- 26 Temmuz 2015
- 2.306
- 5.822
Yok hayatım ben emekliye ayrıldım yeni yeteneklere bıraktımAnacim sen cok aktifsin. Senden iyi editor olur. Patronluk bizi aşar ama
Evet tabii ki emzirme döneminde de muayene edilebilir. Fakat genelde süt bezesiyle de karıştırılıp önemsenmiyor. Bunun için kendi göğsünüzü iyi tanımış olmanız çok önemli. Büyüme, küçülme, renginde değişiklik ve meme başının durumu bunların hepsi önemli bir etken. Ayakta ve sırt üstü kontrol edebilisiniz memenizi. Önerim her kadının bir doktora muayene olması. Emziren annelerde mastit genelde kanserle karıştırılabiliyor. En doğru bilgiyi doktorunuz verecektir.Emzirme döneminde yapılır mı?
Evet tabii ki emzirme döneminde de muayene edilebilir. Fakat genelde süt bezesiyle de karıştırılıp önemsenmiyor. Bunun için kendi göğsünüzü iyi tanımış olmanız çok önemli. Büyüme, küçülme, renginde değişiklik ve meme başının durumu bunların hepsi önemli bir etken. Ayakta ve sırt üstü kontrol edebilisiniz memenizi. Önerim her kadının bir doktora muayene olması. Emziren annelerde mastit genelde kanserle karıştırılabiliyor. En doğru bilgiyi doktorunuz verecektir.
deodorantlardaki alüminyum ve paraben maddeleri göğüslerden alınan kanserli dokularda tespit edilmiş . ben 1 senedir deodorant kullanamıorum . içinde alüminyum olmayan bi deodorant kullandım ter kokumu engellemedi hiç . o yüzden alüminyumun teri de kesen madde oldugunu anladım . son 1 senedir malsef ter kokuorum işe girersem koltuk altı botoxu tarzı bir şey yaptırcam. en mantıklısı bu geliyor