- Konu Sahibi gulmelek42
merhaba kızlar... yaklaşık 6 ay önce ayrılığım bi sevgilim vardı bikaç yıldr net aracılığıyla birbirimizi tanıdık tanıdıktan 1.5 yıl sonra yüzyüze de görüştük her yönden birbirimizi uygun bulduk ve bir ilşkiye adım attık 7 ay kadar sürdü ilşkimiz.. o çok ciddiydi .çok da seviyordu hiçbirşeyden emin olmadığım kadar emindim bundan.. bu aşırı sevgisinden aşkından dolayı da bana çok fazla karışmahya başladı ben de hiç gelemem müdahaleye baktım aşırıya kaçıyor artık kendimi cenderede gibi hissetmeye başladım ve ayrıldım.. çok sancılı bi dönem atlattık onun bunu kabullenmesi çok uzun sürdü.. en son buluşmamızda yani bu olayların olduğu zaman başkası girdi hayatıma gerçekten hiçbirley yoktu aramızda ama tel. mesajlarıma bakmış son görüşmemizde bi fırsatını bularak o yeni giren kişinin canım falan die hitabını görünce o yüzden ayrılmak istediğimi düşündü ve kahroldu.... neyse sonuç olarak ayrıldık o ayrı olduğumuz süreçte de ara ara mesaj atmaya devam etti konuşalım nasılsın seni rüyamda gördüm gibi....... hiçbirine cevp atmadım o mesajlardan bir ay kadar sonra ben attım mesaj.. beni kimsenn o kadar sevmeyeceğini anladığımdan mı ben de gerçekten hala çok sevdiğimden midir bilmiyorum yeniden beraber olmk istediğim için mesj attım.. olunmlu karşıladı bi süre mesajlaştık(farklı şehirlerdeyiz) ama bi süre sonfra ben senin yokluğunda çok acı çektim ve senn bana yine aynı şeyi yapmayacağından emin olamıyorum dedi benden zaman istedi tamam dedm zaman verdim.bi hafta kadr sonra naber de mesaj attım cevap gelmedi ben de madem bu kadar aramız açılmış bizim ben de bi daha aramam sen bilirsin dedim.. cevap gelmedi ve bundan mıdır beni gerçekten artık sildiğinden mi bilmiyorum facebook tan da silmiş beni(( ona yaptıklarımın aynısını yaparak intikam mı almaya çalışıyor ciddne artık istemiyor mu bilmiyorum ama çok üzüldüm ben bu işe.. halbuki beni hala çok sevdiğini,hala onu çok heyecanlandırdığımı söylemişti en son konuşmalarımızda,senden sonra kısa süreli beraber olduğum kızlara deli gibi seni anlattım demişti.. anlamadım çelişkileri çözemedim bana hiç güvenmiyorr.. bi daha tekrarlayacağımı düşünüyorr.. sizce nedir mesele bana olan sevgisi mi bitti yoksa bana ii bi ders vermek için burnumu mu sürtmek istiyor yaklaşık bir aydır mesaj falan atmıyor ben de atmıyorum ne diyosunuz kızlar yaa? bi şey söyleyn bana..:(((