- 5 Eylül 2012
- 2.620
- 146
- 163
Bunlar da dün aldığım gecelikler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mutlu huzurlu günlerde kullan canım bu baharatlıklar çok güzel bende almayı düşünüyorum
dikey ve şarjlı süpürgeyi ayrı ayrı aldım ben bu tarzda çok güzel ama hiç araştırmadım dikey hali de mi şarjlı yoksa elektrikli kullanma imkanı da var mı
Sağolasın damlacım, çok teşekkürler.
Süpürgenin dikeyi de elde olanı da elektrikli canım :) Şarjlıların yıllanınca eski perfonmanslarını kaybettiklerini söylemişti kullanan yakınlarım.
Ben de kararsız kaldım ama fakir darky için çok güzel yorumlar vardı, fiyatı da epey uygundu aldım ben de :)
Çok güzeller tatlımm güle güle giyBunlar da dün aldığım gecelikler
Çok güzeller tatlımm güle güle giy
yeni cicilerin çok güzel canım çok beğendim aşkla kullan inş hepsini bu arada kalpli askılarımız aynı:)
Son aldıklarımı da ekleyeyim
Anahtar askılığım ve onun yanına düşünüp aldığım askılığım. Ev askılıkla dolacak sanırsam
Linens'in ayın ürünü kampanyasını görünce sevinçten dört köşe olduğum ve almak için sabırsızlandığım saatlerim
Biri büyük boy salon için, diğeri orta boy oturma odası için inşallah
canım saatlerin ve askılıların çok şık çok beğendim güle güle kullan. ıvır zıvırlarım dediğin şeylerin resimleri çıkmamış haberin olsun
Bunlar çokk güzellll :))) Güle kullan canım.
Diğer aldıkların da hayırlı olsun canım güle güle kullan :)
çok güzeller yaSon aldıklarımı da ekleyeyim
Anahtar askılığım ve onun yanına düşünüp aldığım askılığım. Ev askılıkla dolacak sanırsam
Linens'in ayın ürünü kampanyasını görünce sevinçten dört köşe olduğum ve almak için sabırsızlandığım saatlerim
Biri büyük boy salon için, diğeri orta boy oturma odası için inşallah
çok güzeller ya