Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım arkadaşa ayırdım. Eğer vazgeçerse sana veriyim.[/QUOTE
ah nasıl da beğendim ben onu...
arkadaşım bide bu etek uyarmı bana kumaşı çok incemi hatları belli edermi?Eki Görüntüle 963811
Canım bu etek 38-40 beden uyumlu ve ince bir kumaşı var. Ancak Hatları belli etmiyor.
Canım bu etek 38-40 beden uyumlu ve ince bir kumaşı var. Ancak Hatları belli etmiyor.
beli lastikli mi?
Canım mavi olan elbise kaç beden yeni üye olduğum için resim eklemeyi de bilmiyorum
beli lastikli mi?
Cnm lastikli değil ama etek likralı
Cnm lastikli değil ama etek likralı
anladım canım beli lastikli olsa alcaktım valla:) ama şimdi girmez bana boşuna alıp kenara atmayayım.. eklemeye devam ettikçe beğendiklerimi yazıcam yine. toplu bi pazarlık yaparız
anladım canım beli lastikli olsa alcaktım valla:) ama şimdi girmez bana boşuna alıp kenara atmayayım.. eklemeye devam ettikçe beğendiklerimi yazıcam yine. toplu bi pazarlık yaparız
Tamam canım, olmayanları boş boşuna satmak istemem bende
Ben o 2 sini ayırıyorum sana
Göğüsten bollaşmaya başlıyorsa bana pek uygun değil ne yazık ki (
Eki Görüntüle 963780 Eki Görüntüle 963779 Eki Görüntüle 963782
arkadaşım bunlar satıldı mı? basen problemim var etekler yapışmıyor değilmi? 40 42 giyiyorum olur mu sence?
Elbise ve kırmızı etek elif190 arkadaşıma ayırtılmıştır
http://i.hizliresim.com/KgX6dZ.jpg
siyah kruvaze kazak satıldı mı satılmadıysa tüylenme gibi bir durumu var mı bu arada adres bilgilerimi gönderdim
canım emaili biraz önce gördüm cevap yazdım şimdiden teşekkürler