B
birsam
Ziyaretçi
- Konu Sahibi incitanemtuana
-
:teytey:duyduk duymadik demeyin ÖZÜMBÜS ümüzün 21.ci evlilik yil dönümü
masallah demeyide unutmayin
:Saruboceq:rabbim daha nice nice
mutlu
saglikli
huzurlu
neseli
bol bereketli
yillar nasip eder insallah:Saruboceq:
:kedi:bu süprizimin asil bas kahramani sardusumdur melegimdir o haber verdi onada cok tsk ediyorum ince ve düsünceli melegim benimopuyorumnanaktana.s.
:kedi:umarim süprizimizi begenirsin:kedi:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Canım ablam beniiiimmm...
Allah' ım ömür boyu mutluluğunuz daim etsin inşallaahh, nazarlardan saklasın.
Eşin ve meleklerinle birlikte nice nice huzurlu yıllar diliyorum
Şeniz
( İncim Teşekkürler a.s. )
canım ablam evlilik yıl dönumun kutlu ve mutlu olsun ALLAH ım daha nice seneler mutlu huzurlu günler görmenizi nasip etsin inşallah opuyorumnanaktan
canım incim tşkler bitanemopuyorumnanaktan
inci zuzu,sarduş ben çözdüm sizi kızım.siz aslında meleksiniz kk da bizi işletiyosunuz dimi.sizi gidiler sizi.benden kaçmadı ama.yerimseniben yerimseniben
Özümbüş demek 21 heeee.Haydı hayırlı ola....
Bu mutlulugun darısı dıger yıllarınıza ınsallahhhhh...
Nazarlardan kem gozlerden uzak daha nıce yıllara huzur ve mutlulugunuza....
Uleyn ıncı varya bundan sonra en ozel gunlerımı ılk sana soleyecem.Hatta hamıle neyım olursam kocadan once senın haberın olacak.Zaten solenmesede muneccımmısın nesın haberın oluyo masallah kız=)Sendekı bu ıncelık varyaaaaa....Sende bitanesin bi bi biiiiiii........
incim :çok üzgünüm:ŞenizŞeniz
sardunyam:çok üzgünüm:ŞenizŞeniz
ve güzel dileklerde bulunan tüm dostlarımŞenizŞenizŞeniz
siz beni nasıl mutlu ettiniz anlatamam şimdi yeni açtım açar açmaz böyle güzel böyle mükemmel bir süprizle karşılaşmak yaaaaaaaaa ağlattınız beni:kedipuyorumnanaktan
siz bir harikasınız rabbim hep sizlere huzur sağlık ve mutluluk nasip etsin :Saruboceq:
şu anki duygularımı anlatamam
tek birşey diyeceğim inşallah bu size anlatır
iyiki varsınız sizler gibi dostlarım olduğu için mutluyum ŞenizŞeniz
içim hala kalkık tüyler inmek bilmiyor siz beni mutlu ettiniz rabbimde sizleri mutlu etsin inşallah çok çok çok teşekkür ederimŞenizŞeniz
güzel dilekleri için tüm arkadaşlarım hepinize hepinize ayrı ayrı sonsuz teşekkürlerŞenizŞeniz
hepiniz benden daha mutlu olun inşallah:1hug::1hug:
siz beni nasıl mutlu ettiniz anlatamam şimdi yeni açtım açar açmaz böyle güzel böyle mükemmel bir süprizle karşılaşmak yaaaaaaaaa ağlattınız beni:kedipuyorumnanaktan
siz bir harikasınız rabbim hep sizlere huzur sağlık ve mutluluk nasip etsin :Saruboceq:
içim hala kalkık tüyler inmek bilmiyor siz beni mutlu ettiniz rabbimde sizleri mutlu etsin inşallah çok çok çok teşekkür ederimŞenizŞeniz
güzel dilekleri için tüm arkadaşlarım hepinize hepinize ayrı ayrı sonsuz teşekkürlerŞenizŞeniz
inci zuzu,sarduş ben çözdüm sizi kızım.siz aslında meleksiniz kk da bizi işletiyosunuz dimi.sizi gidiler sizi.benden kaçmadı ama.yerimseniben yerimseniben
aslında dün gündüz öğrenirmez öğrenmez hemen incime haber verdimitiraf seni bile tebrik etmedenkaydirigubbakcemile3
sürprizi dün yapamama sebebimiz incimizin:asigim: dışarda olmasından kaynaklanıyor...
ama olsun iyi oldu böylelikle gece ve bugün toplaştık daha dolu dolu bir sürpriz oldualkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
özümüm ne mutlu bizlere ki senin gibi olağanüstü güzellikte:asigim: bir insanı tanıdıkopuyorumnanaktanvesile olmasından ötürü KK ya bir kez daha sonsuz teşekkürler :asigim:
21 yıl hayal:asigim: bile edemeyeceğim bir zaman dilimimaşallah maşallah Allah ım nazarlardan korusun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: mutluluğunuz daim olsun:Saruboceq:
Allah daha nice nice mutlu sağlıklı hayırlı senelere erdirsin :Saruboceq:
seni seviyorum çok değerli KK dostumŞeniz
:kedi: evet senden kaçmadıopuyorumnanaktan inci bir melek opuyorumnanaktanbende çakma bir melekkaydirigubbakcemile3çaktırma:jeyyar:arada yanında kaynıyom :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?