• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖZNUR'un Dükkanı 27 ve 28.inci sayfada Herşey Burada

Kızlar önümüz yaz aranızda evlenmeyi düşünenler bu gelinliği kaçırmasın diyorum. Sadece bir kez kendi düğünümde giyilen gelinliğimi satıyorum. Gelinliğim bir daha hiç kullanılmadı. Rengi kırık beyaz, özel diktirildi. Abartıdan hoşlanmayan, sade bir gelinlik düşünenler için ideal. Boyu 1.63 – 1.73 , bedeni 36 -38 arası olanlar rahatlıkla kullanabilirler. Duvağı, çiçeği mevcuttur. Aslında modeli hani gelinliğin etek kısmı kabarık olsun diye giyilen tarlatan varya o giyilmeden kullanılanlardan. kır düğünü düşünenler için birebir. çok kibar ve şık. fiyatı 100 tl düşünüyorum. resmen bedavaya gidecek. önemli olan ihtiyacı olanların ve gelinliğe çok para vermek istemeyenlerin ihtiyacı karşılansın. Aşağıda çiçeğini tacını dantel kısmını, sağ ve sol boydan fotoğraflarını görebilirsiniz.

öznurum kargonu sabah yolladım bilgn olsn msj sürem bitsn takibi atacagım, yıkadım güzelce mis gibi gule gule kullan herseyi çok öptüm bol bollll kazançların olsunnn :10::16::16::16:

öznurum kargonu sabah yolladım bilgn olsn msj sürem bitsn takibi atacagım, yıkadım güzelce mis gibi gule gule kullan herseyi çok öptüm bol bollll kazançların olsunnn :10::16::16::16:

julyycim çok sağol canım benim, sende inşallah güzel günlerde harcayasın :16:
seninde bol bol kazançların olsun:nazar::nazar::nazar:

İkisini almak istiyorum ama özel mesaj hakkım yok kargosu ne kadar tutar acaba

$IMG_0402.jpg
$IMG_0625.jpg
$IMG_0626.jpg

verdim gitti :16::16:
canım istediğin yelek buydu sanırım. şortlu takımlardan hangisini istiyorsun.
biri petrol mavisi diğeri lacivert canım. yani 2 adet takım var.
ihtiyacın varsa her ikisinide göndereyim. çok ucuza veriyorum çünkü.
kargoda 1 kg kadar bulunduğun şehre göre 4,50 ile 6,50 arası değişiyor canım :34:
bu arada özelden sana mail adresimi göndereyim. oraya iletişim bilgilerini gönderirsin

Back