ÖZÜMBÜS 21.ci evlilik yildönümü¨n kutlu olsun

a.s.kadınlar kulübünün değerli üyesi ÖZÜMBÜS,21.evlilik yıldönümünü kutlar,sevdiklerinle daha nice mutlu yıllar dilerim.sevgilerimle...(pek bi resmi oldu yavf.kafamçokkarıştı)

Son düzenleme:
:asigim:Ablam dile kolay 21 yıl demek Eminim ki ilk günkü heyecan var ilk günkü gibi mutluluk Rabbim daha nice 21 yıllar nasip etsin Sağlıklı sıhhatli mutlu kızlarınla ve hıdır enişteyle bir ömür mutluluklar diliyorum seni çok seviyorum:asigim:

çok kutlarım özümüm. nice 21. yıllara inşallah.
haftayada bizim yıldönümümüz hem de ilk yıldönümümüz opuyorumnanaktan

amanda aman özüm ün,evlilik yıldönümü yıllara dayanan ve yılların eskitemediği,bir sürec gecirsin inşallaaaaahhh.

güzelim

nice yıldönümlerine .rabbim daha nice nice,mutlu,saglikli,huzurlu,neseli,bol bereketli
yillar nasip eder insallah allah ayırmasın tatlım,bir ömür boyu güzel gecsin :Saruboceq: :Saruboceq:

Son düzenleme:
21 sene dilekolay:) süper yaaa
allah mutluluğunuzu bozmasın nice 21 yıllaraaaaa

Evlilik yıldönümünüzü kutluyorum...
Sevdiklerinizle birlikte,sağlıklı,mutlu nice yıllar diliyorum...
sevgiler...

inci zuzu,sarduş ben çözdüm sizi kızım.siz aslında meleksiniz kk da bizi işletiyosunuz dimi.sizi gidiler sizi.benden kaçmadı ama.yerimseniben yerimseniben

gerçekten koca bi maşalalhhhh size
Allah nazarlardan saklasınn mutluluğunuz herdaim devam etsinnnnnn canımmmmmma.s.

kız nineeeeemmmmm...
saol be tüm korkularım bitti...ben 21i de görürüm 41i de...
nice yıllara canım ninem..mutlu huzurlu menopozlu buruşuk

ÖZÜÜÜM BİTANEMMM opuyorumnanaktan DAHA NİCE YİRMİ BİRLERE İNŞALAH CANIM BENİİM a.s.

ÇOLUĞUNLA ÇOCUĞUNLA VE SEVGİLİ EŞİNLE BİRLİKTE DAHA ÇOOOK

YILDÖNÜMLERİNE İNŞALLAH CANIM ARKADAŞIM ÖPÜYORUM SENİ KOOOOCAMANNN opuyorumnanaktan

Her daim mutluluğunuzun ve yaşama sevincinizin eksilmemesi dileğiyle...........................
Sevgiyle kalın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…