- Konu Sahibi HakimeHNMMM
hayat kimse için harcanmayacak kadar kısa nasıl mutlu olacaksanız öyle yaşayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dövdü sovdu,eve kapadı,ailen gelemez buraya dedi,çalışmayacaksin asla dedi dedi dedi durmadı hic bitmedi istekleriBu adam ne yaptiki onu anlamadim.ablaniza gittiniz herkes mutluydu eve geldiniz kocayi bosama karari aldiniz bilemedim
Amin inşallah tsk ederimhayat kimse için harcanmayacak kadar kısa nasıl mutlu olacaksanız öyle yaşayın
Amin canım inşallah. Bir anlık sinir değil zaten de yine de Rabbim pişman etmesin dondurmesn cocuklarm gerçekten hak etmiyor bunları özgür ve sağlıklı büyümek haklariİnşAllah şu anın siniri ile verdiğiniz karardan,uyuyup uyandıktan sonra vaZgeçmezsiniz...çocuklarınızı böyle bir aile ortamında büyütmeyin lütfen...
Çalışıyor musun pekiÇocuklar için ,KPSS sınavı içim bekledim bekledim ama olmadı günah benden gitti artik
Bunlara karşılık hala kocam da kocam mı dediniz bu zamana kadar. Anladığım kadarıyla ailende arkanda daha ne diye bu adamın kahrını çekiyorsunuz ?Dövdü sovdu,eve kapadı,ailen gelemez buraya dedi,çalışmayacaksin asla dedi dedi dedi durmadı hic bitmedi istekleri
NeeeeDövdü sovdu,eve kapadı,ailen gelemez buraya dedi,çalışmayacaksin asla dedi dedi dedi durmadı hic bitmedi istekleri
Allah razi olsun canimOfff ya üzüldüm şimdi bak Allah yardımcın olsun
Kpss bekledim is için ikna olur mu ki dedim,çocuklar için belki dedim vs işte sacmaladim yani kimse degismiyormusNeden devam ediyor?
Çünkü bu pislik beni evden kovunca bana sahip çıktılar ,bosan dediler,onlar deseydi ki kocandir döver git evine onlardan iyisi yoktu beni alikoymuslar bosatmak istemişler vs vs pislik işte Allah im da anasının kız kardeşlerinin kendinin başına versin inşallah surunsunlerNeden eşiniz ailenizi istemiyor?
Kimse degismezmis ya anladım bunu birde iyilikten maraz dogarmis bunu da gordumeşinin değişmeyeceğini düşünüyorsan kararlı davranmanı öneririm.
Evet bittim,yildim . Ben ben değilim sanki ölü bir beden gibiyim gulmeyen mutsuz çaresiz inşallah kurtulurum tsklerKurtul nefes alırsın canım,satırların da anladım çok yorulmuşsunuz Rabbim yardımcın olsun
Ev onun anasının babasının karşı apt.da lanet olsun evine kalmam giderimNeeee
Gec bile kalmasin bosanmak icin
Meslegin varsa ayri ev ac yoksa ailene yeles yada o gitsin evden sen niye gidiyormussun
Sağol canım bende Allah bin belasını versin diyorum çeksinler hepsi inşallahAma üzüldüm ben şimdi ya. o koca musvettesine içimden sövdüm
Ozaman esin donmeden olay mahalini terket bence bosaniyorum drsen belki yine saldirir.Ev onun anasının babasının karşı apt.da lanet olsun evine kalmam giderim
Şuan calismiyorum keşke çalışsaydım çok daha önce biterdi belki. İnşallah çabuk toparlarim tsk ederimÇalışıyor musun peki
Eski konularına baktım da
Ben hemen bosanmaya karsıyım ama bazı adamlarla hayat cidden gecmıyor
Acıdan üZüntüden ölsem ben olurdum
İnsan boşanınca daha da rahatlıyor
Ben resmen huzura ermiştim
Çocuklar için devam ediyorsan bilemedim tabi benim cocugum yoktu ancak cocuklar bu durumu anlayısla karsılamazlar mi
Dünyada sizden bir tane daha yok
Herseyden önce siz mutlu olmalısınız ki etrafınıza cocuklarınıza da mutluluk saçın
Allah içinize ferahlık versin umarım tez zamanda hersey gönlünüzce olr
Kocam da kocam demedim de hergun bela okudum aslında ama iste bilmiyorum gerizekaliyim sanırım bende düşünüyorum neden diye KPSS geçsin dedim bi is olsun dedim ama olmadı geçmedi isteBunlara karşılık hala kocam da kocam mı dediniz bu zamana kadar. Anladığım kadarıyla ailende arkanda daha ne diye bu adamın kahrını çekiyorsunuz ?
Hayırlısı olsun inşallah. Çocuklarınız için dik durmanız gerek. Yazık değil mi o yavrucaklara. Siz düşerseniz onlar ne hale gelir.Şuan calismiyorum keşke çalışsaydım çok daha önce biterdi belki. İnşallah çabuk toparlarim tsk ederim
Kocam da kocam demedim de hergun bela okudum aslında ama iste bilmiyorum gerizekaliyim sanırım bende düşünüyorum neden diye KPSS geçsin dedim bi is olsun dedim ama olmadı geçmedi iste
Onu yapamıyorum ama mahkemede ben suçlu oluyormjsjm maalesef kanunlar iste saldirsin walla isime gelir alırım bi darp raporu tek seferde biter hayvan heriften kurtulur im yoksa hakim deneyin de deneyin kocan seni seviyormuş vs uzatirmisOzaman esin donmeden olay mahalini terket bence bosaniyorum drsen belki yine saldirir.
Ailen kucak aciyomu acmiyosa tazminat nafaka donuna kadar al:/
Amin canım inşallah hayirlisiyla herşey biran evvel guzellesirHakkında hayırlısı olsun.
Boşan da kurtul su adamdan.
Emin ol onsuz daha iyi bir hayatın olacak.
Bütün yaşam enerjini sömürmüş resmen.
Sen yeniden neşeli, azimli biri olacaksın.
Ailenle daha iyi vakitler gecireceksin.
Daha iyi çocuk büyüteceksin.
İnşallah atanirsin da gönlüne göre hayatını dizayn edersin.