• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadsm Arkadamzn 5. Evlilik Yldnm... Haydi birlikte kutlayalm

Ay bu ne güzel bir sürpriz kıskandım valla:kedi:

Bu arada arkadaşlar güzel bir tesadüf diyelim bugün benimde evlilik yıldönümüm ve 6 yılı devirdik beea.s.

Kocişimle tam 6 yılı bitirdik vay anasını zaman nasıl geçiyor beeee:kedi:

Evlilik yıldönümünü kutluyorum Kadişima.s.

Tesadufe bakkkk.Senınde 6. yılın kutlu olsun.Nıce nıce bırlıkde esınle mutlu yıllara...

115gc8.gif

nice mutlu senelere bitanem rabbim bir ömür boyu ayırmasın sizi nice uzunnnnn huzurlu ,mutlu,sağlıklı ve bebişli yıllar diliyorum .çok öptüm seni canım arkadaşım herşey gönlünce olsun..

Şey kem küm komşu topikten geliyorumda,misafirlerimi ağırlıyordum da bir tşk etmeye geldim.a.s.
Çok tatlısınız,tekrar çok tşk ederim kızlar. Şeniz
Beni çok mutlu ettiniz inanın:kedi:

nice mutlu senelere bitanem rabbim bir ömür boyu ayırmasın sizi nice uzunnnnn huzurlu ,mutlu,sağlıklı ve bebişli yıllar diliyorum .çok öptüm seni canım arkadaşım herşey gönlünce olsun..
teşekkür ederim bitanem amin...opuyorumnanaktan
Şey kem küm komşu topikten geliyorumda,misafirlerimi ağırlıyordum da bir tşk etmeye geldim.a.s.
Çok tatlısınız,tekrar çok tşk ederim kızlar. Şeniz
Beni çok mutlu ettiniz inanın:kedi:
kaydirigubbakcemile3
ben teşekkür ederim canım böyle güzel birgünü hatırlamaya sebep olmuş oldu canım arkadaşım kedijiğim ve incitanemtuana..opuyorumnanaktan

çok teşekkürler canım..opuyorumnanaktan

allah bir ömür sağlıkla huzurla bolluk bereket içinde vee büyüüük bir aşkla yaşamayı nasip etsin..

nice evlilik yıldönümlerine inşallah..

canım nice mutlu yıllara....... zemuszemus en kötü gününüz böyle olsun...... zemuszemus mutluluğunuz daim olsun........ :Saruboceq: a.s. :nazar:

canım nice mutlu yıllara....... zemuszemus en kötü gününüz böyle olsun...... zemuszemus mutluluğunuz daim olsun........ :Saruboceq: a.s. :nazar:

nice 5 15 25 35 yıllara canım.< Allah Mutluluğunuzu bozmasın :nazar:

çok uzun birlektilikler dilerim
ilk günkü sevginiz ve en önemlisi zamanla oluşan sonsuz saygınızla

Teşekkür ederim canlarım sağolun hepinizi öyle seviyorum ki anlatamam...opuyorumnanaktan

Kadisim canım benim mesajını yeni gördüm.
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun tatlım.
Allaha eşin ve evlatlarınla birlikte nice mutlu seneler nasip etsin..
bak evlatların dedim inşallah ikinciside yola çıkar biran önce canım benim.opuyorumnanaktan

Canım arkadaşlarım dün gece sevgili arkadaşlarımın yaptığı sürprize bu gece eşimin bizim için hazırlattığı özel yıldönümü partisi noktayı koydu...opuyorumnanaktan
öylesine mutluyum ki anlatamam..:asigim:
Önce başbaşa yemeğimizi yedik..
Muhteşem bir ortamdı..opuyorumnanaktan
Daha sonra evimizin yakınında bir night clube gittik..
1 saat kadar clubte kaldık ve dansettik ve defalarca I will always love you çaldı..:asigim:
Evimize gelince de hediyemi aldım ..:kedi:
çok mutluyum ..:nazar: :nazar: :nazar:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :asigim:

Kadisim canım benim mesajını yeni gördüm.
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun tatlım.
Allaha eşin ve evlatlarınla birlikte nice mutlu seneler nasip etsin..
bak evlatların dedim inşallah ikinciside yola çıkar biran önce canım benim.opuyorumnanaktan

Aminn canım..:Saruboceq:
Çok teşekkür ederim..opuyorumnanaktan Şeniz
Hep birlikte eşlerimizle ve evlatlarımızla mutlu, sağlıklı, sıhhatli ,uzun yıllar yaşayalım inşallah canım...:Saruboceq:

Yaşam boyu birbirinizi daima sevmeniz ve hep neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmeniz dileğimle... Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Unutmayın ki paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilikle ebedileştirdiğiniz ve kutsallaştırdığınız sevginiz hep çoğalsın! Mutluluklar...
cnm benım nıce yıllara esınle elele mutluluk huzur askla gır

Back