ÖZÜMBÜS 21.ci evlilik yildönümü¨n kutlu olsun

:kedi: evet senden kaçmadıopuyorumnanaktan inci bir melek opuyorumnanaktanbende çakma bir melekkaydirigubbakcemile3çaktırma:jeyyar:arada yanında kaynıyom :jeyyar:

lmaz:ne cakmasi ne caktirmasi ne arada kaynamasilmaz:
zemuszemusikimizide cok seker ifade etmis burfurumuz baksana meleklere neka sekerler bizimde niklerimiz yaziyo:kedi:opuyorumnanaktan

sarduşum,meleğim,canım ne demeklmaz: çakma makma:1shok:. :sinifsinif:incimde sende meleksinizopuyorumnanaktan.yüreğiniz o kadar güzel ki.ikinizde meleksiniz tamam mı?lütfen bidaha da duymayayım çakma falan.lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:
alkisalkisalkisincim parmaklarına sağlık canım.alkisalkisalkisçok çok haklısın.çakma makma arada kaynama maynama olmaz,olamaz.lmaz:lmaz: lmaz:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ikinizi de öpüyorum inci ve sarduş meleklerim. sizleri çok seviyorum.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

lmaz:ne cakmasi ne caktirmasi ne arada kaynamasilmaz:
zemuszemusikimizide cok seker ifade etmis burfurumuz baksana meleklere neka sekerler bizimde niklerimiz yaziyo:kedi:opuyorumnanaktan

aynen altına imza atmama izniniz olur sanırımŞenizŞeniz

güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim canlarım tek tek alıntı yapamadım kusuruma bakmayın
hepinize sonsuz huzur ve mutluluk diliyorumŞeniz

canım allah bir yastıkta kocatsın:Saruboceq:

sağlığınız, mutluluğunuz ve saygınızın daim olması dileğiyle

bugünde benim evlilik yıldönümüm

Ya ben azıcık geç kaldım sanırım sıcaklara verin nolur bakamıyorum bir kasımannelerine yazıyorum onlarda aynı durumda duramıyorum sabit pc başında Gözlerim kirpiklerim bile yanıyor bazen ki klima açık evde çoğu zaman

Özümbüş canım Rabbim nice nice yıllara nasip etsin inşallah ..Sağlıkla,huzurla,mutlulukla koca koca bir ömür sizinle olsun a.s. a.s. a.s. a.s.

Maşallah Hatta 41 Kere Maşallah
Allah Herkese nasip etsin Böylesini..
Daha Uzun Yıllar mutlu Beraberliklerinize ...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…