• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlem'in çeyizi

Ozlemcim cupcake lerin harika spatulalara özellikle bayildim nerden aldin canim.ogrenebilirmiyim?

Teşekkür ederim bitanem, oturduğum semtteki bir züccaciyeden aldım kuzum ama birçok züccaciyede de var, sap kısmındaki etikette yazan markanın yeni çıkardığı ürünler bunlar:31:

Cupcake li herşey bu kadar güzel olmak zorunda mı :27: Yetkililere sesleniyorum lütfen artık cupcake li şeyler yapmayın yoksa batıcam :52:

$8697633671008_0.jpg

maşallah diyeyeim cnm önce :D allah güle güle kullanmak nasip etsinn hepside birbirinden şık tatlı şekerler inan tüm sayfaya tek tek baktımm çook şekerler bunlar maşallahh çook sevdim :32: bendede var cupcake aşkı ama aşırı degil di :D senin topiği gezince dahada bi arttı diye bilirm :D :nazar: :21:

Teşekkür ederim bitanem, oturduğum semtteki bir züccaciyeden aldım kuzum ama birçok züccaciyede de var, sap kısmındaki etikette yazan markanın yeni çıkardığı ürünler bunlar:31:

Canim senin bu oturdugun semt cok fena ya:) umraniyedeydin dimi ozlemcim sen cok tatli seyler buluosun maşallah guzel günlerde kullan kiskancam ama nerdeyse:) saka tabi allah birini bin etsin insalhh

İsyana geel :52::52::52:

Kuzum yine ne kadar cici bir şey bulmuşsun :17:

İsyanımda çok haklıyım büşüm bu ay ciddi ciddi battım ben :27:

İki parça cupcake li cici daha aldım ama üşenmezsem bu akşam fotoğrafını çekip eklerim yarın inşallah :31:

maşallah diyeyeim cnm önce :D allah güle güle kullanmak nasip etsinn hepside birbirinden şık tatlı şekerler inan tüm sayfaya tek tek baktımm çook şekerler bunlar maşallahh çook sevdim :32: bendede var cupcake aşkı ama aşırı degil di :D senin topiği gezince dahada bi arttı diye bilirm :D :nazar: :21:

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun, daha güzelleri daha şekerleri senin olsun inşallah :16:

Bu cupcakeli güzellikler ciddi bağımlılık yapıyor sonra bir bakmışsın bir koleksiyon sahibi olmuşsun :60:

Son düzenleme:
Canim senin bu oturdugun semt cok fena ya:) umraniyedeydin dimi ozlemcim sen cok tatli seyler buluosun maşallah guzel günlerde kullan kiskancam ama nerdeyse:) saka tabi allah birini bin etsin insalhh

Evet ümraniyedeyim kuzum çarşının hemen dibindeyim, gezenti bir tip olunca böyle şeyleri bulmak zor olmuyor tabii ama olan cüzdandaki paracıklara oluyor :27:

Burada hepimiz birbirimizi tanıyoruz, ben de senin yüreğini biliyorum, asla kötü nazarla bakmazsın sen :16: Rabbim sana daha güzellerini nasip etsin kuzucum :54:

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun, daha güzelleri daha şekerleri senin olsun inşallah :16:

Bu cupcakeli güzellikler ciddi bağımlılık yapıyor sonra bir bakmışsın bir koleksiyon sahibi olmuşsun :60:

rica ederim cnm ne demek ;) evt hemde nasıl bugun hemen bir tane cupcakeli mutfak çercevesi aldım çook ttalı duruyordu :D 2. de alsammı acaba diye düşünüyorum :9::D

Çok güzel yeni cupcakeli cicilerin özlemcim, güle güle kullan inş. :16:
Bende hep batığım bu arada, her genç kızın başına gelir.. :27:

Son düzenleme:
rica ederim cnm ne demek ;) evt hemde nasıl bugun hemen bir tane cupcakeli mutfak çercevesi aldım çook ttalı duruyordu :D 2. de alsammı acaba diye düşünüyorum :9::D

Aaa cupcakeli çerçeve miiii bana da göstersene tusemcimmm :52:

Çok güzel yeni cupcakeli cicilerin özlemcim, güle güle kullan inş. :16:
Bende hep batığım bu arada, her genç kızın başına gelir.. :27:

Çeyiz dolayısıyla batan genç kızları kalkındırma cemiyeti kuralım bence :60:

Back