• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özlüyorum..pişmanım..kısaca içim yanıyoo

gulmelek42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
34
0
36
Adana
merhaba kızlar... yaklaşık 6 ay önce ayrılığım bi sevgilim vardı bikaç yıldr net aracılığıyla birbirimizi tanıdık tanıdıktan 1.5 yıl sonra yüzyüze de görüştük her yönden birbirimizi uygun bulduk ve bir ilşkiye adım attık 7 ay kadar sürdü ilşkimiz.. o çok ciddiydi .çok da seviyordu hiçbirşeyden emin olmadığım kadar emindim bundan.. bu aşırı sevgisinden aşkından dolayı da bana çok fazla karışmahya başladı ben de hiç gelemem müdahaleye baktım aşırıya kaçıyor artık kendimi cenderede gibi hissetmeye başladım ve ayrıldım.. çok sancılı bi dönem atlattık onun bunu kabullenmesi çok uzun sürdü.. en son buluşmamızda yani bu olayların olduğu zaman başkası girdi hayatıma gerçekten hiçbirley yoktu aramızda ama tel. mesajlarıma bakmış son görüşmemizde bi fırsatını bularak o yeni giren kişinin canım falan die hitabını görünce o yüzden ayrılmak istediğimi düşündü ve kahroldu.... neyse sonuç olarak ayrıldık o ayrı olduğumuz süreçte de ara ara mesaj atmaya devam etti konuşalım nasılsın seni rüyamda gördüm gibi....... hiçbirine cevp atmadım o mesajlardan bir ay kadar sonra ben attım mesaj.. beni kimsenn o kadar sevmeyeceğini anladığımdan mı ben de gerçekten hala çok sevdiğimden midir bilmiyorum yeniden beraber olmk istediğim için mesj attım.. olunmlu karşıladı bi süre mesajlaştık(farklı şehirlerdeyiz) ama bi süre sonfra ben senin yokluğunda çok acı çektim ve senn bana yine aynı şeyi yapmayacağından emin olamıyorum dedi benden zaman istedi tamam dedm zaman verdim.bi hafta kadr sonra naber de mesaj attım cevap gelmedi ben de madem bu kadar aramız açılmış bizim ben de bi daha aramam sen bilirsin dedim.. cevap gelmedi ve bundan mıdır beni gerçekten artık sildiğinden mi bilmiyorum facebook tan da silmiş beni:((( ona yaptıklarımın aynısını yaparak intikam mı almaya çalışıyor ciddne artık istemiyor mu bilmiyorum ama çok üzüldüm ben bu işe.. halbuki beni hala çok sevdiğini,hala onu çok heyecanlandırdığımı söylemişti en son konuşmalarımızda,senden sonra kısa süreli beraber olduğum kızlara deli gibi seni anlattım demişti.. anlamadım çelişkileri çözemedim bana hiç güvenmiyorr.. bi daha tekrarlayacağımı düşünüyorr.. sizce nedir mesele bana olan sevgisi mi bitti yoksa bana ii bi ders vermek için burnumu mu sürtmek istiyor yaklaşık bir aydır mesaj falan atmıyor ben de atmıyorum ne diyosunuz kızlar yaa? bi şey söyleyn bana..::((((

tatlım bu çocuk ilgisiyle seni bulutların üzerrine cıkarmıs birden ilgi kesilince kendini yerde bulmanın verdiği acı bu..sevsen zaten ayrılmazdın şuan hırs yapmışsın bence.şunu da unutma çok sevdiğinden emin olamazsın hiç bir erkeğin erkekler çok iyi rol oynar.kaçarsan kovalanırsın değer verdiğinde ise azıcıkta olsa havaya girerler:)) şimdi sen üzülüosun onun içi rahat intikam alıyor senden.

dürüst olmak gerkirs cnm.sen çocuğu terk et sonrada tekrar görüşmek iste yok öyle bişey... güvenmez tabiki sen olsan güvenirmiydin? aşkınız ölmüş ikide bir msj atıp otopsi yapmasan senin için en hayırlısı olur .bak şehirlerde ayrı ne işin var bu aynı şehirden birini bul yaşa haytını ok? kızmak yok :)

seviyorsa geri doner..donmezse de zaten o senin hic olmamistir..hic gelemem oyle oyunlara ne hali varsa gorsun.

cnm bence seven insan karşısındakine sen bana yaptın bende sana yapıyorum demez . seni çok sevdiyse bir şekilde geri döner biraz zamana bırak derim

evet hepiniz haklısınız teşekkür ederim cevaplarınız için beni hala sevdiğini söylüyorum intikam almak istio mu bilemiorum şua an ama çektiklerini anlamam için burnumu sürtmek istediğini sanıyorum sonuçta tekrar devam edersek çok sağlam olsun istrediğini söylemişti... geçenlerde de aradı zaten normal birşey yokmuş gibi konuştuk bikaç sorununu anlattı ben de dinledm öyle yani.. bekliyorum.. yeniden olacağına da inanıyorum çünkü beni kimse onun gibi sevemez gibi geliyo

seni hala sevdiginden o kadar emin olma derim.. ustelik acikcasi bana kalirsa sen gercekten bu cocugu sevmiyorsun bence.. sadece boslukta kaldigin icin yeniden ilgisini hissetmek istiyorsun..
zaman icerisinde duygulariniz ikinizin de biraz daha netlesir... o zaman tam karar verirsiniz..

sana aynısını yaşatmaya çalişmiş yaşadıklarının ve başariyor da...buna izin verme...

ve msj atma eğer arayacaksan ara kuzum

sesini duydugundaki tepkisi ne ona bak bence....

ve o eski sıcak sevecen ses yoksa bitti diyen taraf sen ol....

evet haklısınız hepiniz kızlar saolun.. mesajlaşıoruz arada ve kendi arıyor ya da benim aramamı istiyor sesimi duymak istiyormuşş.. zamana bıraktım artık şu an iki arkadaş gibiyiz öyle ikide bir de görüşmüyoruz zaten bikaç günde bir.. umarım iyiye gider zaman gösterecek artık

ben de çok severken terkedildim... ve hep dedim ki bir gün dönmek isterse kabul etmem... çünkü ben o acıları boşuna çekmedim... zaten artık sevmiyorum onu... bir süre önce biraz ağzım arandı; o ara kafam biraz karıştı; ister istemez net halimden uzaklaştım ama sonunda verdiğim karar şuydu...

beni yeniden terketmeyeceğini nasıl bileceğim... önce buna ikna olmam lazım... sana söylediği gibi çok sağlam olması lazım; tekrar bitecek bir ilişkiye başlamanın bir faydası yok... gelmek isterse eğer ona sadece beni ikna etmesi için bir şans verebilirdim ancak; beni gerçekten istediğine ikna etmesi için bir şans... ikna edebilirse bu sefer ilişkiye tekrar başlamak için bir şans verecektim... ama bu süreçte ben hiçbir şey yapmadım... gelmeyi düşünüyorsa herşeye rağmen gelecekti... benim hayır dememi göze alarak gelebilseydi o zaman ikna etmek için de şansı olacaktı... sonuçta senin şu anda olduğun gibi bir boşlukta olduğu için de olabilirdi... ama şansıma gelmedi; ben de hiç düşünmek zorunda bile kalmadım :))

belki empati kurmanda yardımcı olur diye anlattım...

O dönerse sen kabul etme bu sefer de.

Ayrıca bu kadar sevdiğine nasıl bu kadar emin bir biçimde cevap verebiliyorsun anlamadım.

Erkek milletini bunca zamana kadar kimse çözememişken sen nasıl çözdün de beni kesin seviyor diyebiliyorsun gülüm.

Boşuna o güzel kafanı yorma artık.Hayatından yol ver gitsin nereye giderse.Umursama bile yok seni face den silmiş de aramıyormuş da aramasın bırak daha iyi.

Senin kafandan da kalbinden de uzak olmuş olur arayıp sormamakla.

Birzamanlar senin üstüne çok düşmüş ilgi göstermiş vs,pat diye de bunları kestiği için sen de afallamışsın ister istemez gene ilgi göstersin istiyorsun.Yoksa belki sen de sevmiyorsundur bile ,buna inandır kendini

onun durumunu daha iyi anladım sağol ama sen de çok sevsen gelsin diye beklemen gerekirdi.. yanlış mıyım?

çok sevip sevmediğim konusunda tereddüte düşmüşsün galiba ama bu konuda seni ikna etmem gerekmiyor... sadece kadir kıymet bilmeyen ; ne istediğini hiç bilmeyen insanları deli gibi sevsek de bir zamanlar bunun ömür boyu sürmeyeceğini bilmen ; anlaman için yazdım bunları...

şaka yapıyor olmalısın ; sonsuza kadar bekleyecek değiliz heralde bizi doğru zamanda sevemeyen insanları... :1closedeyes:

şu anda da bi dengesizlik sözkonusu aslında yani nunla ilgili demek isiyorum 3 gün aramıyorsa bi sonraki gün arayp hiçbrşey olmamş gibi konuşuor bazen kontörü falan olmayınca çalıdırıor ben arıorum falan... bu şkilde devm edior ama ben artık herşey rayına otursun istiyorum.. görüşmeyelm istemiyorum desin ya da devam edelim desin ilşki sağlam olsun die bu kadar dengeszlik belirsiszlik de yeter artıkk:(((

aferin çocuğa..çok iyi yapıyo..seni severken kıymet bilme, sonra onun gibi seveni bulamayınca boşluk hisset geri dön yok yaaa..
kimsenin sevgisini böyle kullanamazsın..inşallah dönmez.

şu anda da bi dengesizlik sözkonusu aslında yani nunla ilgili demek isiyorum 3 gün aramıyorsa bi sonraki gün arayp hiçbrşey olmamş gibi konuşuor bazen kontörü falan olmayınca çalıdırıor ben arıorum falan... bu şkilde devm edior ama ben artık herşey rayına otursun istiyorum.. görüşmeyelm istemiyorum desin ya da devam edelim desin ilşki sağlam olsun die bu kadar dengeszlik belirsiszlik de yeter artıkk:(((

benim de başıma geldi aynısı. ben pişman oldum ayrıldıktan sonra o barışmayı istemedi. 6 yıl arkadaş kaldık. senin şu an yaşadığını 6 yıl yaşadım ben. sonunda baktım böyle gitmiyor, gözüm kimseyi görmüyor. faceten, msnden, telden herşeyden sildim. artık arkadaş olmayacağımızı da, mutlu olmayı hakettiğimi filan yazdım. canıma tak etmişti artık. cevap bile vermedi düşün artık. bir şeyler bittiyse hakikaten bitiyor. bence sen de bir an önce toparlansan iyi olur, bir hata yapmışsın diye ömür boyu eziyet çekmen gerekmiyor. gerçekten seven insan bir şans daha verir bence. .

onun kesinlikle istemediğininden emin olsam ben de öle yapcam ama ne silip atabiliyor ne de geri dönüyor.. genelde ben arıyorum konuşuyoruz.. gayet güzel hiçbişey yokmş gibi buraya yanıma gelecğini sölüyor.. sonra hep benm aramamdan falan şikayet ediyorum ben seni nie aramıyorsun diye soruyorum ona.. sen hep böyleydin zaten herşeyden bi karşılık bekleme sen hya da ben ne fark eder diyo.. bilmiyorum işte anlayamadım ben bu çocuğu

offff artık bu dengesizliği canıma tak etti.. ben de aramıcm sormıcm bi daha sen dedm sözümü de yemem o aramazsa aramam artık.. ama çok fnea boşluğa da düştüm yanii... daha önce çok aramıcm deyip aradığımdan mı yksa gerçketn umrunda değl mi bilmiorum ama cevap bile vermedi:((((((((

Back