- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
hangi bölüme muayehane oluyorsunuz acaba ?Kitle sıvı olursa iğneyle alıyorlar. Benim kitleler fibradenom adında sert kitleler benim alınma gibi durumum olursa ameliyatla alıcaklarmış ama iz olayını bende bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi bölüme muayehane oluyorsunuz acaba ?Kitle sıvı olursa iğneyle alıyorlar. Benim kitleler fibradenom adında sert kitleler benim alınma gibi durumum olursa ameliyatla alıcaklarmış ama iz olayını bende bilmiyorum
genel cerrah canımhangi bölüme muayehane oluyorsunuz acaba ?
fibroadenom ameliyatı olmuş biri olarak ,çok küçük bir yerden giriş yapıyorlar ve estetik dikişte yaparlarsa iz kalmıyor gibi bişey oluyor.Kitle sıvı olursa iğneyle alıyorlar. Benim kitleler fibradenom adında sert kitleler benim alınma gibi durumum olursa ameliyatla alıcaklarmış ama iz olayını bende bilmiyorum
teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içintam tersi meme sağlığı için çocuk doğurup emzirme çok önemlidir.
ciddi bi oyut sanırım 1-5 cm lik fark var ölçmeden bile anlaşılıyo gerçi ama dediğiniz gibi de olabilir oğlumu hep dağ kolumla taşıyorum haliyle orda bi kasılma gevşeme oluyo bunun gibi bi çok örnek ama netten baktım fark oluyomuş evet benimkinde baya fark var sol kolum için egzersiz düşündüm ama faydası olur mu kiben eski voleybolcuyum.sağ tarafım daha gelişkindir o kolumu kullanmam sebebiyle.meme üstü kısmı da aynı şekilde.neticede kas yoğunluğu daha çok.sizinki de böyle bir durum olabilir mi?
ayrıca vücudumuzda herşey tam simetrik değildir.yani bacaklarımızın kalınlığı ,meme büyüklüğü,ayaklarımız gibi.ama ciddi bir boyut farkı varsa araştırın mutlaka.
Ameliyattan sonra yeniden kitle çıktı mı sizde ?fibroadenom ameliyatı olmuş biri olarak ,çok küçük bir yerden giriş yapıyorlar ve estetik dikişte yaparlarsa iz kalmıyor gibi bişey oluyor.
evet yine ben noldu ki canım ben buraların müdavimiyimYine mi sen?
Akşama kontrolümü yapacağım
kontrol ettirdiniz mi hiç? aklınızda kalmasın bence gösterin bir doktora.görümcemin boyut farklılığı sebebiyle estetik operasyon geçirdi.silikonla eşitlediler.onun bariz fark vardı.ciddi bi oyut sanırım 1-5 cm lik fark var ölçmeden bile anlaşılıyo gerçi ama dediğiniz gibi de olabilir oğlumu hep dağ kolumla taşıyorum haliyle orda bi kasılma gevşeme oluyo bunun gibi bi çok örnek ama netten baktım fark oluyomuş evet benimkinde baya fark var sol kolum için egzersiz düşündüm ama faydası olur mu ki
aman dikkat edin..ben bu yüzden mastit ameliuyatı oldum.önceki msajımda da yazdım,annem hala beni doğurduğu dönemki bezeler yüzünden devamlı kontrol ediliyor.yakın zamanda doğum yaptım sütüm var ama oğlum almadı üç ay sağdım ama artık makinalarda çekmiyor hatta hastane tipi bile sipariş verdim ama yok çekmiyor,bundan kaynaklı olduğunuı düşündüğüm bir koltuk altımın memeye doğru olan kısmında önce nohut gibi olan şimdi sivilce gibi olan bir beze var.. bu ayki kontrol de böyle geçti
evet aslında sağ kolum sol kolumdan daha sert yapıda faydası olur gibime geliyokontrol ettirdiniz mi hiç? aklınızda kalmasın bence gösterin bir doktora.görümcemin boyut farklılığı sebebiyle estetik operasyon geçirdi.silikonla eşitlediler.onun bariz fark vardı.
egzersiz evet mutlaka etkili olur.diğer kolunuzu güçlendirin,oğlunuzu biraz da orda taşımayı deneyin bence faydası olur..benim de oğlum kilolu bir bebekti,inanılmaz kol kası yaptım o dönemde,kolay gelsin :)