ozlemisim

kaymakli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2015
103
18
44
Arkadaşlar sevdiğim adamla 10 gündür görüşmüyoruz ve ben geçen hafta aradım açmadı msjlara cvp vermedi bende üstüne gitmedim oluruna bıraktım ama bugün öğlen cesaretimi topladım aradım 40 sn konuştu öğle yemeği yicez??? Dedi sonra aradım dedi aramadı öğle yemeği yicez derken tek başına yemekten kast etmiyo sanırım offf canım sıkıldı napcam sanki yanında is arkadaşları değil de baskasi varmış gibi konuştu neden böyle davraniyoki

başka sevgilisi vardır seni yedekte tutuyor ilgisizse

sevdiğim adam derken arada ilişki varda aranız mı bozuldu?

sevgin tek tarafli gibi gözüküyor..adamin umrunda degilsin

o sizi 10gün boyunca hic arama geregi duymamıs,
neyse, aramıssınız konusmak istememis, o an gercekten musait olmasa dahi istese sonrasında kendisi arardı.
sonrasında neden tekrar arıyorsunuz?
belli ki konusmak istemiyor.
fakat sizin kafaya taktıgınız "biz" manasında birden fazla kisiyi kastederek konusması.
şu yazdıklarınızı tekrar okuyun,
bunu size bir erkek yapsa 3.aramasında "sapık mı o?" derdik.

Evet 1 yıla yaklaştı arkadaşlığımız sebep annesinin yanına ziyarete gitmeyisim onlar çağırınca gitmem kendim onlar cagirmadan niye gelinip gidilmiyor bu yüzden limoniydik.demin tutmuş watssaptan napıyon demiş. ;(((

Ne alaka ya? Daha evlenmeden annemlere mi git diyor.
10 gun aramamis sizi.
Simdi mesaj atiyor??
Kafasina estikce mi konusuyor??
Çok ilginc ve bence devam edilmemesi gereken bir iliski..

Adamın sizinle olmaya niyeti yok baksanıza tavırlara sonra siz üzülürsünüz demesi benden,kendinizi geri çekin.

Neyse bugün sabah kısa konustuk oda beni sucluyoo sen aramadin diyor annemler burda yanimda onlar gidince mi aklına geldim diyo bende annemler yanimda dedim ozaman birini buldun 10 gün içinde olmayınca bana dönüyosun diyor..kapattık teli kaç saat oldu ..üzgünüm çok evhamli

Aramak için cesaretini toplayacağına,aramamak için gururunu topla

Kızlar msj yazmış demişki benimle yarın evlen ne dicemi bilemedim beni seviyorsan ruh eşimsin diyosan ik kök kıvırma yarın nikah günü al demis şoklardayım dalgamı geciyo benle çalıştığım kurumda guvenlik sorusturmasi var diyebildim ne duusunuyosunuz

Evleniyomuyuz diye ARADI bende annenle eden habersiz nikah kiydiramam dedimm.msj yazdım telefonu bile açmıyorsun telefon sapığı gibi hissettim kendimi. Özlediğim biriyle mutlu olursun inş diye yazdim.cvp yazmadı aramadı kavga ettimiz de eskiden karşılık verirdi.sessiz kalması daha çok ozlettiriyor.gorrmicem daha diye üzülüyor acaba dusunuyormuyki

İlgisizse baskasi vardir. Hic sende arayip msj atip onsuz yapamiyomus gibi gosterme. Ne yaparsa yapsin. İlerde kiymetini anlicaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…