• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlem'in çeyizi

uzun zamandır kayıptın özlemcim güle güle kullan cicilerini o kavanozlardan bulursam bende alıcam :16: :9:

Kuzucum artık çeyiz alışverişi bitti kendime güzel güzel ciciler alıyorum :9:

Bunlar çoktan alınmıştı ama ancak derleyebildim :31:

yavrucak büyüyünce senden sürekli cupcake yapmanı isteyecek bence :9:
hepsi çok güzel, güle güle kullan Özlem :16:

hadi ya senin adına çok sevindim ben daha bitiremedim ya çeyizleri ama az kaldı :9: inşallah tamamen bittiği günleride görürüm :16:

Amin inşallah serycim sen de tez zamanda bitirirsin inşallah :16: merak etme başta bitmeyecek gibi görünüyordu bana da ama bir yılda bitti tamamına yakını :9:

Güzel günlerde kullan canım arkadaşım :54:

Büşümm bitaneciğimm bugün çok yoğun bir gündü tekrar bakamadım buraya yorum yazmışsın üstelik göremedim diye üzüldüm bak şimdi :26: Çok teşekkür ederim büşüm amin inşallah o günler tez gelir :16:

bu cicişler yenir mi kiii:16: çok tatlı özlemcimm son günlerde uğrayamıyorum buralara hep kaçırıyorum eklediklerinizi üzülüyorum:(

Teşekkür ederim tinkerimm :16: Ben de eskisi kadar sık girmiyorum artık çeyiz alışverişi işini askıya aldım :31:

Hello :3: napiyosun nasilsin canim ben yoktum buralarda sende yokmussun :) ceyiz biter mi lafina son noktayi sen koydun bitebiliyomus yani benimde bu sene hepsinin bitmesi lazim cunku seneye evleniyorum :9: cupcakelerinide yerim yerrr gule gule kullan insallah :nazar:

Hello :3: napiyosun nasilsin canim ben yoktum buralarda sende yokmussun :) ceyiz biter mi lafina son noktayi sen koydun bitebiliyomus yani benimde bu sene hepsinin bitmesi lazim cunku seneye evleniyorum :9: cupcakelerinide yerim yerrr gule gule kullan insallah :nazar:

Hello kuzumm :3:Evet buraya eskisi kadar sık girmiyorum. Çeyiz alışverişi mecburen bitti çünkü şuan gündemimde evlilik yok :31: Şayet nasip olur da bir damat adayı olursa kaldığı yerden devam edecek çeyiz alışverişi :9:

Sana da Allah kolaylıklar versin sevgicim, inşallah herşey gönlünce olur :16:

Çeyiz alışverişi yok madem o zaman güncelleme yapalım :9:

Romantik abajurlarımı bloğumdaki son yazımda paylaşmıştım, link olarak da bu postun linkini bırakıyorum, dileyenler göz atabilir :16:

http://yenilerkendinihayat.blogspot.com/2014/03/ceyiz-seruvenim-23-romantik-abajurlarm.html

Ama ama ben senin o abajurlarını yerimmm :12:

Onlar nasıl tatlılar öyle, onlar nasıl şekerlerrr :17:

Çok çok beğendim postunu da abajurlarını da hatta bayıldımm :31: :12:

Ellerine, emeğine sağlık Özlemcim. Rabbim o güzel eşyalarını da mutlulukla, huzurla kullanmak nasip etsin :16:

Hımm şey o Love yazılı abajurunu çok çok beğendim. Ve sitelere baktım ki tükenmiş. Tekrardan stoğa girerse ben alabilir miyim kii ? :17:

Ama ama ben senin o abajurlarını yerimmm :12:

Onlar nasıl tatlılar öyle, onlar nasıl şekerlerrr :17:

Çok çok beğendim postunu da abajurlarını da hatta bayıldımm :31: :12:

Ellerine, emeğine sağlık Özlemcim. Rabbim o güzel eşyalarını da mutlulukla, huzurla kullanmak nasip etsin :16:

Hımm şey o Love yazılı abajurunu çok çok beğendim. Ve sitelere baktım ki tükenmiş. Tekrardan stoğa girerse ben alabilir miyim kii ? :17:

Büşracım ne güzel temenniler ne güzel sözler sarfetmişsin canım benim çok teşekkür ederim :16:

Aminnn inşallah evimde göreceğim günler de hayırlısıyla tez zamanda gelir :16: Altıncı caddeye çok sık geliyor kuzum bana denk gelirse sana mutlaka haber veririm ben :31:

Büşracım ne güzel temenniler ne güzel sözler sarfetmişsin canım benim çok teşekkür ederim :16:

Aminnn inşallah evimde göreceğim günler de hayırlısıyla tez zamanda gelir :16: Altıncı caddeye çok sık geliyor kuzum bana denk gelirse sana mutlaka haber veririm ben :31:

Rica ederim Özlemim :16:

Aminnn inşallah.. Yüreğin gibi güzel biriyle karşılaşırsın inşallah :54: :16:

Çok sevinirim valla canım bende daha dün arkadaşımla sohbet ediyordum yatak örtüme karar verememiştim. Yatak odamızı beyaz istiyoruz yatak örtümde toz pembe olur diyordum. Yanlardaki komidinlere de birer tane toz pembe abajur süper olur demiştim :16: Üstüne de bu abajurlar denk gelince :27:

Rica ederim Özlemim :16:

Aminnn inşallah.. Yüreğin gibi güzel biriyle karşılaşırsın inşallah :54: :16:

Çok sevinirim valla canım bende daha dün arkadaşımla sohbet ediyordum yatak örtüme karar verememiştim. Yatak odamızı beyaz istiyoruz yatak örtümde toz pembe olur diyordum. Yanlardaki komidinlere de birer tane toz pembe abajur süper olur demiştim :16: Üstüne de bu abajurlar denk gelince :27:

Ben de aynı şeyi düşünerek almıştım kuzum, benim de yatak örtüm şu aşağıdaki, bu abajurlarla uyumlu olacağını düşünerek almıştım kuzum :16:

Güzel duaların için minnettarım, Rabbim inşallah hayırlısının da en güzelini versin herbirimiz için.. Öpüyorum kocaman :54:

$pembe-tac-yatak-ortuleri-Jq6.jpg

Ben de aynı şeyi düşünerek almıştım kuzum, benim de yatak örtüm şu aşağıdaki, bu abajurlarla uyumlu olacağını düşünerek almıştım kuzum :16:

Güzel duaların için minnettarım, Rabbim inşallah hayırlısının da en güzelini versin herbirimiz için.. Öpüyorum kocaman :54:

Eki Görüntüle 1008068

Gayette uyumlu olmuş canımm :16:

Kocaman bir Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorumm herkes için :16: :16:

Bende bunu almayı düşünüyorum ama bakalım başka cicisler beğenmezsem tabi :8:

$726_1.jpg

Gayette uyumlu olmuş canımm :16:

Kocaman bir Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorumm herkes için :16: :16:

Bende bunu almayı düşünüyorum ama bakalım başka cicisler beğenmezsem tabi :8:

Eki Görüntüle 1008085

Ovv kuzum seninki baya klas bir modelmiş :23:Ben bu tarz şeyleri pek kullanamam ya ondan hiç böyle tarz birşey almayı düşünmedim ama annem al da al diye tutturmuştu bir zamanlar :30:

Ovv kuzum seninki baya klas bir modelmiş :23:Ben bu tarz şeyleri pek kullanamam ya ondan hiç böyle tarz birşey almayı düşünmedim ama annem al da al diye tutturmuştu bir zamanlar :30:

Evet biraz klas ve günlük olarak da kullanılması zor :9: Bende kullanabilmeye özen göstericem :12:

Ama onu istiyoruuummm :12:

Benimde annemde hep öyle derdi bende hep derdim aman anne onlar ne öyle falan ben sevmem dantel, güpür falan derdim ama gel gelelim ki annem haklı çıktı :9: Çok seviyorum artık ama yinede anneme derim günlük olarak asla dantel v.s. kullanmam :8: :9: Sadece hoşuma gidiyor. Ama güpür diyince akan sular durur benim için :9: :9:

Back