Yanlış birşey mi yazdım ?
Yani bu şekilde cevap verilecek, beni bu konuda aydınlatılacak ?
Ben neyi sorguladığımı anlamadım da ?
Söylediklerini aksini düşünmüyorum da yazmıyorum da. Bu nedenle anlamlandıramadım verdiğin cevabı.
Direk söyleyim adaşım anlamadıysan; "İnsan ulaşamadığına daha çok özlem duyarmış." bu cümle şık durmadıUlaşabilmek yada ulaşamamaktan ziyade nasip olup olmamasıdır bizi ilgilendiren... Belki sen bu şekilde düşünmemişsindir söylersen ama o cümle yanlış anlaşılmaya çok müsait...
Sakın beni yanlış anlama olur mu bunları söyledim diye. Sadece belirtmek istedim seni kendime yakın görerek.
Ama ben o cümleyi evlilik manasında kurmadım ki. Bir üstünde Özlemin yazmış olduğu ve benimde alıntı yaparak yazmış olduğum mesaja bakarsanız anlarsınız. " İnsan ulaşamadığına daha çok özlem duyarmış" kelimesini çeyiz yapmayı bir süre bıraktığını, ara verdiğini söylediği için söyledim. Ben insanları kırmak, onların özel hayatlarına müdahale etmek yada onları sorgulamak gibi bir amacım yok. Sadece Özlem için demiyorum bunu hiç kimse için buna hakkım yok.
Tekrar söylüyorum yanlış anlaşılmasın bende mesajlarınızı okuyunca hakikaten çok üzüldüm. Neden dersen ben evliliğe dair konuşmuyorum orada. Alakasız bir mesaj olurdu kıyafet, çanta, ayakkabıdan o konuya geçiş yapmak ve benim haddime düşmez kimseyi sorgulamak.O manada asla ve asla aklımın ucundan dahi geçirmedim. Sadece o kelimeyi çeyiz yapmaya ara verdiğini söylediği için özlem duyabilir diye dedim. Almak için ara vermesi onu daha çok isteklendirecektir bunu demek istedim ama yanlış anlaşılmış belli ki. Aldığı çeyizleri ne kadar istekle ne kadar özenle olduğunu çok iyi biliyorum.
Canım arkadaşım benim... Seninle oturup sohbet edip dertleşen biri olarak hangi cümlende ne demek istediğini çok iyi anlıyorum. Rabbimin kısmeti, alnımıza yazdığı yazgımız bizi nerde ne zaman bulursa biz ancak o zaman muradımıza ereriz. Sen hep dersin ya, insanın ölüm ve nikah zamanı değişmezmiş diye aynen öyle. Şimdiye kadar nasip olmaması senin ulaşamadığın anlamına kesinlikle gelmiyor. Hayırlısı değilmiş anlamına geliyor.
Bana kalsa seni kimselere vermem, alırım yanıma gül gibi geçinir gideriz kuzum sende istemez misin
Çeyizlerinin hepsine bakamasam da (maşallah o kadar çoklar ki)Bakabildiğim kadarına bayıldım harika çok zevkli seçimler.Musmutlu günlerde kullanın inşallahh baktıkça eksiğimin ne kadar çooooook olduğunu farkediyorum :44:
Biliyodum canım öyle demek istemediğini. Sanırım ufaktan bir yanlış anlaşılma olmuş. Olsun hepimiz birbirimizi tanıyoruz biliyoruz, hakkını helal et eğer kalbini kırdıysam ama Özlem benim için çok değerlidir. Üzülmesini, kırılmasını isteyeceğim son kişi bile değildir. Haddime düşmeden yorum yaptım.
Seni de seviyorum Özlemi de adaşım
Ama ben o cümleyi evlilik manasında kurmadım ki. Bir üstünde Özlemin yazmış olduğu ve benimde alıntı yaparak yazmış olduğum mesaja bakarsanız anlarsınız. " İnsan ulaşamadığına daha çok özlem duyarmış" kelimesini çeyiz yapmayı bir süre bıraktığını, ara verdiğini söylediği için söyledim. Ben insanları kırmak, onların özel hayatlarına müdahale etmek yada onları sorgulamak gibi bir amacım yok. Sadece Özlem için demiyorum bunu hiç kimse için buna hakkım yok.
Tekrar söylüyorum yanlış anlaşılmasın bende mesajlarınızı okuyunca hakikaten çok üzüldüm. Neden dersen ben evliliğe dair konuşmuyorum orada. Alakasız bir mesaj olurdu kıyafet, çanta, ayakkabıdan o konuya geçiş yapmak ve benim haddime düşmez kimseyi sorgulamak.O manada asla ve asla aklımın ucundan dahi geçirmedim. Sadece o kelimeyi çeyiz yapmaya ara verdiğini söylediği için özlem duyabilir diye dedim. Almak için ara vermesi onu daha çok isteklendirecektir bunu demek istedim ama yanlış anlaşılmış belli ki. Aldığı çeyizleri ne kadar istekle ne kadar özenle olduğunu çok iyi biliyorum.
Büşracım özel mesaj gönderdim sana, oradan da ne demek istediğimi anlarsın diye umuyorum. Açıklama yapma nezaketi gösterdiğin için ayrıca minnettarım ama bu açıklamayı sen zihnen biliyorsun ama yazdığın yazıya bakarak böyle uzun çıkarımda bulunmak çok zor.
Bir iletişim hatası yaşadık anlaşılan. Benden yana herhangi bir buğz söz konusu olamaz sana karşı. Umarım senin için de öyledir, hakkını helal et..
Bana yapabileceğin en güzel şey, ismen yapacağın samimi dualardır.. İnan başka birşey istemem senden..
çeyiz alışverişini bitirmiş birini gördüğüme inanamıyorumAl al bitmiyo vallaaaa tebrik ederim canım seni
Teşekkür ederim canım darısı senin başına inşallah
Hayırlısıyla evlenip yuvamı kurmayı çok istiyorum ama karşıma ilk çıkan insanla evlenecek kadar da akılsız değilim -ki öyle olsaydı şimdiye kadar çoookkktaaaannn evli hatta çocuklu biri olurdum. Ama insanın eşi ve ölümü kader-i mutlaktır, bizler de inançlı insanlarız elhamdülillah. Anlımıza eş diye yazılanı bekliyoruz inşallah bu bekleyişi de Rabbim en güzel ve hayırlı kuluyla taçlandıracak diye ümit ediyoruz Büşracım. Bu çeyiz meselesi sadece hayal ettiğim evi gerçeğe dönüştürmek için attığım somut adımlar inşallah vakti geldiğinde özlem sona erecek ve özlem de özlemini duyduğu yuvasına kavuşacak Allahın izniyle
inşallah canım tez zamanda bitsin yete atukkk
canımm çok çok güzel yazmışsın inşaallah gerçekler hayatın san getirdikleri hayallerinden de güzel olur Özlemcim senin için duam budur
Karşınızda yeni cicilerim
Cupcake aşkım bu ara yine hortlamış durumda
Eki Görüntüle 1017396 Eki Görüntüle 1017397
Karşınızda yeni cicilerim
Cupcake aşkım bu ara yine hortlamış durumda
Eki Görüntüle 1017396 Eki Görüntüle 1017397
Oiyyyyy yerimmmm ki ben bunları
Hayırlı olsun kuzum pek bir güzeller maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?