• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖZÜR DİLEYEREK ACİYORUM KONUYU

İnşAllah şu anın siniri ile verdiğiniz karardan,uyuyup uyandıktan sonra vaZgeçmezsiniz...çocuklarınızı böyle bir aile ortamında büyütmeyin lütfen...

hayat kimse için harcanmayacak kadar kısa nasıl mutlu olacaksanız öyle yaşayın
Amin inşallah tsk ederim
İnşAllah şu anın siniri ile verdiğiniz karardan,uyuyup uyandıktan sonra vaZgeçmezsiniz...çocuklarınızı böyle bir aile ortamında büyütmeyin lütfen...
Amin canım inşallah. Bir anlık sinir değil zaten de yine de Rabbim pişman etmesin dondurmesn cocuklarm gerçekten hak etmiyor bunları özgür ve sağlıklı büyümek haklari

Çocuklar için ,KPSS sınavı içim bekledim bekledim ama olmadı günah benden gitti artik
Çalışıyor musun peki
Eski konularına baktım da
Ben hemen bosanmaya karsıyım ama bazı adamlarla hayat cidden gecmıyor

Acıdan üZüntüden ölsem ben olurdum
İnsan boşanınca daha da rahatlıyor
Ben resmen huzura ermiştim
Çocuklar için devam ediyorsan bilemedim tabi benim cocugum yoktu ancak cocuklar bu durumu anlayısla karsılamazlar mi
Dünyada sizden bir tane daha yok
Herseyden önce siz mutlu olmalısınız ki etrafınıza cocuklarınıza da mutluluk saçın

Allah içinize ferahlık versin umarım tez zamanda hersey gönlünüzce olr

Offf ya üzüldüm şimdi bak Allah yardımcın olsun :KK43:
Allah razi olsun canim
Neden devam ediyor?
Kpss bekledim is için ikna olur mu ki dedim,çocuklar için belki dedim vs işte sacmaladim yani kimse degismiyormus
Neden eşiniz ailenizi istemiyor?
Çünkü bu pislik beni evden kovunca bana sahip çıktılar ,bosan dediler,onlar deseydi ki kocandir döver git evine onlardan iyisi yoktu beni alikoymuslar bosatmak istemişler vs vs pislik işte Allah im da anasının kız kardeşlerinin kendinin başına versin inşallah surunsunler
eşinin değişmeyeceğini düşünüyorsan kararlı davranmanı öneririm.
Kimse degismezmis ya anladım bunu birde iyilikten maraz dogarmis bunu da gordum
Kurtul nefes alırsın canım,satırların da anladım çok yorulmuşsunuz Rabbim yardımcın olsun
Evet bittim,yildim . Ben ben değilim sanki ölü bir beden gibiyim gulmeyen mutsuz çaresiz inşallah kurtulurum tskler

Hakkinizda ne hayirlisi ise o olsun insallah..once sizin yuzunuzun gulmesi gerekir..ki yavrularinizda gulsun.benim daha yasina girmemis kizim bile ben stresli iken oda stresli ben mutluyken oda mutlu oluyor..mutsuzlugun dibindede olsan onlara hissettirme gul oyna..
bi onceki konuda cansu arkadasimiz esinden dayak yedigini cocuklarinda buna sahit oldugunu birlikte agladik diyor buna hangi Allahtan korkan merhametli uzulmez.insan hic olmazsa cocuklarina acirda huzursuzluk cikarmaz..
insan kendi ailesinin yaninda mutluysa ve guvende hissediyorsa iste kendi evine gozu arkada gider..ben bi yerde okumustum
mahser gunu Allahu Tealanin en kizgin oldugu kullardan biri dunyada evlatlarini anasindan ayirandir diye okudum.esine soyle bunu seni ailenden ve cocuklarindan ayirmaya calisan adam hesaba cekilecegi gunu unutmasin..

Hakkında hayırlısı olsun.
Boşan da kurtul su adamdan.

Emin ol onsuz daha iyi bir hayatın olacak.
Bütün yaşam enerjini sömürmüş resmen.

Sen yeniden neşeli, azimli biri olacaksın.
Ailenle daha iyi vakitler gecireceksin.

Daha iyi çocuk büyüteceksin.
İnşallah atanirsin da gönlüne göre hayatını dizayn edersin.

Çalışıyor musun peki
Eski konularına baktım da
Ben hemen bosanmaya karsıyım ama bazı adamlarla hayat cidden gecmıyor

Acıdan üZüntüden ölsem ben olurdum
İnsan boşanınca daha da rahatlıyor
Ben resmen huzura ermiştim
Çocuklar için devam ediyorsan bilemedim tabi benim cocugum yoktu ancak cocuklar bu durumu anlayısla karsılamazlar mi
Dünyada sizden bir tane daha yok
Herseyden önce siz mutlu olmalısınız ki etrafınıza cocuklarınıza da mutluluk saçın

Allah içinize ferahlık versin umarım tez zamanda hersey gönlünüzce olr
Şuan calismiyorum keşke çalışsaydım çok daha önce biterdi belki. İnşallah çabuk toparlarim tsk ederim

Bunlara karşılık hala kocam da kocam mı dediniz bu zamana kadar. Anladığım kadarıyla ailende arkanda daha ne diye bu adamın kahrını çekiyorsunuz ?
Kocam da kocam demedim de hergun bela okudum aslında ama iste bilmiyorum gerizekaliyim sanırım bende düşünüyorum neden diye KPSS geçsin dedim bi is olsun dedim ama olmadı geçmedi iste

Öyle yıldım bittim demeyle olmuyor.Öyle bir hakkınız yok çünkü annesiniz. Çözüm üretip hayatınızı düzenlemek

zorundasınız.Madem o çocukları doğurdunuz öyle yıkılmak yok.Siz düşerseniz çocuklarınız sürünür.

Şuan calismiyorum keşke çalışsaydım çok daha önce biterdi belki. İnşallah çabuk toparlarim tsk ederim

Kocam da kocam demedim de hergun bela okudum aslında ama iste bilmiyorum gerizekaliyim sanırım bende düşünüyorum neden diye KPSS geçsin dedim bi is olsun dedim ama olmadı geçmedi iste
Hayırlısı olsun inşallah. Çocuklarınız için dik durmanız gerek. Yazık değil mi o yavrucaklara. Siz düşerseniz onlar ne hale gelir.

Ozaman esin donmeden olay mahalini terket bence bosaniyorum drsen belki yine saldirir.
Ailen kucak aciyomu acmiyosa tazminat nafaka donuna kadar al:/
Onu yapamıyorum ama mahkemede ben suçlu oluyormjsjm maalesef kanunlar iste saldirsin walla isime gelir alırım bi darp raporu tek seferde biter hayvan heriften kurtulur im yoksa hakim deneyin de deneyin kocan seni seviyormuş vs uzatirmis
Hakkında hayırlısı olsun.
Boşan da kurtul su adamdan.

Emin ol onsuz daha iyi bir hayatın olacak.
Bütün yaşam enerjini sömürmüş resmen.

Sen yeniden neşeli, azimli biri olacaksın.
Ailenle daha iyi vakitler gecireceksin.

Daha iyi çocuk büyüteceksin.
İnşallah atanirsin da gönlüne göre hayatını dizayn edersin.
Amin canım inşallah hayirlisiyla herşey biran evvel guzellesir

Daha önceki konularınıza göz attım,çok kez boşanacağım demişsiniz askıda kalmış. Dilerim böyle bir öküzle evliliği sürdürüp o çocuklara da hayatı zindan etmezsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun

Back