- 24 Mart 2008
- 427
- 0
- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
oy veriyormuyuz o zamanda bende vereyim oyumuCADIARZU
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oy veriyormuyuz o zamanda bende vereyim oyumuCADIARZU
yok hayatım ya bende dikkat ediyorum mutlaka okuma saati yapıyorum herkes okumaya başlayıonca masa altından okuyorum artı benim kızdığım sanki ben kendini bilmez biriyim o beni yönlendirecek lmaz:
Haftada iki gün mutlaka yemen lazım canım. Ben yumurta yemeği hiç sevmem, birilerinin benim yanımda yemesine bile tahammül edemem. Ama artık haftada iki gün mutlaka yiyorum çünkü bebiş için çok önemli. Benim yumurta yeme taktiğim şu kahvaltıya başlamadan hemen soyup yiyorum sonra gidip dişlerimi fırçalıyorum ağzımı yüzümü güzelce yıkayıp yumurta kokusundan arınıyorum :))) sonra da kahvaltıya devam ediyorum.
Hoş geldin.Aaaa gitmem tabi ben varım delikafadulden
bunu aboneliklrime aldım hep takip etcem yerimseniben
Gelecek ankette bekleriz.oy veriyormuyuz o zamanda bende vereyim oyumuCADIARZU
Beni de alın :çok üzgünüm:
Maip aramıza hoşgeldin. Senin gönderdiğin linke de baktım katılmak isterim senin oluşturduğun gruba da ama bana biraz zaman lazım katılmak için çünkü doğurup gelmem lazım :)))
Prensesi sen hemen yeni arkadaşımızı da ekleyiver listeye bulmuşken kaçırmayalım ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi değil mi ama :)))
Maiberfim herkesi yumurtlancan mı annem burda :))) kitap okuyan kadın kalmayacak kız :))
Aaaa olar mı güzel surat ürememiz lazımki kemirgenler çoğalsın dimi hem gerçek bir kemirgen ne yapar eder topici takip eder artıkın lafım gideceği yere gitmiştir zannımca,bahane yok.ayraçları vericem yımırtlayanlara hımm sonra ben yımırtlarsam bigün tüm ayraçlarımı faiziyle geri alıcam puhaha
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap...mak-isteyenleri-listeye-dahil-edebilirim.html
Kızlar ben dayanamayıp anketi açtım.
Hadi oylayalım..
Kimlerin tam katılacaklarını bilemediğim için sadece bildiğim 5 kişiyi yazdım.
Görenler katılacaklarını belirtirler sanırım ya da sizin bildikleriniz varsa ekleyelim.
Anam kafama taş mı çarptı ne kaydirigubbakcemile3 Ama ben okuyorum kitap yaaaa hakkımı yeme şimcik sadece doğum, bebek gibi farklı konulara kaydım ama okumayı bırakmadım.
Size bir kitap tavsiyesinde bulunayım çok beğendim ben Yeni Anne İçin Tavuksuyu Çorbası içinde gerçekten çok hoş hikayeler var. Henüz bitiremedim inşallah en kısa zamanda biter.
Sen bir yumurtla ben sana istediğin kadar ayraç gönderirim hatta kendi ellerimle yaparım sana cicili bicili ayraçlar.
Başlayalım artık kitap günlerine, ben gidince başlarsınız sonra ben bir anket daha geri kalırım ama yaaaaa :sinifsinif: Ben yokken beni ve topici de unutmayın küserim bak :umursamaz: zaten çok küsüngen bişey oldum son zamanlarda
küsengen yerlerini yirim senin sana herşey serbest amma yımırtlayana kjadar sonra hiç naz niyaz çekemem bilesin.kuzuuum msnde görüşütğüm zaman daha sağlam irtibat bağı kuralım net çok garantili değil biliyosun habersiz kalmıyım senden üzülerim bak.aha anket açılmış sarissam ellerine saağlık du bakim neler varmış nem nem acıktım zaten
kızlar slm neler yaptınızbakalım haftasonu??
sarissacım ellerine sağlık valla iyi yapmışsın burc_burcucum bana dönen 2 arkadaşımız oldu onlarda katılamayacağını söledi malesef msj attıklarımdanda gelen olmadı son zamanlarda pek iyi değilim demişsin az kaldı tabi ondanm cnm yaa yemek yapmaya son güne kadan devam demek :hulya: eşin yardımcı oluyomu tatlım?
maiberfcim bu sözünü unutma yumurtladığımda ayracımıda isterimm kaydirigubbakcemile3
bu arada sarissada kapsama alını dışında yazıyor neden ölee??
Selam canım, ne yapalım işte hep aynı göbüş büyüttük :)) Sen neler yaptın tatlım?
Bu arada ne zaman gideceksin Kapadokya'ya?
Anladım canım, eski listeden sadece bizler kaldık yani. Olsun yeni ankete yeni katılan arkadaşlarımız oldu onlarla birlikte devam ederiz. Eşim çok yardımcı oluyor sağolsun, ondan başka yardım edenim yok zaten eşlerimiz de olmasa yandık walla :))
Sarissa'ya ne olmuş bilmiyorum canım.
napim cnm bende hastaydım yaa hep dinlendim şimdi iyiyim
c.tesi günü arkadaşımın bebişinin 40 mevlüdü vardı ayyy çok tatlıydı duygulandım valla darısı senin başına artık cnmcım :1hug:
evet bnm eşimde bana en büyük yardımcı Allah razı olsun valla hem çalışıp hem ev işi bazen sızıp kalıorum :2: gerçi bnm annemde yakınımda aramızda bir sokak var bilerek yakınında ev tuttum inanılmaz bir avantaj
noldu acaba sarissaya CADIARZU
bu arada turlarda bu haftaya hiç yer bulamadım inanamıorum yaaa herkes kapadokyaya mı gidio ne :hulya:
büyük ihtimalle haftaya olcak cnm ama daha satın alamadım