Özlem'in çeyizi

Hepsi çok güzel güle güle kullanın inşallah. Yalnız hızına hayran kaldım süpersin. Ben nişanı yaptığım halde büyük kalemler halen duruyor:) Bir de kaç tane nevresim aldın acaba? Az önce hepsine hızla göz attım da pike nevresim battaniye vs kaç tane almak gerekir acaba?

Hepsi çok güzel güle güle kullanın inşallah. Yalnız hızına hayran kaldım süpersin. Ben nişanı yaptığım halde büyük kalemler halen duruyor:) Bir de kaç tane nevresim aldın acaba? Az önce hepsine hızla göz attım da pike nevresim battaniye vs kaç tane almak gerekir acaba?

Merhaba canım,

Öncelikle topikimle ilgilendiğin ve aldıklarımı beğendiğin için çok teşekkürler :) Hızıma gelince, evet hızlı bir giriş yaptım çünkü benimki tam 5 yıldır benimle evlenmek için bekliyor. Okul biter bitmez durumu evdekilere referanduma sunduk ve babadan red cevabı aldık çünkü babişko erken diyor daha okulu bitirir bitirmez evlenilmezmiş :9: Çeyiz namına hiçbirşeyim yokmuş vs işte klasik yıldırma politikaları :34:

Ben de babişkoya sen bana bırak çeyizi ben hallederim birkaç ayda dedim o hırsla nasıl bir başladım Ağustosta, o gün bugün hala alıyorum :10:

Ben en başta da almıştım sonradan içime sinmeyenleri anneme verdim. Şuan hepsi çk olmak üzere, 1 taç, 3 linens ve 4 sarev olmak üzere toplamda 8 tane nevresimim var. Ayrıca 1 uyku setim, 1 örgü battaniyeli set, 2 de pike takımım var.

Yorganlara gelince: 1 tane annemin diktirdiği yün yorgan, 1 sarev çk yorganım, 2 adet dinarsu light yorganım ve şuan bekarlık hayatımda kullandığım 1 tk yorganım var.

1i özdilek ve diğeri mink olmak üzere 2 tane çk battaniyem var.

Benim ailem kalabalıktır ama hepsi Bursa'da, sevdiceğin ailesi kalabalık değil, yatıya kırk yılda bir misafirimiz gelir, gelen de ya sevdiceğimin anne babası ya da benimkilerdir, bundan mütevellit ben 2 çk nevresim de misafirler için alacağım Allah izin verirse.
Burada gördüm arkadaşlar ekstra tk kişilik de battaniye alıyorlar, belki 1 tane de tk kişilik battaniye alırım :)

Aklıma gelenler bunlar cidcitcim :) Eksik kısım varsa sorabilirsin canım.

Son düzenleme:
Benim yine kafam karıştı 8 çk nevresimi sadece kendin kullanmak için alıyorsun, misafir için ayrıca nevresim mi alıyorsun? Bir de 1 yün 1 +2 çk yorganın haricinde misafir için ayrı yorgana gerek var mı ki? Bence yorganların yeter gibi ama ben daha çok toyum ondan benim sözüme güvenme derim:) Ben de tüm çeyizimi kendim halledicem dedim ama düşündüğüm kadar kolay ve hızlı gitmiyor ne yazık ki:) Ufak tefeklerden başladım şimdiden çok şey almışım gibi geliyordu(3 ayda) ama seninkileri görünce devede kulak kaldı benim aldıklarım :1: Biz de yıllardır bekliyoruz artık yaz sonuna düğün ama bendeki bu yavaşlığı anlayamadım. Kendimi hala tüm bütçeyi çeyize harcama fikrine alıştıramadım sanırım :)

son eklediklerinde çok güzeller canım hepsi hayırlı olsun mutlu günlerde kullanırsın inş :16:

Benim yine kafam karıştı 8 çk nevresimi sadece kendin kullanmak için alıyorsun, misafir için ayrıca nevresim mi alıyorsun? Bir de 1 yün 1 +2 çk yorganın haricinde misafir için ayrı yorgana gerek var mı ki? Bence yorganların yeter gibi ama ben daha çok toyum ondan benim sözüme güvenme derim:) Ben de tüm çeyizimi kendim halledicem dedim ama düşündüğüm kadar kolay ve hızlı gitmiyor ne yazık ki:) Ufak tefeklerden başladım şimdiden çok şey almışım gibi geliyordu(3 ayda) ama seninkileri görünce devede kulak kaldı benim aldıklarım :1: Biz de yıllardır bekliyoruz artık yaz sonuna düğün ama bendeki bu yavaşlığı anlayamadım. Kendimi hala tüm bütçeyi çeyize harcama fikrine alıştıramadım sanırım :)

Kendim için aldığım nevresimlerim sarev, linens ve taçtan; hepsi pamuk saten. Misafirlere kullanamam o güzelim nevresimleri cidcitcim :) Misafirlere daha uygun fiyatlı pamuk olanlardan alıcam inşallah. Misafir için çift kişilik dinarsu light yorganlardan aldım 2 al 1 öde kampanyasından. Çok fazla yorgan olacak başka alırsam, daha yorgan almayabilirim :)

Benim yukarıda anlattığım gibi özel bir mevzu olduğu için çeyizimi hızlı bir şekilde tamamlama gayesiyle bu kadar aceleci davrandım :) Ama şimdi iyi ki almışım diyorum, sona kalınca düğün telaşıyla birlikte çeyizi tamamlamak epey sıkıntı oluyormuş. Benim şuan elektrikli süpürgem, ütüm, bulaşık ve çamaşır makinam kaldı.

Allah tüm çeyiz hazırlayan genç kızların yar ve yardımcısı olsun :) Gerçekten çok masraflı ama bir o kadar da zevkli bir uğraş. Almaya başladıkça kesinlikle durduramıyor insan kendini :9

Evet canım şimdi daha iyi anlıyorum seni. Özellikle kk yı okumaya başladıktan sonra iyice gaza geldim son 1 ayda ufak tefek şeyleri gördükçe beğendikçe alıyorum. Büyük parçalara halen dokunmadım çünkü önce çok bahsedilen Eminönü'ndeki toptancılara gitmek istiyorum ama bakalım yaa.. Tekrar hayırlı olsun canım herşeyin, darısı başımıza ;)

Evet canım şimdi daha iyi anlıyorum seni. Özellikle kk yı okumaya başladıktan sonra iyice gaza geldim son 1 ayda ufak tefek şeyleri gördükçe beğendikçe alıyorum. Büyük parçalara halen dokunmadım çünkü önce çok bahsedilen Eminönü'ndeki toptancılara gitmek istiyorum ama bakalım yaa.. Tekrar hayırlı olsun canım herşeyin, darısı başımıza ;)

Amin canım, inşallah çok hesaplı ve zevkine de bir o kdar hitap eden bir çeyizin olur tatlım :)

Selam kızlar :3:

Ben yine dayanamayıp birşeyler aldım :9:

Aslına bakılırsa gözüm primanova setlerde ama onlar da çok pahalı :31:

Bu tarz banyo takımlarını avm'lerde görüyordum; fiyatı primanovalara göre daha uygun geldi.
Altıncıcaddede indirime girdiğini görünce almak geldi içimden. Gül desenli herşeyi alasım geliyor nedense :9:

Sonradan evimiz tutulunca belki alırım yine primanovalardan :51:

Yalnız bu küvet tam olarak ne işe yarıyor bileniniz var mı acep :26: sanırım el havlusu için ama daha farklı değerlendirilebilir mi ki?

Eklentiler

• $00485007_2842.JPG
    $00485007_2842.JPG
    71,4 KB · Görüntüleme: 60
  • $00485007_3290.JPG
    $00485007_3290.JPG
    19,2 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
renkli takımları çok beğeniyorum ama bende böyle bir takım almak istiyorum her renk banyoya yakışır riske girmeye gerek yok değil mi :34:

mutlu huzurlu günlerde kullan inş canım :16::16::16:

renkli takımları çok beğeniyorum ama bende böyle bir takım almak istiyorum her renk banyoya yakışır riske girmeye gerek yok değil mi :34:

mutlu huzurlu günlerde kullan inş canım :16::16::16:

Sağol damlam, güzel dileklerin için.. Eksik olma :16:

Canlarım merhaba :3:

Büyük parçalardan birkaçı daha silindi listeden :21:

Philips Marathon FC 9205 ve Arzum Massa ütü masamı da almış bulunuyorum kızlar :32:

Eklentiler

• $philips-fc9205-marathon-elektrikli-supurge-27_52227.jpg
    $philips-fc9205-marathon-elektrikli-supurge-27_52227.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 39
  • $ARZUM MASSA-500x500.jpg
    $ARZUM MASSA-500x500.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 47
canım güle güle kullan yeni çeyizlerini bende aynı ütü masasından aldım sen bunları kaça nerden aldın

canım güle güle kullan yeni çeyizlerini bende aynı ütü masasından aldım sen bunları kaça nerden aldın

Tatlım çook sağolasın :16:

Sık sık alışverişyap.com dan alışverim yapıyorum en geç 2 gün içinde gönderiyorlar garantileriyle birlikte.
Ütü masası 110, philips marathon 481 tl canım, bunları da ordan aldım :34:

Özlem yeni cicilerinde çok güzel banyo setin bnmkinn aynısıı belki çiçegi daha degişiktir benm o yüzden çok begendimmm :17:bende ütü masamı alcam daha :31:

Selam kızlar :3:

Ben yine dayanamayıp birşeyler aldım :9:

Aslına bakılırsa gözüm primanova setlerde ama onlar da çok pahalı :31:

Bu tarz banyo takımlarını avm'lerde görüyordum; fiyatı primanovalara göre daha uygun geldi.
Altıncıcaddede indirime girdiğini görünce almak geldi içimden. Gül desenli herşeyi alasım geliyor nedense :9:

Sonradan evimiz tutulunca belki alırım yine primanovalardan :51:

Yalnız bu küvet tam olarak ne işe yarıyor bileniniz var mı acep :26: sanırım el havlusu için ama daha farklı değerlendirilebilir mi ki?

cnm banyo setin tam benim tarzım kknın kızları beğenmez bu tarz takımnları ama sende bendensin country tarzı istiyorsun evini bende bu tarz bi banyo seti alıcam cnm açtığım konular var banyo takımları kısmında cnm:34: güle güle aşkla kullan inş:16:

Özlem yeni cicilerinde çok güzel banyo setin bnmkinn aynısıı belki çiçegi daha degişiktir benm o yüzden çok begendimmm :17:bende ütü masamı alcam daha :31:

Gözdem beğendiğine sevindim canım:16: KK kızları arzum massayı tavsiye ediyorlardı. En ucuz alışverişyap.com da buldum ben bilgin olsun tatlım :34:

Back