• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖZÜR DİLEYEREK ACİYORUM KONUYU

İnsan böyle hissediyor evet.
Kendi mutsuzluğundan çok, yanlış seçimlerinden ötürü ailene çektirdiğin üzüntülerle üç kat daha fazla
üzülürsün.

Yine de kendine fazla haksızlık etme.
Böyle olacağını bilemezdin.
Böyle olsun istemezdin.
Kimse istemez.

Bir öküze evet demedi boşanan hiç bir kadın.
Herkes bir prensin öküz oluşunu izledi, çekti çekti ve çekemediğinde gitti.
Canım yorumunu simdi gördüm k.bakma lütfen atlamisim sanırım.Dalginim afedersin. Evet gerçektende boyle hissediyorum ailem e haksızlık ediyorum onlar beni herseyimle karşılıksız sever ,kabuk ederken benim yaptığım berbat gerçekten.Boyle olmasını istemedim gerçekten Allah im inşallah beni selamete erdirir çok tsk ederim yorumunz için son kısımda beni güldürdü çok tsk ederim :KK68:

Allah güç kuvvet versin sana inşallah hakkında en hayırlısı olan kararı vermende yardımcı olur

cocuklar size Rabbimin hediyesi simdi onlari kucaklayip kurtulun bu adamdan. şendul olacaginiza adim gibi eminim .. Rabbim yardimciniz olsun
Amin canım inşallah Allah razi olsun. Evet çocuklarım her anne gibi benimde en iyi ilacim hayat galem nesem herşeyin bin şükür onlari veren Rabbime
önceki konularına hiç denk gelmedim sanırım ya da hatırlamıyor da olabilirim affına sığınarak soruyorum. eşinle sorununuz nedir tam olarak? kısa bi özetle anlatırsan sevinirim gerçekten merak ettim, aranızdaki problemler ne?
Dayak,eve hapis etme,ailemle gorusmemek gorusturmemek ,evime de gelmelerini istememek,Çalışmamı istememesi ,kendi ailesinin baskısı vs vs biktirdi artik kisacasi

Canım yorumunu simdi gördüm k.bakma lütfen atlamisim sanırım.Dalginim afedersin. Evet gerçektende boyle hissediyorum ailem e haksızlık ediyorum onlar beni herseyimle karşılıksız sever ,kabuk ederken benim yaptığım berbat gerçekten.Boyle olmasını istemedim gerçekten Allah im inşallah beni selamete erdirir çok tsk ederim yorumunz için son kısımda beni güldürdü çok tsk ederim :KK68:

İnan ben de annem için sabrediyorum pek çok şeye...
Eşim olacak akılsız yatsın kalksın ona dua etsin..:KK14:

Ailen eşini sevmiyorsa ayrılmak, yeni hayatına dönmek daha kolay olur.
Benim ailem bir de bir severler ki onu anlatamam.

Hani bilseler, bu da bunu yaptı. Ve bitti böyle boşanıyorum desem.
Beni bırakıp ona üzülürler niye böyle oldu, çok yazık oldu diye.. :(

Zor.. Allah hakkımızda hayırlısını yaşatsın.

Üzülme artık. Şer görünende de bir hayır gizlidir elbet.
Ben kendimi böyle rahatlatmaya çalışıyorum.

İnan ben de annem için sabrediyorum pek çok şeye...
Eşim olacak akılsız yatsın kalksın ona dua etsin..:KK14:

Ailen eşini sevmiyorsa ayrılmak, yeni hayatına dönmek daha kolay olur.
Benim ailem bir de bir severler ki onu anlatamam.

Hani bilseler, bu da bunu yaptı. Ve bitti böyle boşanıyorum desem.
Beni bırakıp ona üzülürler niye böyle oldu, çok yazık oldu diye.. :KK43:

Zor.. Allah hakkımızda hayırlısını yaşatsın.

Üzülme artık. Şer görünende de bir hayır gizlidir elbet.
Ben kendimi böyle rahatlatmaya çalışıyorum.
Amin Allah razı olsun tsk ederim. İlginmis gerçekten böylesini ilk defa duyuyorum ama siz gerçekten mutsuzsaniz birileri için zorlamayin tabii siz daha iyisini bilirsiniz ama.hayat kısa degmiyor ya hic biseye degmiyor

Karılı kızlı alem yapıyor derken? İş için gitti diyorsun anlayamadım aldatma mi var?
Walla aldatma var mi varsa da nasıl emin olucam bilmiyorum ki. Sordum nerdesin diye teknedeyiz yemek yedik oyun havası çalıyor herkes oynuyor dedi bende anlamadım nasıl is o karili kızlı eğlence mi olur dedim firma sahibi boyle organize etmiş dedi kizdim söylendim utanmadi çocukları uyut dedi sonra yeminler etti sacmalama ben evli barkli çocuklu adamım guvenmiyor musun düğün gibi ortam oynuyorlar ben içki falan icmiyorum dedi ama sacmalik is için nasıl bi organizasyon ki is dediğim hani sanayi ,makine üretim vs bi is tekne yemek eğlence ne alaka işte laf ola beri gele

Dayak,eve hapis etme,ailemle gorusmemek gorusturmemek ,evime de gelmelerini istememek,Çalışmamı istememesi ,kendi ailesinin baskısı vs vs biktirdi artik kisacasi

ona karşı artık hiçbi hissin kalmadıysa ki kalmamıştır zaten ama boşanmayı daha kolay atlatabilirsin en azından...

Walla aldatma var mi varsa da nasıl emin olucam bilmiyorum ki. Sordum nerdesin diye teknedeyiz yemek yedik oyun havası çalıyor herkes oynuyor dedi bende anlamadım nasıl is o karili kızlı eğlence mi olur dedim firma sahibi boyle organize etmiş dedi kizdim söylendim utanmadi çocukları uyut dedi sonra yeminler etti sacmalama ben evli barkli çocuklu adamım guvenmiyor musun düğün gibi ortam oynuyorlar ben içki falan icmiyorum dedi ama sacmalik is için nasıl bi organizasyon ki is dediğim hani sanayi ,makine üretim vs bi is tekne yemek eğlence ne alaka işte laf ola beri gele

Bosanicam deyince bırakır mı bu adam senin peşini? Bu kadar seye katlandigina göre seviyorsun herhalde. Ailenle arasının duzelmesinin hic mi imkanı yok. Enistene ozenmissin bu gece ustune de onun eglendigini duyunca sinir basmış sana bi.

Amin Allah razı olsun tsk ederim. İlginmis gerçekten böylesini ilk defa duyuyorum ama siz gerçekten mutsuzsaniz birileri için zorlamayin tabii siz daha iyisini bilirsiniz ama.hayat kısa degmiyor ya hic biseye degmiyor

Çünkü aileme karşı inanılmaz düşünceli, efendi biridir normalde.
Benim aksime sıcaktır, samimidir. Ben onun ailesine mesafeli olduğum halde, açık açık sevmediğimi söylediğim halde
o benim aileme olan duruşunu hiç değiştirmedi.

Bunların hepsi onu değerli yaptı.

Ve o gözlerindeki aklı başında adam için şimdi bir ev parasını iddaa yolunda yedi, bu akılsızlığı yaptı desem.
O şoku sindirip üzerlerinden atmaları çok çok zor olur.
Koy tekmeyi koy diyemezler ki birden..

Mutsuzum, haketmedim bunları diye düşünüyorum ama ne huzurla kalabiliyorum ne de gönlüm
rahat gidebiliyorum işte.. Benimki de böyle bir iş.. :(

Bosanicam deyince bırakır mı bu adam senin peşini? Bu kadar seye katlandigina göre seviyorsun herhalde. Ailenle arasının duzelmesinin hic mi imkanı yok. Enistene ozenmissin bu gece ustune de onun eglendigini duyunca sinir basmış sana bi.
Yok ya ne sevgisi insanda sevgi mi bıraktı saygı mi sağolsun tüketti hepsini sadece nefret ediyorum hirsim dinmiyor ona baktıkça. Duzelmez ya 1,5sene oldu hala konuşuyorum söylüyorum yok adam yanaşmıyor mümkün değil anasından babasından korkuyor ,benim aileme giderse evlatlıktan reddederler diye . Ee tabi sinir de bastı ben burda çocuklarla cekmedigim kalmamış çözüme gideceğine İş adi altında eğlenceye gidiyor Umuru değilim onun Umuru sırf çocuklar için devam ediyor o da belli evde durduğu mu var yok kahve de oyun yok yemekler yok gezmeler bitmiyor ki derdi tasasi napsin beni elalem evli desin tmm yeter ona

Çünkü aileme karşı inanılmaz düşünceli, efendi biridir normalde.
Benim aksime sıcaktır, samimidir. Ben onun ailesine mesafeli olduğum halde, açık açık sevmediğimi söylediğim halde
o benim aileme olan duruşunu hiç değiştirmedi.

Bunların hepsi onu değerli yaptı.

Ve o gözlerindeki aklı başında adam için şimdi bir ev parasını iddaa yolunda yedi, bu akılsızlığı yaptı desem.
O şoku sindirip üzerlerinden atmaları çok çok zor olur.
Koy tekmeyi koy diyemezler ki birden..

Mutsuzum, haketmedim bunları diye düşünüyorum ama ne huzurla kalabiliyorum ne de gönlüm
rahat gidebiliyorum işte.. Benimki de böyle bir iş.. :KK43:
Offf çok zor bi durum gerçekten sans oyunları falan hele ki yüklü miktar Allah yardimcinjz olsun . Evet herkesin bi derdi sıkıntısı var iste ne kotu :(

Tabiki engel olmak için herşeyi yapar belki çocuklarımı alıp gider Allah korusun ben acip evden gitmeyi düşünüyorum mahkeme kararı ile h.sonu görsün napayim insanlık ettim anlamadı o ugrassin simdide
esinin meslegi ne? memur mu? memursa onu kolay yapamaz sanirim.

Back