• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlem'in çeyizi

amaaan kızlara damat,erkeklere gelin çoookk.Allah hayırlısını nasip etsin inş cümlemize.Allahım baska dertler vermesin böyle güzel şeylerle mesgul olalım yeter ki :16::16::16:

Amin bitanemm tabii ki öyle hayırlının da en güzelini versin Rabbim :16: Çeyiz düzmek iyi hoş da bunları yerleştirecek kadar büyük bir evim de olur inşallah :9:

Üye olmadan öncede takipteydim gördüğüm en ayrıntılı çeyizlerden tebrik ediyorum,mutlu günlerde kullan :nazar: ayrıca bu çeyizle 3 kız evlenir belirtmeden geçemicem:37:

Aslında asıl söylemek istediklerim başka;
Yaşadığın iniş çıkışların karşısında bu kadar dik durabilmeni ayakta alkışlıyorum Allah kalbindekini versin,birdaha üzüntü yüzü göstermesin inşaallah.Rabbim en ufak sıkıntıdan kaçanı değil ,seni hakedeni nasip etsin inşaallah

Üye olmadan öncede takipteydim gördüğüm en ayrıntılı çeyizlerden tebrik ediyorum,mutlu günlerde kullan :nazar: ayrıca bu çeyizle 3 kız evlenir belirtmeden geçemicem:37:

Aslında asıl söylemek istediklerim başka;
Yaşadığın iniş çıkışların karşısında bu kadar dik durabilmeni ayakta alkışlıyorum Allah kalbindekini versin,birdaha üzüntü yüzü göstermesin inşaallah.Rabbim en ufak sıkıntıdan kaçanı değil ,seni hakedeni nasip etsin inşaallah

Teşekkür ederim lilabucum :16: Evet haklısın benim çeyizlerle 3 değil 5 kız bile evlenir :60:

Yüreklendirici yorumun için teşekkür ederim kuzum.. Elhamdülillah Allah'a inancım ve güvenim sonsuz.. O'ndan gelene amenna demekten başka diyecek sözüm yok... Elbette benim için de bir hayır yaratmıştır o sıkıntıları yaşatırken.. Sanırım ben biraz da yaşadıklarımdaki hayrı görmeye odaklandım, bu da beni güçlü kıldı... Güzel dileklerine ve içten duana tüm yüreğimle amin diyorum.. İnşallah hayırlı ve güzel havadisleri de paylaşmak nasip olur arkadaşım :16: Tekrar teşekkür ederim canım benim :54:

Teşekkür ederim lilabucum :16: Evet haklısın benim çeyizlerle 3 değil 5 kız bile evlenir :60:

Yüreklendirici yorumun için teşekkür ederim kuzum.. Elhamdülillah Allah'a inancım ve güvenim sonsuz.. O'ndan gelene amenna demekten başka diyecek sözüm yok... Elbette benim için de bir hayır yaratmıştır o sıkıntıları yaşatırken.. Sanırım ben biraz da yaşadıklarımdaki hayrı görmeye odaklandım, bu da beni güçlü kıldı... Güzel dileklerine ve içten duana tüm yüreğimle amin diyorum.. İnşallah hayırlı ve güzel havadisleri de paylaşmak nasip olur arkadaşım :16: Tekrar teşekkür ederim canım benim :54:

Rica ederim başkası adına edilen dua günahsız ağızdandır derler ufacıkta olsa payım olursa ne âlâ:16:

özlem neler yapmışsın ya :) şoklardayım, ne kadar fazla şey almışsın :)
Allah bir ömür mutlulukla kullanmayı nasip etsin:3:

Rica ederim başkası adına edilen dua günahsız ağızdandır derler ufacıkta olsa payım olursa ne âlâ:16:

Aynen öyle lilabucum, bir müslüman diğer müslüman karşdeşi için dua ettiği zaman, bir melek başucuna gelip "Amin. Müslüman kardeşin için istediğin şeyi Allah-u Teala sana da versin" diye dua edermiş... Başka birinin isminin anılarak edilen dualar taahhütlü mektup gibidir bu yüzden, mutlaka yerini bulur... İçinde sen de dahil beni dualarında anan bildiğim bilmediğim tüm herkese can-u gönülden diliyorum ki Rabbim daha fazlasını nasip etsin :16:

özlem neler yapmışsın ya :) şoklardayım, ne kadar fazla şey almışsın :)
Allah bir ömür mutlulukla kullanmayı nasip etsin:3:

Benim suçum yok kuzucum müstakbel eş adayım hala çıkmadı karşıma ben de onu beklerken oyalanıyorum işte :27:

Back