• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖZNUR'un Dükkanı 27 ve 28.inci sayfada Herşey Burada

36-38-40 beden uyumlu yün acı kahve triko kazak. bir kaç kez giyildi
hani kütük gibi derler ya o cins 15 tl

36 - 38 beden uyumlu siyah kruvaze yaka triko kazak 7 tl

yavrum alıcısı vardı onların online olsunlar sana yönlendiricem meraklanma sen olmadı hediye et birilerine ne gzl çanta sakat iş ben denemiştimde pantolondan garip duruyor olmuyo :9:

valla çevremde olabilcek zayıf biri yok bende daha :))burdan bulursam satarım aynı fiyatı ikisi 15 tl

bu gecelik bu kadar arkadaşlar yarın sabahtan devam edicem, iyi geceler ..

Canısı hoşgeldin aramıza....hayırlı bol kazançlar diliyorum ....sen çok zevkli bir hatunsun eminim gözümüz gönlümüz şenlenecek:16::16:

teşekkür ederim canım benim. mesajını yeni gördüm. sana yetişmek mümkün değil ama bişeyler yapmaya çalışcaz artık :16:

38 - 40 beden uyumlu siyah kışlık ayak bileği hizasında kumaş pantolon sıfır ayarında 12 tl

38 - 40 beden uyumlu kahverengi ince kadife kışlık pantolon. 10 tl

38 -40 beden yazlık pantolon. bacak hizasındaki düğmeler ile boyu ayarlanabiliyor. 8 tl

40 beden pembe renk şalvar tipi yazlık pantolon. 12 tl. 2 kez giydim

38 beden kahverengi yazlık kumaş pantolon. 8 tl

36 beden kırık beyaz (kireç beyaz değildir) yazlık ayak bileğine kadar yazlık pantlon. hiç kullanılmadı. 12 tl

38 beden yeri çok kaliteli. kahve üzerine siyah çizgili kalçadan bol kışlık pantolon 12 tl

36 - 38 beden uyumlu lacivert mevsimlik yumuşacık kumaşlı pantolon. 10 tl

36 - 38 beden uyumlu krem sarı çok şık ispanyol paça. hatırı sayılır fiyata aldıklarımdan. 12 tl

Son düzenleme:
38 - 40 beden uyumlu yazlık elbise dizin biraz altına denk geliyor. hiç kullanılmadı. 15 tl

38 -40 beden uyumlu elbise tüm boy. hiç kullanılmadı. 15 tl

38 - 40 beden uyumlu saks mavisi kışlık elbise dizin biraz altına geliyor. 10 tl

38 -40 beden haki yeşili beyaz detaylı kışlık elbise. diz altına denk geliyor. 10 tl

36 - 38 - 40 beden uyumlu siyah ince triko hırka. kullanıldı. ama sorunu yok. 5 tl

36 beden 3 tl

36 beden haki renk triko 3 tl

36 - 38 beden 3 tl

36 beden siyah triko 3 tl

satıldı arkadaşlar. alan arkadaşım güle güle kullansın

sadece düğünümde kullandığım abiyelik takılar. kolye 2 adet bileklik 2 adet toka ve küpeleriyle birlikte sadece 25 tl.
tekini bu fiyata alamazsınız. evleneceklere duyrulur:40:

kızlar elma mağazasından 70 tl ye alıpta hiç giymediklerimden
yeri kalitesi süper bir etek. 38 - 40 beden uyumlu
işyerinde sürekli resmi kıyafet giyildiğinden bu tarz kıyafetler elimde çok var. 20 tl

Son düzenleme:

hadi kızlar bu fiyatlara penye takımları alamazsınız
hiç kullanılmadılar, alıcısını beliyorlar :34:
bu arada kırışıklık için kusura bakmayın baza altından çıkardım

kızlar şortlu takımlar 10 tl, boydan olanlar 5 tl :3:

Son düzenleme:

sadece 1 kere giyildi. 38 no çok ucuza gidecek 25 tl :32:

3- Ekol mağazasından aldığım sırttan çamaşır görünmeyecek şekilde dekoltesi olan kıyafet 36 – 38 beden uyumludur. Kahve ve gold renginden oluşmaktadır. Parlak simli gibi olmasına rağmen fotoğrafta kendini belli etmemiş. 1 yada 2 kez giyebildim. 7,5 tl

Eki Görüntüle 889282 Eki Görüntüle 889283 Eki Görüntüle 889284

4- Yine sırttan çamaşır görünmeyecek şekilde dekoltesi olan yazlık çiçek desenli saten kıyafet 38 – 40 beden uyumludur. Sayılı kullanabildim. 5 tl

Eki Görüntüle 889285 Eki Görüntüle 889286

öznurcum özelden msj attım.kargoyu henüz göndermediysen içine bişey daha koymayabilirsin canım(ben kendimi mahçup hissederim ozaman) ben senin hediyeni koymayı unuttum kargoya yetişiyim derken ewde kaldı hediyen:(

sadece 1 kere giyildi. 38 no çok ucuza gidecek 25 tl :32:

tamam tatlım bi sonraki alışverişimizde hallederiz..çok mahçup oldum valla sana tatlım:((özelden atamıytm 5dk engeli malum:)kargo ücretin7,25 tuttu benimki ne kadar tuttu canım

Son düzenleme:
Back