Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
17- Dolgu topuklu ayakkabı. Sadece denemek için giyilmiştir. Ayakta gerçekten çok şık duruyor. Resimlerden de anlaşılacağı üzere önden dekoltesi var Şehir dışından hediye geldiği için değiştirme şansım olmadı. 38 numara olmasına rağmen bana küçük geldiği için değerinin altında satışa çıkarıyorum. Ayakkabı nosu 37 olanlar için uygun olduğunu düşünüyorum. 25 tl
Eki Görüntüle 889306
Eki Görüntüle 889307
Eki Görüntüle 889308
18- 36-38 beden uyumlu kırmızı boyun askılı abiye. Hatırı sayılır bir fiyata almıştım sadece bir defa yakın arkadaşımın nişanında giydim. Düşündüğüm fiyat 30 tl.
Eki Görüntüle 889309
Eki Görüntüle 889310
Eki Görüntüle 889311
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=682409&page=19 40beden kıyafet burda var
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=683038 kahverengi topuklu bot 38 no
cnm bu 36 38 olan ceket lastiklimi kumaşı ? bana olurmu acaba onudamı eklesek bana ne diyorsun cok tarzım
cnm bu 36 38 olan ceket lastiklimi kumaşı ? bana olurmu acaba onudamı eklesek bana ne diyorsun cok tarzım
canım lastikli değil, bele oturan cinsten, kemeriyle bedenine ayarlayabiliyorsun :) 10 tl cik
canım lastikli değil, bele oturan cinsten, kemeriyle bedenine ayarlayabiliyorsun :) 10 tl cik
aldım gitti hahahhaa bnm oldu nilay neyse şaka bi yana nilay alırsa onundur almazsa bnmdir kargondan 10 tl duserim cnm o şekil hesaplaşırız
aldım gitti hahahhaa bnm oldu nilay neyse şaka bi yana nilay alırsa onundur almazsa bnmdir kargondan 10 tl duserim cnm o şekil hesaplaşırız
julim ben alim olmazsa sana satarım.kotlara çok üzüldüm yav ölçtük o kadar yav ..düşük belmiş baya ondan olmadı sanırım...
oy oyy kapanın elinde kalıyor
siz nasıl isterseniz arkadaşlar, anlaşırız
canım elinde siyah düz askılı dantelsiz şifon elbise içine giymek için kombinezon varsa 36-38beden ekler msin?Elinde başka kot ceket varsa koyar mısın?
julim ben alim olmazsa sana satarım.kotlara çok üzüldüm yav ölçtük o kadar yav ..düşük belmiş baya ondan olmadı sanırım...
ben istemiyorum ..Julim hayırlı olsun, iyi geceler.