• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖZÜR DİLEYEREK ACİYORUM KONUYU

Kızlar hepinizden özür dileyerek aciyorum konuyu. Hakkinizi helal edin belki sikiyorum boguyorum sizi ama şuan o kadar doluyum kötüyüm ki sadece icimdekileri boşaltmak istedim.Kimse birşeyler yazmak zorunda değil gerçekten vaktinizi aldiysam özür dilerim. Bugün ablama gittim aksam babam aradı yemeği ben getiricem orda yiyelim siz yapmayın dedi. Ablam Eniştem o kadar güzel agirladilar ki babamı bizi ,enistemle babamın sohbeti öyle güzeldi ki,Eniştem in ani misafir gelmeleri bile mutlu etti. Evlere dağılırken herkes bizede gelin dedi ben diyemedim,herkes slm soyle dedi birbirine bana demediler evdeki lanet e slm söylemek istemediler belli ki. Haklilar ama ben o kadar yaraliym ki sadece ağlıyorum çok caresizm içim aciyor.onlar benim annem babam ama evimde agirlayamiyorim ,çat kapı gidemiyorum kendimden nefret ediyorum iğrenç lanet bi evladım onlara bu yaptığım haksızlık,saygisizlik Allah bu kocamin belasını versin de kurtulayim.Ben ki ne kadar güçlü ne kadar idealisttim herkes genç yaştaki o azmime hayran kalırdı hevesliydim mutluydum kahkahalar atardim evin nesesisin derdi annem birde su halime bakıyorum yazıklar olsun bi insan kendini bu kadar düşürür ancak. Mutsuzum çok hemde. Birde kocam olacak adamı aradım s.dışına gitti is için oooh karili kızlı çalgı cengi keyif yapıyor birde bana hadi uzatma çocukları uyut diyor. Kendimden nefret ediyorum acizligim için bu kadar düştüğüm icin. Şuan karar verdim ve ne olursa olsun yarin avukatla konuşup açacağım davayı yansın bu şehir koysun kıyamet umurumda değil çocuklarımı boyle silik buyutmuycem onlara bu haksızlığı yapmiycam tskler hepinize hayırlı geceler
gazan mübarek olsun... yolun acık, avukatın dişli, dava dilekçen can acıtan tazminat ve nafakalar ile dolsun..

Walla aldatma var mi varsa da nasıl emin olucam bilmiyorum ki. Sordum nerdesin diye teknedeyiz yemek yedik oyun havası çalıyor herkes oynuyor dedi bende anlamadım nasıl is o karili kızlı eğlence mi olur dedim firma sahibi boyle organize etmiş dedi kizdim söylendim utanmadi çocukları uyut dedi sonra yeminler etti sacmalama ben evli barkli çocuklu adamım guvenmiyor musun düğün gibi ortam oynuyorlar ben içki falan icmiyorum dedi ama sacmalik is için nasıl bi organizasyon ki is dediğim hani sanayi ,makine üretim vs bi is tekne yemek eğlence ne alaka işte laf ola beri gele
eşin hangi meslekte ? özelden de yazabilirisin ? şehir dışında filan demişsin ?

Bu adamdan ayrilman lazim. Ama lütfen duygusal tepki verme, hep bir adım sonrasını düşünerek hareket et.
Tsk ederim evet avukatla görüşüp ona gore hareket edecegim
HakimeHNMMM HakimeHNMMM hayati tehliken varken, şiddet tehdit baskı altında yaşarken senin ve çocukların can güvenliği yokken hangi avukat evden kaçmanı sakıncalı bulabilir? saçma geldi bana.
Evet ama ispat olmadığı için (darp raporu gibi ) sebepsiz gitmiş ,ortak alanı terk etmiş olurmusum bugün konusacagim avukatla inşallah detaylı bilgi alırım umarım tskler
başka avukata da git derim
Bu avukat bi arkadaşım kuzenimde avukat bir de onunla Konuşayım tskler oneriniz icin
bu kadar mutsuzsaniz bosanin hanimefendi kimsenin kimseyi bu kadar uzmeye hakki yok evliligi gectim kendinizden nefrte etmeye baslamissiniz bu adama katlanip onun dayattigi hayati yasadiginiz icin.
Tsk ederim . İnşallah kendi hayatimi yasayacagim
gazan mübarek olsun... yolun acık, avukatın dişli, dava dilekçen can acıtan tazminat ve nafakalar ile dolsun..
Amin canım Allah razı olsun tskler
eşin hangi meslekte ? özelden de yazabilirisin ? şehir dışında filan demişsin ?
mühendis canım .Şehir dışına is için gitti yani öyle dedi bi kaç günlük is seyahati imis

Evet ama ispat olmadığı için (darp raporu gibi ) sebepsiz gitmiş ,ortak alanı terk etmiş olurmusum bugün konusacagim avukatla inşallah detaylı bilgi alırım umarım tskler

Bu avukat bi arkadaşım kuzenimde avukat bir de onunla Konuşayım tskler oneriniz icin

mühendis canım .Şehir dışına is için gitti yani öyle dedi bi kaç günlük is seyahati imis
makine mühendisi mi? ne üzerine makine üretiyorlar? tekne kimin teknesi ? gittikleri yer neresi ?
sen bi yaz elim uzundur belki bir tanıdık filan çıkar araşırırz :D huheue hafiye gibiyiz he :D

Esin yuzunden kendini degersiz hissediyorsun, baskalarina imreniyorsun hakli olarak, ailene bakinca icin eziliyor, hep kiyas yapiyorsun ister istemez.. Cok iyi anliyorum.. Benim bosanma sebeplerim bunlar.. Ha bunlar neden oluyor? Adamin zamaninda yaptiklari yuzunden oluyor, bi anda, memnuniyetsiz biri oldugun için hissetmiyorsun bunlari..
Duzelmez de malesef canim, sizde bir de şiddet vardi dmi zamaninda?

Tatlım valla kocan bir işler çeviriyorsa bekliyorum delil topla derim ben. Bu arada adam sık sık is disindayken whatsapp dan yazıs. Bırak sana hakaret etsin kötü söz söylesin. Bunlari olabildiğince belgele.

Senin kv nin çocuklardan birine karşı sapık sapık hareketleri vardı diye hatırlıyorum. (Çocuğu surekli soyuyor falan diyordun) o sendin galiba o zaman da soylemistim. Bunlari da bir şekil belgelemeye bak. Evde dadi kamerası olsun ve sürekli çalıştır. Ya kv nin sana kötü hareketlerini ya da kocanın yakalamaya bak.

Bir de bu ailen ile görüştürmemë konusunu falan onları da bir şekil belgele. Video, mail, mesaj vs.

Bitmisse bazi seyler, tukenmisse deger...yeni bi hayata merhaba demekle duzelecek belki de sancilarin.durduk yere kise kurulu duzenini bozmak istemez, vardir mutlaka seni bu noktalara getiren yasanmisliklar.kendini degersiz hissettiren kim olursa olsun uzaklasabildigin kadar uzaklas.hayat sana istediklerini versin, en azindan bundan sonra, insallah

Ben anlamiyorum niye evlilikler yurumuyor herkes boyle birbirini tatlilikla dinlese sen ne dusunuyorsun hayatim soyle dese ve herkes fesatlik dusunmese ne olur..sevgiyle saygiyla kurulan yuvalar birbirinlerine tahammulu kalmayan iki dusmanin savasina donusuyor.benimde zorlandigim yildigim bittigim yiprandigim anlar cok oldu..bu boyle gitmez bi yavrumuz var dedik kendimizi karsilikli hatalarimizi duzeltmeye calistik calisiyoruzda..onun huzuru cok onemli bizim icin kendimizi duzeltirken bakmisiz olgunlasiyoruz ..taktigimiz eslerin birbirinden istekleri yapilacak seylerse yapilmaya calisilmali..yapilamayacak ciddi seylerse sakin ve guzelce konusulmali.. en azindan caba gosterimeli..esim herzaman der mutlu olmanin yolu mutlu etmekten gecer..bi tarafin kendini duzeltmesiyle huzur olmuyor..ve sorun cikaran taraf degil de sorunlari cozucu taraf olmali iki tarafta..ve evlilik cok zor Rabbim evlerimize huzur ferahlik emniyet versin.Zorda kalanlara da hayirli cikis kapilari gostersin.

Eski konuları bilmiyorum.. Ama..
Dayak, aile ile görüştürmeme dediniz ya, orda bitti benim için..
Allah kurtarsın sizi tez vakitte..

Canım yaş kaç
26yasindayim canım
makine mühendisi mi? ne üzerine makine üretiyorlar? tekne kimin teknesi ? gittikleri yer neresi ?
sen bi yaz elim uzundur belki bir tanıdık filan çıkar araşırırz :KK70: huheue hafiye gibiyiz he :KK70:
:KK48: hehe çok guldum walla çok yasa inşallah. Evet makine mühendisi canım tekne kimin bilmiyorum tabiki :KK45:
Esin yuzunden kendini degersiz hissediyorsun, baskalarina imreniyorsun hakli olarak, ailene bakinca icin eziliyor, hep kiyas yapiyorsun ister istemez.. Cok iyi anliyorum.. Benim bosanma sebeplerim bunlar.. Ha bunlar neden oluyor? Adamin zamaninda yaptiklari yuzunden oluyor, bi anda, memnuniyetsiz biri oldugun için hissetmiyorsun bunlari..
Duzelmez de malesef canim, sizde bir de şiddet vardi dmi zamaninda?
Evet canım maalesef şiddet de vardı şuan yok ama her an olabilir belli olmaz bu adama. Evet gerçekten tamda yaşadıklarımı yazmissin sürekli kıyaslama halindeyim hep mutsuzum ,yaşamıyor gibiyim tek sukrum sagligim ve evlatlarım başka neyim var ki diyorum su hayatta başka neye sahibim.Berbat bi evlilik,pislik bi koca bitmeyen sıkıntı stres dayanamiyorum:KK43:

Tatlım valla kocan bir işler çeviriyorsa bekliyorum delil topla derim ben. Bu arada adam sık sık is disindayken whatsapp dan yazıs. Bırak sana hakaret etsin kötü söz söylesin. Bunlari olabildiğince belgele.

Senin kv nin çocuklardan birine karşı sapık sapık hareketleri vardı diye hatırlıyorum. (Çocuğu surekli soyuyor falan diyordun) o sendin galiba o zaman da soylemistim. Bunlari da bir şekil belgelemeye bak. Evde dadi kamerası olsun ve sürekli çalıştır. Ya kv nin sana kötü hareketlerini ya da kocanın yakalamaya bak.

Bir de bu ailen ile görüştürmemë konusunu falan onları da bir şekil belgele. Video, mail, mesaj vs.
Attığı msjlari duruyor zaten silmedim ,ailemle gorusturmedigine herkes şahit ki kendi akrabaları,apt.daki komsularim msjlarda var bu konuda kaç kez msjda yazdım çözelim diye asla asla asla dedi duruyor hepsi . Boşanınca KV gormeyi talep edemiyor diye biliyorum zaten bende karar cikarttirirsam n.h görür Gerzek.Ama delil de garanti olur tabi ama bunun için yine beklemem gerekecek :(
Bitmisse bazi seyler, tukenmisse deger...yeni bi hayata merhaba demekle duzelecek belki de sancilarin.durduk yere kise kurulu duzenini bozmak istemez, vardir mutlaka seni bu noktalara getiren yasanmisliklar.kendini degersiz hissettiren kim olursa olsun uzaklasabildigin kadar uzaklas.hayat sana istediklerini versin, en azindan bundan sonra, insallah
Amin canım inşallah Allah razi olsun. Evet gerçekten biktim tukendim. Ölü gibiyim ,mutsuz mutsuz geçiyor günler ama artik geçmesini ,bitmesini istiyorum inşallah tez zamanda selamete erdirir Rabbim
Ben anlamiyorum niye evlilikler yurumuyor herkes boyle birbirini tatlilikla dinlese sen ne dusunuyorsun hayatim soyle dese ve herkes fesatlik dusunmese ne olur..sevgiyle saygiyla kurulan yuvalar birbirinlerine tahammulu kalmayan iki dusmanin savasina donusuyor.benimde zorlandigim yildigim bittigim yiprandigim anlar cok oldu..bu boyle gitmez bi yavrumuz var dedik kendimizi karsilikli hatalarimizi duzeltmeye calistik calisiyoruzda..onun huzuru cok onemli bizim icin kendimizi duzeltirken bakmisiz olgunlasiyoruz ..taktigimiz eslerin birbirinden istekleri yapilacak seylerse yapilmaya calisilmali..yapilamayacak ciddi seylerse sakin ve guzelce konusulmali.. en azindan caba gosterimeli..esim herzaman der mutlu olmanin yolu mutlu etmekten gecer..bi tarafin kendini duzeltmesiyle huzur olmuyor..ve sorun cikaran taraf degil de sorunlari cozucu taraf olmali iki tarafta..ve evlilik cok zor Rabbim evlerimize huzur ferahlik emniyet versin.Zorda kalanlara da hayirli cikis kapilari gostersin.
Amin canım. Ne güzel ozetlemissin olması gerekeni ya ben inan elimden geleni yaptım dayağı da unutayim raziyim dedim gel su sorunlara çare bulalım yazıktır çocuklara dedim. Ben çalışmak istiyorum ve bunu bile bile evlendin ,idealist birini kabul ettin simdi de anan baban vs için değişme lütfen dedim,gel evi tasiyalim bizden çocuklardan daha mi kıymetli milletin egosu dedim ama adam asla diyor Allah in cezası pislik ben elimden geleni yaptığımı düşünüyorum yanaşmayan vebal alacak olan kendisi en azından cocuklarima verecek cvbm var sağol yorumun için
Ne olur ne olmaz diye elinizde kanitlariniz olsun kanitlamaya,belgelemeye bakin derim ben insallah kisa surede huzura kavusursunuz
Ama bu biraz daha bekliycem demek oluyor nasıl olacak bilmiyorum :(
Tez Zaman'da kurtulursunuz inşallah ne denir ki başka ...
Amin canım inşallah Allah razi olsun
Eski konuları bilmiyorum.. Ama..
Dayak, aile ile görüştürmeme dediniz ya, orda bitti benim için..
Allah kurtarsın sizi tez vakitte..
Amin canım Allah razi olsun tsk ederim
Allah kolaylık versin. yeni hayatında mutlu huzurlu günler geçir inş.
Amin canım inşallah Allah razi olsun

:cry:
Üzüntünü hissettim Canım,
Ama sen hala aynı kişisin, kendine acıma, bu bir problem ve sen de çözeceksin er ya da geç.
Öperim kuzuları

HakimeHNMMM HakimeHNMMM ben 20 yil boyunca bénim ex in duzelme umidiyle sabrettim
Gec olmadan birak ,hayatini yeniden kur
Benim tek pismanligim keske diyorum cok daha once bosansaydim
Duzelir ,daha kotuleri var ,elalem duymasin diye diye gecen yillar ,geriye donup bakinca bosuna yazik etmisim kendime diyorsun .
Sen kendine deger vermedikce o adam hic vermez,sana aileni gorme yasagi onun haddinemi dusmus ya
Ailen seni bakip buyutmus ,kendini ne saniyor ,ve sen nasil olurda boyun egdin bunca zaman?

Back