cnm banyo setin tam benim tarzım kknın kızları beğenmez bu tarz takımnları ama sende bendensin country tarzı istiyorsun evini bende bu tarz bi banyo seti alıcam cnm açtığım konular var banyo takımları kısmında cnmgüle güle aşkla kullan inş
wawwwww uhuuuu cnm süper bunlar bayıldım ya
Sorma gamzecim pek ilgi görmedi ama ben aldığımda çok beğenerek aldım. Ebeveyn banyoma bu cicikleri koyarım
Son çılgınlığım da bunları alalı 1 hafta geçmeden 2. bir banyo takımı almak olduRengarenk ve fiyatı oldukça uyguna geldi set olarak. Onun da resmini ekleyeyim dur Bunları da artık ortak banyoya inşallah
cnm çok tatlıymış bunlarda güzel günlerde kullanın inş
banyo setin çokkkk güzelll
Bence çok tatlı hiç öyle düşünme
Özlemcim yeni banyo setine de bayıldım musmutlu günlerde kullan inş canım
ne zaman evleniyorsunuz meslektaşımbanyo setini ne kadara aldınız sorabilir miyim?
mutlu günlerde kullanmanızı diliyorum
canım yeni banyo takımın çok şeker rengarek güle güle kullan birde aldıklaırnı kaça ve nereden aldığınıda yazarsan tadından yenmez valla
Kızlaaar yine ben
Biri beni nolur durdursun, ben kendimi durduramıyorum da
Çok beğendim öyle melül melül bakıyorlardı bizleri de evine al diye, ben de aldım
Bir sürü askım oldu, hem termometrem bile oldu
Eki Görüntüle 599378 Eki Görüntüle 599379
canım yeni cicilerini çok beğendim askında çok güzelmiş gezerken falan bana denk gelmiyor böyle askılar ya:)
Canım sağolasın ev askıyla doldu baksana
Bunları nerelerde kullanacağıma dair fikir verebilir misin canım? Beyazı banyoda kullanırım dedim. Kalpliyi mutfakta dedim ama asma yerine havlu asmak çok zor olacak gibi geldi. Bu son aldığım papatyalı olan hem saatli hem askılı üzerinde cooking yazan onu mutfakta kullanırım dedim. Kutulu büyük olan zaten anahtar askısı onu mecbur kapı yanına asacağım.
Kalpliyi ve diğer ufak olan üzerinde vazolu çiçek olanı nerede kullanırım sence:26:
bence kalpliyi yatak odasına diğerini de çalışma odası gibi bir yer olursa oraya yada belki mutfağaasarsın diğeri az gelirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?