• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖZÜR DİLEYEREK ACİYORUM KONUYU

Bayağı bildiğin çalgı cengi keyif yapıyor. Aradım teknedeyim oyun havası var oynuyorlar izliyorum dedi nasıl is o anlamadım dedim ee firma sahibi düzenlemiş virttiri zittiri Zıkkımın kökünü yesin için boğazına dizilsin inşallah.Evet walla degmiyor olan 3sene ne oldu b.k ettim oturdum kaldım iki de çocuk yaptım onları da rezil ettim inşallah onlar yara almazlar çok :KK43:
Ohhh sefası olsun bu ne rahatlık yaaa
Sakin eve geldiğinde birsey demeyin sizi kırıp üzebilir
Bu kararınızdan da ona bahsetmeyin
Sessiz oynayın oyununuzu

Bayağı bildiğin çalgı cengi keyif yapıyor. Aradım teknedeyim oyun havası var oynuyorlar izliyorum dedi nasıl is o anlamadım dedim ee firma sahibi düzenlemiş virttiri zittiri Zıkkımın kökünü yesin için boğazına dizilsin inşallah.Evet walla degmiyor olan 3sene ne oldu b.k ettim oturdum kaldım iki de çocuk yaptım onları da rezil ettim inşallah onlar yara almazlar çok :KK43:
firma sahibi calgu cengi ayarlamış tuhaf neyse sen üzülme yol yakınken Ailene evlatları al dön.

26yasindayim henüz profilde farklı yazıyor konularimdan tanıyan çıkmasın diye farklı yazdım tarihi. Evet şükür ailem destek walla yazık ettim kendime yeterince artik yeterr

Amin Allah razi olsun tskler
Daha cok gencsin
Beklersen inan bana daha cok üzülürsün
Ben bosandıgımda 30 yasındaydım bak sen benden de kucukmussun
Daha fazla yazık etme
Kendine deger ver ltf
Senden bir tane daha yok hep bunu düşün olur mu

Kızlar hepinizden özür dileyerek aciyorum konuyu. Hakkinizi helal edin belki sikiyorum boguyorum sizi ama şuan o kadar doluyum kötüyüm ki sadece icimdekileri boşaltmak istedim.Kimse birşeyler yazmak zorunda değil gerçekten vaktinizi aldiysam özür dilerim. Bugün ablama gittim aksam babam aradı yemeği ben getiricem orda yiyelim siz yapmayın dedi. Ablam Eniştem o kadar güzel agirladilar ki babamı bizi ,enistemle babamın sohbeti öyle güzeldi ki,Eniştem in ani misafir gelmeleri bile mutlu etti. Evlere dağılırken herkes bizede gelin dedi ben diyemedim,herkes slm soyle dedi birbirine bana demediler evdeki lanet e slm söylemek istemediler belli ki. Haklilar ama ben o kadar yaraliym ki sadece ağlıyorum çok caresizm içim aciyor.onlar benim annem babam ama evimde agirlayamiyorim ,çat kapı gidemiyorum kendimden nefret ediyorum iğrenç lanet bi evladım onlara bu yaptığım haksızlık,saygisizlik Allah bu kocamin belasını versin de kurtulayim.Ben ki ne kadar güçlü ne kadar idealisttim herkes genç yaştaki o azmime hayran kalırdı hevesliydim mutluydum kahkahalar atardim evin nesesisin derdi annem birde su halime bakıyorum yazıklar olsun bi insan kendini bu kadar düşürür ancak. Mutsuzum çok hemde. Birde kocam olacak adamı aradım s.dışına gitti is için oooh karili kızlı çalgı cengi keyif yapıyor birde bana hadi uzatma çocukları uyut diyor. Kendimden nefret ediyorum acizligim için bu kadar düştüğüm icin. Şuan karar verdim ve ne olursa olsun yarin avukatla konuşup açacağım davayı yansın bu şehir koysun kıyamet umurumda değil çocuklarımı boyle silik buyutmuycem onlara bu haksızlığı yapmiycam tskler hepinize hayırlı geceler
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun lakin çocukların yanında kendinizi bu kadar üzmeyin lütfen sakin olun

Kızlar hepinizden özür dileyerek aciyorum konuyu. Hakkinizi helal edin belki sikiyorum boguyorum sizi ama şuan o kadar doluyum kötüyüm ki sadece icimdekileri boşaltmak istedim.Kimse birşeyler yazmak zorunda değil gerçekten vaktinizi aldiysam özür dilerim. Bugün ablama gittim aksam babam aradı yemeği ben getiricem orda yiyelim siz yapmayın dedi. Ablam Eniştem o kadar güzel agirladilar ki babamı bizi ,enistemle babamın sohbeti öyle güzeldi ki,Eniştem in ani misafir gelmeleri bile mutlu etti. Evlere dağılırken herkes bizede gelin dedi ben diyemedim,herkes slm soyle dedi birbirine bana demediler evdeki lanet e slm söylemek istemediler belli ki. Haklilar ama ben o kadar yaraliym ki sadece ağlıyorum çok caresizm içim aciyor.onlar benim annem babam ama evimde agirlayamiyorim ,çat kapı gidemiyorum kendimden nefret ediyorum iğrenç lanet bi evladım onlara bu yaptığım haksızlık,saygisizlik Allah bu kocamin belasını versin de kurtulayim.Ben ki ne kadar güçlü ne kadar idealisttim herkes genç yaştaki o azmime hayran kalırdı hevesliydim mutluydum kahkahalar atardim evin nesesisin derdi annem birde su halime bakıyorum yazıklar olsun bi insan kendini bu kadar düşürür ancak. Mutsuzum çok hemde. Birde kocam olacak adamı aradım s.dışına gitti is için oooh karili kızlı çalgı cengi keyif yapıyor birde bana hadi uzatma çocukları uyut diyor. Kendimden nefret ediyorum acizligim için bu kadar düştüğüm icin. Şuan karar verdim ve ne olursa olsun yarin avukatla konuşup açacağım davayı yansın bu şehir koysun kıyamet umurumda değil çocuklarımı boyle silik buyutmuycem onlara bu haksızlığı yapmiycam tskler hepinize hayırlı geceler

Özür dilenecek bir durum göremiyorum kendine de haksızlık etme lütfen belliki ağır şeyler yasamıssin inşallah verdiğin karar sen ve çocukların için hayırlısı olur senin gibi aklı başında güçlü bir kadını kaybedeceği için bu saatten sonra birak esin düşünsün

ne demek karili kizli calgi cengi ya al cocuklarini git kardesim oglunda babasi gibi mi olsun Allah korusun lanet herif iyyyyyyyy cok sinirlendim yaaa .. kizmayin bana ama boyle serefsiz bi adama neden yillarinizi verdiniz ooofff

Bir öküz bir kadını şair yapar :)

Bu soze sevinmelimi uzulmelimi bilemedim.
Sairlik ruhunuzu sevdim, ama sizi bu ruh haline iten sebepler icin uzuldum. Insallah bundan sonra hersy gonlunuzce olur, olumsuzluklar yok olur insallah.
Aci cekmeyinde, sizi buralarda sair ruhunuz olmadan gormeye raziyiz.

Mesleğin varsa , ailen arkandaysa hiç üzülme. .
Mesleğim var çok şükür ,ailemde arkamda inşallah geçecek bu iğrenç günler tskler
Vah canim benim icim yandi resmen,sanki benim gecmisimi anlatmissiniz Allah size guc versinde bosanirsiniz insallah.Ben o gucu bulupta bosanamadim hala:KK43:(
Yaa üzüldüm gerçekten inşallah o gücü bulursunuz çok yakinda

Ohhh sefası olsun bu ne rahatlık yaaa
Sakin eve geldiğinde birsey demeyin sizi kırıp üzebilir
Bu kararınızdan da ona bahsetmeyin
Sessiz oynayın oyununuzu
Yok demeyecegim sessizce yapacağım herşeyi artik o ugrassin yeter
firma sahibi calgu cengi ayarlamış tuhaf neyse sen üzülme yol yakınken Ailene evlatları al dön.
Evet bende salagim ya iste inanicam mal herif
Rabbımmm yar ve yardımcınız olsunnnnnn:KK43:
Amin canım Allah razi olsun

Daha cok gencsin
Beklersen inan bana daha cok üzülürsün
Ben bosandıgımda 30 yasındaydım bak sen benden de kucukmussun
Daha fazla yazık etme
Kendine deger ver ltf
Senden bir tane daha yok hep bunu düşün olur mu
Evet gencim şükür erkenden fark ettim tsk ederim Allah razi olsun
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun lakin çocukların yanında kendinizi bu kadar üzmeyin lütfen sakin olun
Allah razi olsun elimden geldiğince onların yaninda hep guluyorum keyifliyim onlarin sucu yok yara alsınlar istemiyorum tsk ederim

ne demek karili kizli calgi cengi ya al cocuklarini git kardesim oglunda babasi gibi mi olsun Allah korusun lanet herif iyyyyyyyy cok sinirlendim yaaa .. kizmayin bana ama boyle serefsiz bi adama neden yillarinizi verdiniz ooofff
İste o son kısımda Allah belami da cezami da verdi ne diyeyim salagim kostur kostur tüp bebek yaptırdım acalem neydi ki otur salak bekle bi adam adam mi bak çocukların günahı ne işte akılsız basım off

Bu soze sevinmelimi uzulmelimi bilemedim.
Sairlik ruhunuzu sevdim, ama sizi bu ruh haline iten sebepler icin uzuldum. Insallah bundan sonra hersy gonlunuzce olur, olumsuzluklar yok olur insallah.
Aci cekmeyinde, sizi buralarda sair ruhunuz olmadan gormeye raziyiz.

Teşekkür ederim.
Hepimiz için her şey güzel olur inşallah.
Kolay bir yaşamım yok hiç de olmadı.
Ama benden çok daha zor yaşamlar var biliyorum.
Allah önce onlara yardım etsin ben beklerim..:KK14:

Ohoo gec bile kalmissin.
Evet maalesef :(
Özür dilenecek bir durum göremiyorum kendine de haksızlık etme lütfen belliki ağır şeyler yasamıssin inşallah verdiğin karar sen ve çocukların için hayırlısı olur senin gibi aklı başında güçlü bir kadını kaybedeceği için bu saatten sonra birak esin düşünsün
Tsk ederim Allah razi olsun. Evet artık ben gidiyorum kendi ugrassin dursun

İste o son kısımda Allah belami da cezami da verdi ne diyeyim salagim kostur kostur tüp bebek yaptırdım acalem neydi ki otur salak bekle bi adam adam mi bak çocukların günahı ne işte akılsız basım off
cocuklar size Rabbimin hediyesi simdi onlari kucaklayip kurtulun bu adamdan. şendul olacaginiza adim gibi eminim .. Rabbim yardimciniz olsun

Teşekkür ederim.
Hepimiz için her şey güzel olur inşallah.
Kolay bir yaşamım yok hiç de olmadı.
Ama benden çok daha zor yaşamlar var biliyorum.
Allah önce onlara yardım etsin ben beklerim..:KK14:
Nasil guzel bi insansiniz siz oyle ya.
Profilinize bakindimda, cok sekersiniz.
Allah sizin gibilerin sayisini artirsin insallah :KK60:

önceki konularına hiç denk gelmedim sanırım ya da hatırlamıyor da olabilirim affına sığınarak soruyorum. eşinle sorununuz nedir tam olarak? kısa bi özetle anlatırsan sevinirim gerçekten merak ettim, aranızdaki problemler ne?

Back