- 22 Nisan 2015
- 2.139
- 1.517
Evet canim yinede kontrol et eger seni süphelendiren bir kitle var ise, kadin doktoruna gidip ultrasonla baktir, zira cogu meme kenserleri süt bezleri diyip eve yolluyorlar ve arkasindan 50 % ne yazikki kanser cikabiliyor. Özür dilerim böyle acik ve net yaziyorum ama iki arkadasimda öyle olmustu.Ya da sut bezlerini farkli kitle sanip korkabilirim simsi fark ettim de. ben vazgeceyim en iyisi
Ne yazikki gelebeliktede olma riski var eger bir kitle elinize geliyorsa, hamile olsaniz bile doktorun ilk etapda ultrason sonra mamografi yaparak teshisi iyi huylu veya kötü huylumu diye konulur veya biyopsi yapilarak tam teshis konulur.Bu konuyu bize hatırlattığınız için çok teşekkür ederim hep düşünüp hiç uygulamadığımız bir konu bir de size sorum gebelikte de olma riski var mı acaba
Iyiki yapiyorlar cok mutlu oldum.Fakülte de en çok üzerinde durulan konu, mutlaka düzenli olarak kendimizi gözlemlemeliyiz. Sadece kadınlar değil düşük olarak görülse de erkeklerde üzerinde durulması gereken bir konu. Son yıllarda erkeklerde göğüs büyümesi artmakta bu da riski arttırıyor. Düşük dediğime de bakmayın her 100 erkekten biri meme kanseri..
Ben de bunu düşünüyorum. Oz muayene yapayım ama sonuç sağlıklı olur mu?
Çok teşekkürler Kazen güzel bir konu fakat ben bu konuda konuşmak istemiyorum.Bu başlık altında sohbet te edebilirsiniz, konuyu istediğiniz bir kategoriye de taşıyabiliriz.