Konu guzel olmus :)
Regl döneminde yapılan muayene sağlıklı sonuç veriyor mu? Ona göre yapalim.
Şuan goguslerde sislik var malum farklı bir sey sanmamak icin bekleyebilirim sorun yok derseniz kontrol edip yazarim
Doktorumun ilettiğine göre her ay adetin 2 günü yapılmalı. Yani yapılabiliyor.
Jinekolog,aile hekimi,meme cerrahı.Göğüs muayenesini de jinekologlar mı yapıyo arkadaşlar, hiç doktor muayenem olmadı bu konuda
Şu emzirmenin riski azalttığına da inanmıyorum.Evet bende adet döneminde yapılıyor diye biliyorum, daha dolgun oluyo ya göğüsler, hissetmek daha kolay olduğundan sanırım
Emzirme dönemim bitmedi, ara ara bişeyler geliyordu elime sonra kayboluyodu, mastitten de çok çektim
Uzun süre emzirme göğüs kanseri riskini azaltıyor diye biliyorum, sütü yeten durumu elveren herkes emzirmeli uzun uzun
Tesekkur ederim
Mesajimi yazdim, yazdigim gibi hemen kontrol etmek istedim meraktan bekleyemedim zaten
Yaptim ama pek anlayamadim sol tarafta alt kisimda bi sertlik var, beze mi kitle mi yoksa meme yapisindan kaynakli mi bilemedim
Simdi bu kontrol de amatör olunca trajedi. Ne oldugunu anlayamiyorsun ki
Kafam karıştı
Ben de keza:)
Daha önce kendime muayene yaptım ama kitle var mı , yok mu, normal meme dokusu mu anlayamadım.
bende tabiki emzısınler,ama çocuk sahıbı olmayan kadınların daha risk taşıdığını,bunuda emzırmeye bağlıyorlar,ne alaka,Şu emzirmenin riski azalttığına da inanmıyorum.
Ama elbette emzirmeli bebe için sonuna kadar.
Bilmiyorum...bende tabiki emzısınler,ama çocuk sahıbı olmayan kadınların daha risk taşıdığını,bunuda emzırmeye bağlıyorlar,ne alaka,
Allah şifa versın,biliyorum ne demek olduğunu,annem atlatı,10 yıl olduBilmiyorum...
Tek bildiğim şu risk grubunda olanlar diye maddelerin hiç birine uymuyor benim yakınlarım.
Bana göre bu rahatsızlık dahil bütün hastalıkların tek sebebi üzüntü ve içine atmak.
Ben bu hastalığın adını bile anamıyorum,hemencik gözlerim doluyor.
Son 10 aydır çok zor bir dönem geçirdik...