umarım temiz çıakr sonuçlarınız.annem de her sene çektiriyor mamografi,ondan da her sene çıkıyor:) şöyle ki,taaaa benim doğumumdan sonra kalan süt bezesi.mastit olmuş o dönemde,sütü bolmuş ve ben emmemişim,o sebeple kalmış o bezeler.hala duruyor.her seferinde de sizdeki gibi çağırıyorlar,boyut değişimine bakıyorlar.bu konu gerçekten çok önemli, annem her sene mamografi çektirir, bu sene telefon gelmiş,sonucunuz da bazı bulgular var genel cerrahiye görünmelisiniz diye, dün genel cerraha gitti ulrtasona gün verdiler ama taaa mayısın sonu,Allah korusun birşey olsa geç kaldın diyecekler, birde doktor özellikle öne aldır bir an önce çektir demiş,sanırım ulrtsaon sonucunu görmeden de tam bir yorum yapamıyorlar.
bizde bugün yada yarın özelde çektiricez inşallah kötü birşey değildir, Allah dert verip derman aratmasın ama bu hepimizin başına gelebilir, ihmal etmememiz gerekiyor.
elbette ki var. bakire olmakla ilgisi yok ki bu durumun.hatta emzirmemiş kadınlarda daha fazla risk olduğu söylenir her zaman.ben bekarım ama öyle bir riskim varmı ki
bakirelik değilde çocuk emzirenler risklidir diye biliyorumelbette ki var. bakire olmakla ilgisi yok ki bu durumun.hatta emzirmemiş kadınlarda daha fazla risk olduğu söylenir her zaman.
umarım temiz çıakr sonuçlarınız.annem de her sene çektiriyor mamografi,ondan da her sene çıkıyor:) şöyle ki,taaaa benim doğumumdan sonra kalan süt bezesi.mastit olmuş o dönemde,sütü bolmuş ve ben emmemişim,o sebeple kalmış o bezeler.hala duruyor.her seferinde de sizdeki gibi çağırıyorlar,boyut değişimine bakıyorlar.
tam tersi meme sağlığı için çocuk doğurup emzirme çok önemlidir.bakirelik değilde çocuk emzirenler risklidir diye biliyorum
inşallah sonuçlarınız temiz çıkar.şimdiden geçmiş olsun ,güzel haberler alırsınız umarım.daha önce hiç çıkmıyodu dedi, her iki memedede belirgin distorsiyon,spiküler kitle lezyonu,makrokalsifikasyon kümesi saptanmıştır gibi bir yorum yapmışlar,artık ne demekse korktuk işte
inşallah sizin dediğiniz gibi birşeydir, yarın sabah 9,30-10 gibi çektircez ultrasonu.
ben genel cerraha gidiyorum.kendisi mastit ameliyatımı da yapmıştı,memelerime aşinaçok şükür bişey yok şimdilik ama dr a gitmek istiyorum daha etkili olabilir kadın dogumcu ya mı yada direk ketem emi gitmem gerekir ?
bu konu gerçekten çok önemli, annem her sene mamografi çektirir, bu sene telefon gelmiş,sonucunuz da bazı bulgular var genel cerrahiye görünmelisiniz diye, dün genel cerraha gitti ulrtasona gün verdiler ama taaa mayısın sonu,Allah korusun birşey olsa geç kaldın diyecekler, birde doktor özellikle öne aldır bir an önce çektir demiş,sanırım ulrtsaon sonucunu görmeden de tam bir yorum yapamıyorlar.
bizde bugün yada yarın özelde çektiricez inşallah kötü birşey değildir, Allah dert verip derman aratmasın ama bu hepimizin başına gelebilir, ihmal etmememiz gerekiyor.
ben devamlı muayene ediyorum kendimi 2 göğsümde de kitle var zararsız 6 ayda bir de ultrason çekiniyorum büyüme olmadığı sürece sorunum yok.
Kitle sıvı olursa iğneyle alıyorlar. Benim kitleler fibradenom adında sert kitleler benim alınma gibi durumum olursa ameliyatla alıcaklarmış ama iz olayını bende bilmiyorumçok geçmiş olsun canım..büyüme olduğunda iğneyle mi müdahale ediyorlar yoksa ameliyat zorunlu mu?benimde kuzenim de çıktı göğsünde kitleler.biraz büyümeye başlamış.almaları gerekebilirmiş bayağı korktu..göğsünde izler kalacak diye..patolojiye göndermeleri gerekiyormuş göğsündeki kitleleri temizleyip..inşallah ciddi birşeyi yoktur..sen de ihmal etme sakın canım.
nasıl bi kitle gögüs derisin de mi oluyor ? sivilce gibi mi ?Kitle sıvı olursa iğneyle alıyorlar. Benim kitleler fibradenom adında sert kitleler benim alınma gibi durumum olursa ameliyatla alıcaklarmış ama iz olayını bende bilmiyorum
amin canım inşallahamin canım..çok geçmiş olsun.umarım ciddi bişey değildir.