TamadırBayanların bir göğsü diğerine göre büyük olabiliyor canım.Benimki de öyleymiş.Yıllar önce doktor söylemişti:)Ama beze için doktora git tabiki.
İsmini vermiyimde kotu hastalik agri yapmaz demisti doktorum.muhtemelen zararsiz kisttir endiselenmeyin.ihmal etmeyin ama dr gidin.Bir doktora görünmem gerek sanırım sol göğsümde dokununca şiddetli acıyan beze gibi birşey var ve sol ğöğsüm büyük diğerine göre sizce bu nedemek
BakalIm inşallahİsmini vermiyimde kotu hastalik agri yapmaz demisti doktorum.muhtemelen zararsiz kisttir endiselenmeyin.ihmal etmeyin ama dr gidin.
aynen kuzumHemen bi randevü alıyim
Ya bende öyleyim ama doğer bezeler e göre o beze ağrıyor hepYa ben anlamıyorum açıkçası süt bezleri mi beze mi bilemiyorum. Elliyorum ama yani anlıyor muyum onu bilemiyorum.
Süt bezleri genelde yeni ve hala emziren ve yeni 2yili asmamis kisilerde olurmus süt benzeri sivida onlarda olur çoğunlukla ben oglum 3yasindaydi dr hala kanallarda sut var demisti 1.5yil olmasina regmenYa ben anlamıyorum açıkçası süt bezleri mi beze mi bilemiyorum. Elliyorum ama yani anlıyor muyum onu bilemiyorum.
ağrı var ise fibroadenom oluyor kolayca ele gelirler çünkü. korkmayın yani ama meme görüntünüzü düzenli olarak aynada izlemeyi de unutmayınYa bende öyleyim ama doğer bezeler e göre o beze ağrıyor hep
Fibroadenom ne oluyor?ağrı var ise fibroadenom oluyor kolayca ele gelirler çünkü. korkmayın yani ama meme görüntünüzü düzenli olarak aynada izlemeyi de unutmayın