Evet biraz klas ve günlük olarak da kullanılması zorBende kullanabilmeye özen göstericem
Ama onu istiyoruuummm
Benimde annemde hep öyle derdi bende hep derdim aman anne onlar ne öyle falan ben sevmem dantel, güpür falan derdim ama gel gelelim ki annem haklı çıktıÇok seviyorum artık ama yinede anneme derim günlük olarak asla dantel v.s. kullanmam Sadece hoşuma gidiyor. Ama güpür diyince akan sular durur benim için
Kuzum seçtiğin örtü çok güzel zaten dantel ve güpür özellikle daha bir romantik bir hava katıyor kesinlikle çok güzel duracaktır evinde de
Bakalımm ben de şimdilik düşünmüyorum ama belki evlenmeye yakın alabilirim mevlüt gibi özel günlerde kullanmak için
Teşekkür ederim Özlemim
Evet kuzum ancak o şekilde kullanabiliriz zaten çalışan insanlarız sonuçta
Hayat bize çok zorAma bu hayatı kolaylaştırmakta sevgili eş adaylarımıza düşüyor
Kesinlikle haklısın canım Allah merhametli, düşünceli ve kıymet bilen eşler nasip etsin hepimize inşallah
Amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn
Nişanlım, sevgili eş adayım şu geçen 6 yıl içinde bana hiç bir zaman keşke dedirtmedi. İnşallah bundan sonraki yıllarımızda öyle olur
Topikini sohbete çevirdim sanırsam :26:
Amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn
Nişanlım, sevgili eş adayım şu geçen 6 yıl içinde bana hiç bir zaman keşke dedirtmedi. İnşallah bundan sonraki yıllarımızda öyle olur
Topikini sohbete çevirdim sanırsam :26:
Maşallah büşracım Allah daim etsin inşallah darısı benim ve diğer bekar kızçelerin başına
Canın sağolsun kuzum zaten çeyiz paylaşmıyorum bundan sonra da böyle fikir alışverişi yaparız böyle
Aminnn aminnnn Allah sizin gibi gönlü güzel olanları karşınıza çıkarsın inşallah
Ara mı verdin kuzum çeyize yoksa bitti mi herbişeyin hazır mı
Genel manada bitti kuzum, aksesuarlarına varana dek aldım baktım almanın sonu yok ben de dedim artık bu kadar yeter yoksa evlenince eve sığmiyciimmmBir tek beyaz eşya olarak alınacaklar ve şimdiden alınması absürd ev ıvır zıvırları kaldı kuzum. İnşallah hayırlısıyla evlilik yolunda adım atıldığı zaman kalanını da kısa bir süre içinde tamamlarım diye düşünüyorum
Duana da içtenlikle amiiinnn diyorummm
Büşracım o tutku bende aslında bitmiş değil sadece bastırıyorumYoksa ne ciciler görüyorum hala ama almamak için kendimle verdiğim savaşı görsen Şu aralar kıyafet, ayakkabı gibi şeylere yoğunlaştım o yüzden biraz daha kafam rahat
İnsan ulaşamadığına daha çok özlem duyarmışSende de böyle olmasın Gerçi yinede alışveriş isteğini kıyafet, ayakkabı, çanta v.s. ile köreltiyosun. O seni rahatlatıyordur
Hayırlısıyla evlenip yuvamı kurmayı çok istiyorum ama karşıma ilk çıkan insanla evlenecek kadar da akılsız değilim -ki öyle olsaydı şimdiye kadar çoookkktaaaannn evli hatta çocuklu biri olurdum. Ama insanın eşi ve ölümü kader-i mutlaktır, bizler de inançlı insanlarız elhamdülillah. Anlımıza eş diye yazılanı bekliyoruz inşallah bu bekleyişi de Rabbim en güzel ve hayırlı kuluyla taçlandıracak diye ümit ediyoruz Büşracım. Bu çeyiz meselesi sadece hayal ettiğim evi gerçeğe dönüştürmek için attığım somut adımlar inşallah vakti geldiğinde özlem sona erecek ve özlem de özlemini duyduğu yuvasına kavuşacak Allahın izniyle
ne güzel yazmışsın öyle canım .
Rabbim tez zamanda hayırlısı ile yuvanı kuracağın bir eş nasip eylesin
Hayırlısıyla evlenip yuvamı kurmayı çok istiyorum ama karşıma ilk çıkan insanla evlenecek kadar da akılsız değilim -ki öyle olsaydı şimdiye kadar çoookkktaaaannn evli hatta çocuklu biri olurdum. Ama insanın eşi ve ölümü kader-i mutlaktır, bizler de inançlı insanlarız elhamdülillah. Anlımıza eş diye yazılanı bekliyoruz inşallah bu bekleyişi de Rabbim en güzel ve hayırlı kuluyla taçlandıracak diye ümit ediyoruz Büşracım. Bu çeyiz meselesi sadece hayal ettiğim evi gerçeğe dönüştürmek için attığım somut adımlar inşallah vakti geldiğinde özlem sona erecek ve özlem de özlemini duyduğu yuvasına kavuşacak Allahın izniyle
Aminn inşallah canım benimm
Çeyiz tabiki de evliliğin somut olan tarafı mühim olan manevi bakımdan da çeyizler kadar güzel olmasıdır. Allahın izniyle
Evlilik kimsenin ulaşamadığı bir şey değildir Büşracım. Asıl herkesin ulaşamadığı hayırlı evliliktir. Bizler hepimiz hayırlı evlilik peşindeyiz. Onun takdiri de Rabbimize kalıyor. O herşeyin en güzelini bilir ve kullarına verir. Bizler bunu sorgulayamayız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?