yemeği de hamilelikten beri pek sevmiyorum. İş başa düşüyor ben doğum anına kadar yemek yapmaya devam yani :))))

sorma annem ya biz hep böle şeylerden kavga ederiz zaten ama sürmez okula gittim öğlen aradı herşey bitti gitti yani uzatmayız hiç ikimizde küs kalamayız.hımm ayraç meselesine gelince yımırtlaman lazım önce ne kaaa yımırta o kaaa ayraaaçkaydirigubbakcemile3

Beni de alın :çok üzgünüm:

Maip aramıza hoşgeldin. Senin gönderdiğin linke de baktım katılmak isterim senin oluşturduğun gruba da ama bana biraz zaman lazım katılmak için çünkü doğurup gelmem lazım :)))
Prensesi sen hemen yeni arkadaşımızı da ekleyiver listeye bulmuşken kaçırmayalım ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi değil mi ama :)))
Maiberfim herkesi yumurtlancan mı annem burda :))) kitap okuyan kadın kalmayacak kız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…