Özlem'in çeyizi

cnm banyo setin tam benim tarzım kknın kızları beğenmez bu tarz takımnları ama sende bendensin country tarzı istiyorsun evini bende bu tarz bi banyo seti alıcam cnm açtığım konular var banyo takımları kısmında cnm:34: güle güle aşkla kullan inş:16:

Sorma gamzecim pek ilgi görmedi ama ben aldığımda çok beğenerek aldım :36:. Ebeveyn banyoma bu cicikleri koyarım :9:
Son çılgınlığım da bunları alalı 1 hafta geçmeden 2. bir banyo takımı almak oldu :1: Rengarenk ve fiyatı oldukça uyguna geldi set olarak. Onun da resmini ekleyeyim dur :37: Bunları da artık ortak banyoya inşallah :21:

Eklentiler

• $furrow pretty.jpg
    $furrow pretty.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Sorma gamzecim pek ilgi görmedi ama ben aldığımda çok beğenerek aldım :36:. Ebeveyn banyoma bu cicikleri koyarım :9:
Son çılgınlığım da bunları alalı 1 hafta geçmeden 2. bir banyo takımı almak oldu :1: Rengarenk ve fiyatı oldukça uyguna geldi set olarak. Onun da resmini ekleyeyim dur :37: Bunları da artık ortak banyoya inşallah :21:

cnm çok tatlıymış bunlarda güzel günlerde kullanın inş:16:

Özlemcim yeni banyo setine de bayıldım musmutlu günlerde kullan inş canım :16::16::16:

ne zaman evleniyorsunuz meslektaşım :31: banyo setini ne kadara aldınız sorabilir miyim?
mutlu günlerde kullanmanızı diliyorum :16:

canım yeni banyo takımın çok şeker rengarek güle güle kullan birde aldıklaırnı kaça ve nereden aldığınıda yazarsan tadından yenmez valla:1:

ne zaman evleniyorsunuz meslektaşım :31: banyo setini ne kadara aldınız sorabilir miyim?
mutlu günlerde kullanmanızı diliyorum :16:

Krizsavarcım merhaba :3:

Demek meslektaşız, çok mutlu oldum :13:

Canım benim daha sözüm bile olmadı :5:Ufak sağlık problemleri nedeniyle erteleye erteleye 2013e geldik, nasipse bu ay içinde isteme & söz olacak, mart-nisan gibi de nişan. Nişan tarihi de düğün tarihi de belli olmamakla birlikte 2013 eylül gibi düşünüyoruz. Hayırlısı bakalım:106:

136 tl.ye aldım canım banyo setini de :34:

canım yeni banyo takımın çok şeker rengarek güle güle kullan birde aldıklaırnı kaça ve nereden aldığınıda yazarsan tadından yenmez valla:1:

Ayşegülcüm çok sağol, fiyatları ve aldığım yerleri yazıyorum arkadaşım

Philips marathon 491 tl & arzum massa 110 tl --- alışverişyap.com
Furrow pretty banyo seti 136 tl --- Limango

Kızlaaar yine ben :3:

Biri beni nolur durdursun, ben kendimi durduramıyorum da :10:

Çok beğendim öyle melül melül bakıyorlardı bizleri de evine al diye, ben de aldım :9:

Bir sürü askım oldu, hem termometrem bile oldu :9:

$Fotoðraf0510.jpg $Fotoğraf0513.jpg

Son düzenleme:
canım yeni cicilerini çok beğendim askında çok güzelmiş gezerken falan bana denk gelmiyor böyle askılar ya:)

Canım sağolasın ev askıyla doldu baksana :9:

Bunları nerelerde kullanacağıma dair fikir verebilir misin canım? Beyazı banyoda kullanırım dedim. Kalpliyi mutfakta dedim ama asma yerine havlu asmak çok zor olacak gibi geldi. Bu son aldığım papatyalı olan hem saatli hem askılı üzerinde cooking yazan onu mutfakta kullanırım dedim. Kutulu büyük olan zaten anahtar askısı onu mecbur kapı yanına asacağım.

Kalpliyi ve diğer ufak olan üzerinde vazolu çiçek olanı nerede kullanırım sence:26:

Eklentiler

• $Fotoðraf0510.jpg
    $Fotoðraf0510.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 46
  • $Fotoğraf0495.jpg
    $Fotoğraf0495.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 49
  • $Fotoğraf0493.jpg
    $Fotoğraf0493.jpg
    91 KB · Görüntüleme: 58
  • $ferforje askılık.jpg
    $ferforje askılık.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 51
Canım sağolasın ev askıyla doldu baksana :9:

Bunları nerelerde kullanacağıma dair fikir verebilir misin canım? Beyazı banyoda kullanırım dedim. Kalpliyi mutfakta dedim ama asma yerine havlu asmak çok zor olacak gibi geldi. Bu son aldığım papatyalı olan hem saatli hem askılı üzerinde cooking yazan onu mutfakta kullanırım dedim. Kutulu büyük olan zaten anahtar askısı onu mecbur kapı yanına asacağım.

Kalpliyi ve diğer ufak olan üzerinde vazolu çiçek olanı nerede kullanırım sence:26:

bence kalpliyi yatak odasına diğerini de çalışma odası gibi bir yer olursa oraya yada belki mutfağaasarsın diğeri az gelirse

Hoşgeldin aramıza dicem ama sanırım ben senden sonra katıldım ama çok faydasını gördüm kızlar saolsunlar her konuda yardımcı oluyorlar =)

Hazır böle bir alan bulmuşken sorayım mutfak ürünlerine çelik tencere dışında hiç başlamadım kızlar nerden başlamalıyım bilemiyorum yardımcı olabilirmisiniz ??

Back