• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖZÜMBÜS 21.ci evlilik yildönümü¨n kutlu olsun

RABBıM sağlığığı huzuru ve aşkı eksik etmesin evliliğinizden.ALLAH inş bizede nasip etsin o yılları sağlık ve mutlulukla görmeyi

rabbim mutlu etsin ömür boyu inşallah ablacım :)
22.temmuz.1985 bugünde benim annem ve babamın 24.evlilik yıl dönümü :=) :) : )

Özümbüşüm;21 sene maaşaallahhh hemide 41 kere maaşaallah canım.....

Rabbim nice 21 senelere erdirsin inşaallah....

Sevdiklerinden ayırmadan..Sağlık, sıhhat,huzurla...aminnn :))

Özümbüş demek 21 heeee.Haydı hayırlı ola....

Bu mutlulugun darısı dıger yıllarınıza ınsallahhhhh...

Nazarlardan kem gozlerden uzak daha nıce yıllara huzur ve mutlulugunuza....

Uleyn ıncı varya bundan sonra en ozel gunlerımı ılk sana soleyecem.Hatta hamıle neyım olursam kocadan once senın haberın olacak.Zaten solenmesede muneccımmısın nesın haberın oluyo masallah kız=)Sendekı bu ıncelık varyaaaaa....Sende bitanesin bi bi biiiiiii........

:nazar::nazar::nazar:

:teytey:duyduk duymadik demeyin ÖZÜMBÜS ümüzün 21.ci evlilik yil dönümü

:nazar:masallah demeyide unutmayin:nazar:

:Saruboceq:rabbim daha nice nice
mutlu
saglikli
huzurlu
neseli
bol bereketli
yillar nasip eder insallah:Saruboceq:

:kedi::utangac:bu süprizimin asil bas kahramani sardusumdur melegimdir o haber verdi onada cok tsk ediyorum ince ve düsünceli melegim benimopuyorumnanaktana.s.

:kedi:umarim süprizimizi begenirsin:kedi::utangac:

opuyorumnanaktan:nazar:opuyorumnanaktan:nazar:opuyorumnanaktan

incim :çok üzgünüm:ŞenizŞeniz

sardunyam:çok üzgünüm:ŞenizŞeniz

ve güzel dileklerde bulunan tüm dostlarımŞenizŞenizŞeniz

siz beni nasıl mutlu ettiniz anlatamam şimdi yeni açtım açar açmaz böyle güzel böyle mükemmel bir süprizle karşılaşmak yaaaaaaaaa ağlattınız beni:kedi:opuyorumnanaktan

siz bir harikasınız rabbim hep sizlere huzur sağlık ve mutluluk nasip etsin :Saruboceq:

şu anki duygularımı anlatamam

tek birşey diyeceğim inşallah bu size anlatır

iyiki varsınız sizler gibi dostlarım olduğu için mutluyum ŞenizŞeniz

içim hala kalkık tüyler inmek bilmiyor siz beni mutlu ettiniz rabbimde sizleri mutlu etsin inşallah çok çok çok teşekkür ederimŞenizŞeniz

güzel dilekleri için tüm arkadaşlarım hepinize hepinize ayrı ayrı sonsuz teşekkürlerŞenizŞeniz
hepiniz benden daha mutlu olun inşallah:1hug::1hug:

Canım ablam beniiiimmm...

Allah' ım ömür boyu mutluluğunuz daim etsin inşallaahh, nazarlardan saklasın. :nazar:

Eşin ve meleklerinle birlikte nice nice huzurlu yıllar diliyorum :nazar:

Şeniz

( İncim Teşekkürler a.s. )

:kedi:ben tsk ederim asil:utangac:opuyorumnanaktan

canım ablam evlilik yıl dönumun kutlu ve mutlu olsun ALLAH ım daha nice seneler mutlu huzurlu günler görmenizi nasip etsin inşallah opuyorumnanaktan

canım incim tşkler bitanemopuyorumnanaktan​

:kedi::utangac:canim benim ne demek herzaman seve seve:utangac::kedi:opuyorumnanaktan

inci zuzu,sarduş ben çözdüm sizi kızım.siz aslında meleksiniz kk da bizi işletiyosunuz dimi.sizi gidiler sizi.benden kaçmadı ama.yerimseniben yerimseniben
incisarduskk1.gif

:kedi::utangac::kedi:
zuzumsun ya hem simartdin hem mest ettin beni inan sardusum cidden bir melek ben neyim bilmiyom ama cok hosuma gitti yazemuszemusyerimsenibentskler zuzum benimopuyorumnanaktan

Özümbüş demek 21 heeee.Haydı hayırlı ola....

Bu mutlulugun darısı dıger yıllarınıza ınsallahhhhh...

Nazarlardan kem gozlerden uzak daha nıce yıllara huzur ve mutlulugunuza....

Uleyn ıncı varya bundan sonra en ozel gunlerımı ılk sana soleyecem.Hatta hamıle neyım olursam kocadan once senın haberın olacak.Zaten solenmesede muneccımmısın nesın haberın oluyo masallah kız=)Sendekı bu ıncelık varyaaaaa....Sende bitanesin bi bi biiiiiii........

zemuszemusopuyorumnanaktanzemuszemus
:jeyyar:sen hele bi hamile kal bak neler neler yapiyorum:jeyyar:
kaydirigubbakcemile5özel günkaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5hamilelikkaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5dogum bakani felan ilan ediyorum kendimikaydirigubbakcemile5

:kedi:tskler canim benim o sizlerin inceligi inan:kedi:opuyorumnanaktan

siz beni nasıl mutlu ettiniz anlatamam şimdi yeni açtım açar açmaz böyle güzel böyle mükemmel bir süprizle karşılaşmak yaaaaaaaaa ağlattınız beni:kedi:opuyorumnanaktan

siz bir harikasınız rabbim hep sizlere huzur sağlık ve mutluluk nasip etsin :Saruboceq:

içim hala kalkık tüyler inmek bilmiyor siz beni mutlu ettiniz rabbimde sizleri mutlu etsin inşallah çok çok çok teşekkür ederimŞenizŞeniz

güzel dilekleri için tüm arkadaşlarım hepinize hepinize ayrı ayrı sonsuz teşekkürlerŞenizŞeniz

opuyorumnanaktanbegendiysen ne mutlu banaopuyorumnanaktan
Şenizsende iyiki varsinŞeniz
a.s.seni tanima sansim oldugu icin cok sansli görüyorum kendimia.s.
:Saruboceq:tüm iyi dileklerine amin diyorum o sevgi dolu yüregine saglik:Saruboceq:

opuyorumnanaktan:nazar:opuyorumnanaktan:nazar:opuyorumnanaktan

oyy kurban olurum ben sana..canımsınŞeniz

aslında dün gündüz öğrenirmez öğrenmez hemen incime haber verdimkaydirigubbakcemile4itiraf seni bile tebrik etmedenkaydirigubbakcemile3
sürprizi dün yapamama sebebimiz incimizin:asigim: dışarda olmasından kaynaklanıyor...
ama olsun iyi oldu böylelikle gece ve bugün toplaştık daha dolu dolu bir sürpriz oldualkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

özümüm ne mutlu bizlere ki senin gibi olağanüstü güzellikte:asigim: bir insanı tanıdıkopuyorumnanaktanvesile olmasından ötürü KK ya bir kez daha sonsuz teşekkürler :asigim:

21 yıl hayal:asigim: bile edemeyeceğim bir zaman dilimi:nazar: maşallah :nazar:maşallah:nazar: Allah ım nazarlardan korusun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: mutluluğunuz daim olsun:Saruboceq:
Allah daha nice nice mutlu sağlıklı hayırlı senelere erdirsin :Saruboceq:

seni seviyorum çok değerli KK dostumŞeniz

inci zuzu,sarduş ben çözdüm sizi kızım.siz aslında meleksiniz kk da bizi işletiyosunuz dimi.sizi gidiler sizi.benden kaçmadı ama.yerimseniben yerimseniben

incisarduskk1.gif

:kedi: evet senden kaçmadıopuyorumnanaktan inci bir melek opuyorumnanaktanbende çakma bir melekkaydirigubbakcemile3çaktırma:jeyyar:arada yanında kaynıyom :jeyyar:

aslında dün gündüz öğrenirmez öğrenmez hemen incime haber verdimkaydirigubbakcemile4itiraf seni bile tebrik etmedenkaydirigubbakcemile3
sürprizi dün yapamama sebebimiz incimizin:asigim: dışarda olmasından kaynaklanıyor...
ama olsun iyi oldu böylelikle gece ve bugün toplaştık daha dolu dolu bir sürpriz oldualkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

özümüm ne mutlu bizlere ki senin gibi olağanüstü güzellikte:asigim: bir insanı tanıdıkopuyorumnanaktanvesile olmasından ötürü KK ya bir kez daha sonsuz teşekkürler :asigim:

21 yıl hayal:asigim: bile edemeyeceğim bir zaman dilimi:nazar: maşallah :nazar:maşallah:nazar: Allah ım nazarlardan korusun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: mutluluğunuz daim olsun:Saruboceq:
Allah daha nice nice mutlu sağlıklı hayırlı senelere erdirsin :Saruboceq:

seni seviyorum çok değerli KK dostumŞeniz

çok duygulandırdınız ama beni dünyaları bağışladınız sanki inanın ŞenizŞeniz

hani pırlanta altın yakut verseydiniz bana bu kadar mutlu edemezdiniz:sm_cool:
(hani yollayacaksanız yine size mani olmam hediye geri çevrilmez:jeyyar::roflol::roflol:)
adresimi vereyimmi yollayacaklar içinsırnaşık şey

ay şımardım haaaaaaaaa -tatlicadiarzu-

bütün bu şımarıklığımın tek suçluları incim ve sardunyam :kedi:

21 değil canım tam 50 yıldır evliyiz biz ayrıca

biliyorsun gece ve gündüz ne demekti yerimseniben

gün 24 saat ben ve kocam hep yanyana hep mutlu hep hoşluk doluyuz:jeyyar:

darısı hepinizin başınaaaaaaaaaa innnnşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhh ağzım doludolu dediğim anlaşılsın diye böyle yaptım:Saruboceq:
sardunyamm tekrar sonsuz teşekkürler canımsınız benim iyiki varsınız iyiki tanıdım sizleri:1hug::nazar:

nice mutlu senelere özümbüşüm...Şeniz
sağlıkla,mutlulukla daha nice nice 21 seneler görürsünüz inşallah...
:Saruboceq:

Nice yıllara olsun canım...a.s. a.s.
Sağlıkla..huzurla..bereketle inşallah..:Saruboceq::nazar:
Geçen senekini hatırlıyorum da..:1hug:
Bir sene geçmiş şaka maka:1shok:
Nasıl geçiyor gerçekten zaman a.s.

:kedi: evet senden kaçmadıopuyorumnanaktan inci bir melek opuyorumnanaktanbende çakma bir melekkaydirigubbakcemile3çaktırma:jeyyar:arada yanında kaynıyom :jeyyar:

:olmaz:ne cakmasi ne caktirmasi ne arada kaynamasi:olmaz:
zemuszemusikimizide cok seker ifade etmis burfurumuz baksana meleklere neka sekerler bizimde niklerimiz yaziyo:kedi::utangac:opuyorumnanaktan

Mutluluklar sizinle olsun ablacigim, nice 21 senelere insallah annemler de 82 de evlendiler kac sene olay 24 mu ? :D
tebrikler, sevginiz her daim yuksek olsun .

Back
X