• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖZÜR DİLEYEREK ACİYORUM KONUYU

gittin mi avukata?
Evet konuştum bugün hafta içi açacağım davayi
Neden kendine bunu yaptin simdiye kadar?
Bilmiyorum ne yazık ki aman çocuklar var,aman zamanla düzelir mi ki,insafa gelir mi ki birde boşanmaktan korktum korkuttu beni vs vs işte
:cry:
Üzüntünü hissettim Canım,
Ama sen hala aynı kişisin, kendine acıma, bu bir problem ve sen de çözeceksin er ya da geç.
Öperim kuzuları
Sağol canım Allah razi olsun
Ne yaptın açıyor musun davayı?
H.içi açacağım inşallah canım bunca yaptığı şey zaten yeterli sebep dedi ailenden,calismandan,sosyal hayatindan alokoymasi bile kusurlu yapar onu dedi hayırlısı olsun artik ne diyeyim
HakimeHNMMM HakimeHNMMM ben 20 yil boyunca bénim ex in duzelme umidiyle sabrettim
Gec olmadan birak ,hayatini yeniden kur
Benim tek pismanligim keske diyorum cok daha once bosansaydim
Duzelir ,daha kotuleri var ,elalem duymasin diye diye gecen yillar ,geriye donup bakinca bosuna yazik etmisim kendime diyorsun .
Sen kendine deger vermedikce o adam hic vermez,sana aileni gorme yasagi onun haddinemi dusmus ya
Ailen seni bakip buyutmus ,kendini ne saniyor ,ve sen nasil olurda boyun egdin bunca zaman?
İste seninle ayni sebepler ablacim düşün düşün cikamadim isin içinden acaba düzelir mi,çocuklar var vs diye diye geçti bu 3yil
Cnm ya allah ıslah etsin saygisizı
Amin canım Allah razi olsun

Kızlar hepinizden özür dileyerek aciyorum konuyu. Hakkinizi helal edin belki sikiyorum boguyorum sizi ama şuan o kadar doluyum kötüyüm ki sadece icimdekileri boşaltmak istedim.Kimse birşeyler yazmak zorunda değil gerçekten vaktinizi aldiysam özür dilerim. Bugün ablama gittim aksam babam aradı yemeği ben getiricem orda yiyelim siz yapmayın dedi. Ablam Eniştem o kadar güzel agirladilar ki babamı bizi ,enistemle babamın sohbeti öyle güzeldi ki,Eniştem in ani misafir gelmeleri bile mutlu etti. Evlere dağılırken herkes bizede gelin dedi ben diyemedim,herkes slm soyle dedi birbirine bana demediler evdeki lanet e slm söylemek istemediler belli ki. Haklilar ama ben o kadar yaraliym ki sadece ağlıyorum çok caresizm içim aciyor.onlar benim annem babam ama evimde agirlayamiyorim ,çat kapı gidemiyorum kendimden nefret ediyorum iğrenç lanet bi evladım onlara bu yaptığım haksızlık,saygisizlik Allah bu kocamin belasını versin de kurtulayim.Ben ki ne kadar güçlü ne kadar idealisttim herkes genç yaştaki o azmime hayran kalırdı hevesliydim mutluydum kahkahalar atardim evin nesesisin derdi annem birde su halime bakıyorum yazıklar olsun bi insan kendini bu kadar düşürür ancak. Mutsuzum çok hemde. Birde kocam olacak adamı aradım s.dışına gitti is için oooh karili kızlı çalgı cengi keyif yapıyor birde bana hadi uzatma çocukları uyut diyor. Kendimden nefret ediyorum acizligim için bu kadar düştüğüm icin. Şuan karar verdim ve ne olursa olsun yarin avukatla konuşup açacağım davayı yansın bu şehir koysun kıyamet umurumda değil çocuklarımı boyle silik buyutmuycem onlara bu haksızlığı yapmiycam tskler hepinize hayırlı geceler
Dua ette allah senidr bnide kurtarsn nefret ediyorum bu durumdan

HakimeHNMMM HakimeHNMMM insallah gun gelir idalindeki meslege kavusursun ve hakim olursun. ben iyi bir hakim olacagina eminim burdan tanidigim kadariyla seni yazilarindan anladigim kadariyla.
allah her seyi gonlune gore versin canim her sey senin icin iyi olur insallah.

Kizlar lutfwn ozet gecermisniz hakime hanim esien aoyledimi ayrilacagini
Ne oldu.
Bide hakime hanim hakimmi onuda soyleyin

Ya bu erkeklerin yatacak yerleri yok canım hakkında hayırlısı olsun inş tez vakitte kurtulursun bu oksijen israfı adamdan

Dua ette allah senidr bnide kurtarsn nefret ediyorum bu durumdan
Amin canım sende mi ayni durumdasin ne kotu ya herkes bosaniyor :(
HakimeHNMMM HakimeHNMMM insallah gun gelir idalindeki meslege kavusursun ve hakim olursun. ben iyi bir hakim olacagina eminim burdan tanidigim kadariyla seni yazilarindan anladigim kadariyla.
allah her seyi gonlune gore versin canim her sey senin icin iyi olur insallah.
Canım benim sağol Allah razi olsun. İnşallah hayirlisiyla olurum bigun hakim seninde Allah gönlündeki muradini versin
Üzüldüm anlattıklarınıza
İnşallah Hakkı'nızda hayırlısı olsun Mutlu yola çıkarsın Rabbim sizi
Amin canım Allah razi olsun
Kizlar lutfwn ozet gecermisniz hakime hanim esien aoyledimi ayrilacagini
Ne oldu.
Bide hakime hanim hakimmi onuda soyleyin
Canım defalarca söyledim ama asla diyor otur katlan diyor yanaşmadı bende bu sefer habersizce açacağım davayı . Şuan hakim değilim hazirlaniyorum sınava inşallah olurum hayirlisiyla
Ya bu erkeklerin yatacak yerleri yok canım hakkında hayırlısı olsun inş tez vakitte kurtulursun bu oksijen israfı adamdan
Amin canım Allah razi olsun. Benim yakamdan düşsün de ne hali varsa görsün pislik

Ins. Meslege donersin cok yazik hukuk mezunu olup meslegini yapamamak.bosnma icin en buyuk neden bu bence.sen hakim ol oda cubbenin ucuna tutunmak icin dolansin ins:deli:

Yeni evliyim bi yıllık cekmediğim kalmadı daha 23 yaşında bunları yaşıcak ne yaPmış olabilirim nolur bnm için dua edin :(

Valla kusura bakma biraz ağır olacak ama kudurmuş eşin yine Allah'a şükür ki ailen destekçin , hukuk mezunusun madem bu Ada'mın kahrını neden çekiyorsun ne güzel mesleğinde var bi hukukçu boyun eğerse mesleği olmayan bayanlar ne yapsın sıfırdan başlayanlar ne yapsın ....Hakkı'nda hayırlısı olsun kararından vazgeçme !!

Okurken içim burkuldu, yaşadıklarınız çok üzücü gerçekten. Allah yardımcınız olsun, hakkınızda hayırlısı olur inşallah.

Bosanmayalim otur katlan mi diyor sahi. Ben sizi kararlı gördüm simdi, hadi bakalım haftaici güzel haberlerle dönersiniz umarim.

Allah kurtarsin.ne oldu okuz koca durmumu
1 yıldır işşiz bütün takılar gitti daha dünya kadar borcumuz var çıldırmak üzereyim daha hala iş bulmak adına bi çabası yok ailemin de haberi yok çıldırmak üzereyim bugünki kavgaya polis geldi artık rezillikten bıkmadı ...

1 yıldır işşiz bütün takılar gitti daha dünya kadar borcumuz var çıldırmak üzereyim daha hala iş bulmak adına bi çabası yok ailemin de haberi yok çıldırmak üzereyim bugünki kavgaya polis geldi artık rezillikten bıkmadı ...
Gecmis olsun canim.imtihan dunyasi.bi an obce is bulmazsa gozunu korkut gidiyorum de.sen calisyormusn bilmiuorum ama erkek evde yatamaz yok oyle bir luksu

Gecmis olsun canim.imtihan dunyasi.bi an obce is bulmazsa gozunu korkut gidiyorum de.sen calisyormusn bilmiuorum ama erkek evde yatamaz yok oyle bir luksu
Çok dedim cnm hatta bugün birbirimizi boğazlıcaktık yaşı gereği her yerdede iş bulamıyo 43 yaşında ama evlndiğimi anlayamadm ne tatil var ne eğlenmek gezmek var düğün gecesi gelinlikle gidip takılan paralarla kart ödedik her ay 3ünde ödeme 5inde fatura 15 inde kart derken sıkıldım artık elde avuçta kalmadı zaten ailemede çok güvenemiyorum napıcam bilmiyorm

Back