Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendinizi Muayene Edin
ERKEN TEŞHİS HAYAT KURTARIR
Memenizi tanımak demek, memenizin nasıl göründüğünü ve nasıl hissettiğinizi bilmek demektir. Sizin için normal olanı bilirseniz, en ufak bir değişikliği farketmeniz kolaylaşacaktır. Her ay kendinizi muayene ederek memenizi tanıyın. Bir değişiklik farkederseniz meme hastalıkları konusunda uzmanlaşmış bir Genel Cerrahi uzmanına başvurun.
[/QUOTE
SElam ayni sikayet bendede vardi sol gogsumde kitle yani sirtimda ve kol altima dogru agri kitleyi aldirdim konturole gittim tekrar kist olusmis senelim konturole gidiyorumMerhaba..benimde sol gõğsümde sirtimdan siddetlenip kol altimdan gogsume yayilan bi agrim vardi doktor muayenede iki tane beze var dedi. Bir sure agri siddetle devam etti bir suredir agrimiyor dokundugumda aciyan nokta var ama kitle kanser kitlesi degil dedi bunu sadece elle muayenede soyledi herhangi bir ornek alma veysa rontgen cekilmedi bunu nasil anlarim.. bu arada emziriyorum
Gecmis olsun bir sey olmamasina sevindim :)Bugün doktor kontrolum vardi sükür hersey yolunda, sivilceymis.
genelde biri digerinden daha büyük olurmuş ben öyle okumuştum biyerde.ya sağ göğsün sol göğüsten büyük olması normal midir karşılaşan var mı öyle bi durumla
ben eski voleybolcuyum.sağ tarafım daha gelişkindir o kolumu kullanmam sebebiyle.meme üstü kısmı da aynı şekilde.neticede kas yoğunluğu daha çok.sizinki de böyle bir durum olabilir mi?ya sağ göğsün sol göğüsten büyük olması normal midir karşılaşan var mı öyle bi durumla