• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖZÜR DİLEYEREK ACİYORUM KONUYU

bu konuyu ilk omarak ailenle paylas. yolun uzun ve zor. tek basina yorulursun.. evlattlarina kotu ornek oluyorsa eger evlatlarinin da geleceğini kurtar

Çok dedim cnm hatta bugün birbirimizi boğazlıcaktık yaşı gereği her yerdede iş bulamıyo 43 yaşında ama evlndiğimi anlayamadm ne tatil var ne eğlenmek gezmek var düğün gecesi gelinlikle gidip takılan paralarla kart ödedik her ay 3ünde ödeme 5inde fatura 15 inde kart derken sıkıldım artık elde avuçta kalmadı zaten ailemede çok güvenemiyorum napıcam bilmiyorm
Canim sen 23 esin 43 dogrumu anladim 20 yas buyik senden.ask evlilihimi gorucu usulumu yani yas farkinjz dikkatimi cekti.
Sorumluluk alamicaksa cocuk yapma cnm cocuklara ck yazik oluyor.
Allah sabir versin sana.
Esinede akil fikir versin ck uzuldum

bu konuyu ilk omarak ailenle paylas. yolun uzun ve zor. tek basina yorulursun.. evlattlarina kotu ornek oluyorsa eger evlatlarinin da geleceğini kurtar
Evladım yok ne yazıkki olmadı henüz tedavi görüyodum ama boşa allah biliyoda vermiyo herlde rabbim büyük bi çıkar yol gösterir eminim

Canim sen 23 esin 43 dogrumu anladim 20 yas buyik senden.ask evlilihimi gorucu usulumu yani yas farkinjz dikkatimi cekti.
Sorumluluk alamicaksa cocuk yapma cnm cocuklara ck yazik oluyor.
Allah sabir versin sana.
Esinede akil fikir versin ck uzuldum
Cnm yaş farkımız var ama bn çok olgunum oda biraz çocuk gibi demiyimde 30 yaşında gbi hareketli uyum sağlıyoruz birbirimize orda sıkıntı yok maddi sorunlar btmiyo ve bgn çok ileri gittik artık boşanma konuşulmaya başladı şaka gbi daha evliliğin ne oldugunu anlayamadan ...

Cnm yaş farkımız var ama bn çok olgunum oda biraz çocuk gibi demiyimde 30 yaşında gbi hareketli uyum sağlıyoruz birbirimize orda sıkıntı yok maddi sorunlar btmiyo ve bgn çok ileri gittik artık boşanma konuşulmaya başladı şaka gbi daha evliliğin ne oldugunu anlayamadan ...
Saygiyo kaybetmeyin cnm esin is bulmasi sart samanlik seyran filan olmaz.insnalar calsirken bile ay sonunu getiremezken hic calismasa gecinmek imkansiz kavga etmeden konus onunla.
Bu swkilde dvm wdemeyecehini belirt belki korkar birakirsin die.ben bosanmalara ck uzuluyorum.ne hayalerle cikiliyor yola.
Ins. Sizinki duzelir

Konu nedir neden bukadat bunaldiniz eski konulari bilmiyorum ama verdiginiz karar icin adiniza mutlu.oldum hayirlisi olsun

Saygiyo kaybetmeyin cnm esin is bulmasi sart samanlik seyran filan olmaz.insnalar calsirken bile ay sonunu getiremezken hic calismasa gecinmek imkansiz kavga etmeden konus onunla.
Bu swkilde dvm wdemeyecehini belirt belki korkar birakirsin die.ben bosanmalara ck uzuluyorum.ne hayalerle cikiliyor yola.
Ins. Sizinki duzelir
İnş cnm cok sagol konuşmk iyi geldi allah razı olsun

Ne hayallerle çıkılıyor bu yola yazık ya insan olmak bu kadar mı zor Rabbim sizin için en iyisini nasip etsin hakkınızda hayırlı olsun cesur olun korkmayın. İnsanı evlilikten sogutuyorlar resmen düşünüyorum da dertsiz başıma dert almiyim:KK12:

HakimeHNMMM HakimeHNMMM ne diyecegim

Yıllarca teyzemin evine gidemedik, gitsek huzur bulamadik, o kardeslerinin evine gidemedi, gitse huzur bulamadi ayni senin sebeplerin gibi senin koca gibi bir koca ve kv vardi onda da durumlar ayniydi hatta daha kotuydu belki de durum

Inat etti ben bosanmam bosanmam da bosanmam,

15 yil evli kaldi

En sonunda bosanmaya cesaret etti

Ama biz halen daha evlerine gidemiyoruz o da bize gelemiyor neden?

O evde o baba ile buyuyen erkek cocugu yuzunden, ayni babasi gibi oldu, o 15 yasindaki cocuk yuzunden teyzem halen daha kimseye gidemiyor kimse ona gelemiyor yine huzur yok yine surekli rezillik

Ne demek istedigimi anlatabildim umarim

O cocuklar o babayla buyumeseydi boyle olmazdi babalarindan kurtulduk ama cocuklardan kurtulamiyoruz

Ins. Meslege donersin cok yazik hukuk mezunu olup meslegini yapamamak.bosnma icin en buyuk neden bu bence.sen hakim ol oda cubbenin ucuna tutunmak icin dolansin ins:deli:
Hukuk değil İİBF mezunuyum canım idari hakimlige hazirlaniyorum inşallah. Evet inşallah o günleri görürüm bu da düşünsün dursun naptim diye
Bu gereksizin işi ne ki iş arasına bu eğlenceyi sığdırıyo
Mühendis ama özel sektörde ya izin almada sikinti yasamiyor 3yildir senelik izin kullanmadı ya arada ohh çekip gidiyor iste
Yeni evliyim bi yıllık cekmediğim kalmadı daha 23 yaşında bunları yaşıcak ne yaPmış olabilirim nolur bnm için dua edin :KK43:
Canım benim Allah yardimcin olsun aranizdaki yas farkı da cokmus üzüldüm gerçekten Rabbim selamet versin hepimize
Valla kusura bakma biraz ağır olacak ama kudurmuş eşin yine Allah'a şükür ki ailen destekçin , hukuk mezunusun madem bu Ada'mın kahrını neden çekiyorsun ne güzel mesleğinde var bi hukukçu boyun eğerse mesleği olmayan bayanlar ne yapsın sıfırdan başlayanlar ne yapsın ....Hakkı'nda hayırlısı olsun kararından vazgeçme !!
Hukuk mezunu değilim canım İİBF yim ama avukat arkadaşım da dayak ta yedi ,evde hapiste kaldı neler neler hukuk bitirmeyle olsa keşke iste bir anlık bi acizlikle karşıdaki öküze dur diyemiyor mu insan ne bileyim cozemedim bende Allah im kurtarsın inşallah
Canım üzülerek okudum yazdıklarını inan ki içim burkuldu okurken. Rabbim yardımcın olsun. Hakkı'nda hayırlısı olsun canım benim.
Amin canım Allah razi olsun çok sagol
Hukuk mezunu musunuz? Stajinizi da mi yaptirmadi esiniz? Allah'imm soklardayim...
iİBF mezunuyum canım
Okurken içim burkuldu, yaşadıklarınız çok üzücü gerçekten. Allah yardımcınız olsun, hakkınızda hayırlısı olur inşallah.
Amin canım Allah razi olsun
Bosanmayalim otur katlan mi diyor sahi. Ben sizi kararlı gördüm simdi, hadi bakalım haftaici güzel haberlerle dönersiniz umarim.
Evet resmen öyle söylüyor rahat batıyor sana ,bisey mi var calisamazsin çocuklar için otur katlan vs vs diyor . İnşallah canım ya inşallah
Henüz konusmadim yani bi gün bosanacagim dedim anneme olmuyor dedim azcok haberi var ama kesin kararimi söyleyeceğim tabi yalniz basıma zor olacak belli :(

Konu nedir neden bukadat bunaldiniz eski konulari bilmiyorum ama verdiginiz karar icin adiniza mutlu.oldum hayirlisi olsun
Dayak,eve kapatma,çalışmama engel olma,ailemddn koparma vs vs . Sağol canım Allah razı olsun
Ne hayallerle çıkılıyor bu yola yazık ya insan olmak bu kadar mı zor Rabbim sizin için en iyisini nasip etsin hakkınızda hayırlı olsun cesur olun korkmayın. İnsanı evlilikten sogutuyorlar resmen düşünüyorum da dertsiz başıma dert almiyim:KK12:
Evet ki ben asla evkenmem derdim çok uzaktim evliliğe hep saçma gelirdi nerden salaklik ettim evlendimse ben hakli çıktım evlilik zor hep üzülüyorsn en azından bi çoğu :(
HakimeHNMMM HakimeHNMMM ne diyecegim

Yıllarca teyzemin evine gidemedik, gitsek huzur bulamadik, o kardeslerinin evine gidemedi, gitse huzur bulamadi ayni senin sebeplerin gibi senin koca gibi bir koca ve kv vardi onda da durumlar ayniydi hatta daha kotuydu belki de durum

Inat etti ben bosanmam bosanmam da bosanmam,

15 yil evli kaldi

En sonunda bosanmaya cesaret etti

Ama biz halen daha evlerine gidemiyoruz o da bize gelemiyor neden?

O evde o baba ile buyuyen erkek cocugu yuzunden, ayni babasi gibi oldu, o 15 yasindaki cocuk yuzunden teyzem halen daha kimseye gidemiyor kimse ona gelemiyor yine huzur yok yine surekli rezillik

Ne demek istedigimi anlatabildim umarim

O cocuklar o babayla buyumeseydi boyle olmazdi babalarindan kurtulduk ama cocuklardan kurtulamiyoruz
Allah korusun canım benim sağol yorumun ,ornegin için pislik adam ya eee tabi armut dibine düşer aman Allah korusun yobaz beyinli olmasın cocuklar m hayat dolu, insancıl ,mutlu bireyler olsunlar inşallah

Kimseye muhtaç değilsin canım, boşan.
Sen ayaklarının üzerinde durabilecek güçlü bir kadınsın.
Ezdirme sakın kendini.

Kimseye muhtaç değilsin canım, boşan.
Sen ayaklarının üzerinde durabilecek güçlü bir kadınsın.
Ezdirme sakın kendini.
Sağol canım benim Allah razi olsun . Rabbim hem benim hemde ayni durumda olan bütün kadınların yardimcisi olsun. Bugünden itibaren sınava daha daha iyi çalışmaya başlıyorum. Artik KK a da girmeyecegim,her vaktimi değerlendiricem, bu o.çocuğuna inat Basaracagim şuan çok kötüyüm ağlıyorum ama basaracagim gideceğim bu şehirden cocuklarimi ozgur buyitecegim ezik silik olmalarını izlemiycem lütfen dua edin kızlar lütfen benim için gerçekten çok zor korkuyorum içim de aciyor inşallah herşey tez zamanda güzelleşir kolaylaşır
yerinde bir karar almışsın Allah yardımcın olsun
Allah razı olsun cnm tsk ederim

Sağol canım benim Allah razi olsun . Rabbim hem benim hemde ayni durumda olan bütün kadınların yardimcisi olsun. Bugünden itibaren sınava daha daha iyi çalışmaya başlıyorum. Artik KK a da girmeyecegim,her vaktimi değerlendiricem, bu o.çocuğuna inat Basaracagim şuan çok kötüyüm ağlıyorum ama basaracagim gideceğim bu şehirden cocuklarimi ozgur buyitecegim ezik silik olmalarını izlemiycem lütfen dua edin kızlar lütfen benim için gerçekten çok zor korkuyorum içim de aciyor inşallah herşey tez zamanda güzelleşir kolaylaşır
Allah razı olsun cnm tsk ederim
sakın ağlama çocuklarını da düşünme çünkü annemle babamın boşanmasını birlikte olmalarına tercih ederdik emin ol ayrı daha iyi büyürler huzursuz ortamda büyümek çok kötü

sakın ağlama çocuklarını da düşünme çünkü annemle babamın boşanmasını birlikte olmalarına tercih ederdik emin ol ayrı daha iyi büyürler huzursuz ortamda büyümek çok kötü
Bende öyle düşünüyorum ki eminim de öyle boyle pislik bi adamla buyuyeceklerine arada görmeleri hayirlarina olur. Zaten ben onun da beni çocukları sevdiğine inanmıyorum ki bugün msjlari na baktım arkadaşlarına silin bu msjlari görmeden kimse yazmış bunlarda gülmüş benim ki okudu atar birazdan hahaha diye artik ne yazdı oralarda ne yaptı bilmiyorum. Bende msj attım aksam o msj i bana izah et sonra çık git Hayatımdan beni kimseyle karıştırma sineye çekerim de sanma diye. Bakalım aksam ne uyduracak gerçi ne söylese bos artik ama eminim bizimle mutsuz geldiğinden bari sürati asik madem istemiyorsun neyin kavgası be adam defol git iste neden boyle pislik bazı erkekler ya ben ona güvendim evlendim çocuk yaptım herseyine sabrettim Allah im neden ya neden niye ben cekiyorum o neden boyle mutlu,pervasız .eminim ben gidince de boyle olacak ben acılar çekeceğim yeni bi hayat kurmak için o keyfine bakacak Allah m içim yanıyor yasamak benim için çok daha zor artik Allah kahretsin bu adamı :KK42::KK42::KK42:

Bende öyle düşünüyorum ki eminim de öyle boyle pislik bi adamla buyuyeceklerine arada görmeleri hayirlarina olur. Zaten ben onun da beni çocukları sevdiğine inanmıyorum ki bugün msjlari na baktım arkadaşlarına silin bu msjlari görmeden kimse yazmış bunlarda gülmüş benim ki okudu atar birazdan hahaha diye artik ne yazdı oralarda ne yaptı bilmiyorum. Bende msj attım aksam o msj i bana izah et sonra çık git Hayatımdan beni kimseyle karıştırma sineye çekerim de sanma diye. Bakalım aksam ne uyduracak gerçi ne söylese bos artik ama eminim bizimle mutsuz geldiğinden bari sürati asik madem istemiyorsun neyin kavgası be adam defol git iste neden boyle pislik bazı erkekler ya ben ona güvendim evlendim çocuk yaptım herseyine sabrettim Allah im neden ya neden niye ben cekiyorum o neden boyle mutlu,pervasız .eminim ben gidince de boyle olacak ben acılar çekeceğim yeni bi hayat kurmak için o keyfine bakacak Allah m içim yanıyor yasamak benim için çok daha zor artik Allah kahretsin bu adamı :KK42::KK42::KK42:
öyle deme isyan etme asla bu senin sınavın dua et

Lütfen şu lafı deme ne demek o keyfine bakacak ben acı çekeceğim evet zor bi sınav veriyorsun ama lüzumsuzdan kurtulunca sende yeni bi hayat kuracaksın kendine o adamın daha fazla hayatından çalmasına izin verme acı çekmek yerine zararın neresinden dönersen kardır düşüncesiyle yon ver hayatına canım

Back