• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlem'in çeyizi

Kuzum ben Allah nasip ederse love yazan pembe abajurlarımı yatakodasında kullanmayı düşünüyorum. Toplamda beş abajur almıştım. İkisi love yazan pembeler, diğer ikisi kalp şeklinde gövdesi olan ve biri de kırmızı ekoseli kalpli olan. Beyaz kalpli olan iki tanesini yaşam alanı için kullanıcam inşallah, kırmızı ekoseli olanı da çalışma odası için..

Benim fikrimi sorarsan yatak odasındaki komodinlerinin üzerine biri farklı diğeri farklı abajur koyman odanın dekoratif ahengini bozar. İkisinin aynı olması daha bir bütünlük sağlar yatak odanın atmosferinde :31:

canım ben bi tane love abajuru aldım iki tane almadım :26: ikisi odayı çok boğar diye düşündüm bende açıkçası o yüzden diğer komidine sade bişi alıyım dedim

canım ben bi tane love abajuru aldım iki tane almadım :26: ikisi odayı çok boğar diye düşündüm bende açıkçası o yüzden diğer komidine sade bişi alıyım dedim

Kuzum bence ikisi de aynı olsa daha hoş bir kombin olur ama yine de kendin bilirsin :31:

Love ahşap objem :16:

$IMG_3144.jpg

Aminn bitanemm çok teşekkür ederim :16: Oturduğum semtteki bir züccaciyeden almıştım canım

birlikte alışverişe cıkmalıyız bence senden cok faydalanacgımı düşünüyorum :) bu arada resimlerini aldığım ve solemediğim için kusuruma bakma acemiliğime ver internette bulamamıştım seninkinden kopyaladım kuzu :16: :54:

birlikte alışverişe cıkmalıyız bence senden cok faydalanacgımı düşünüyorum :) bu arada resimlerini aldığım ve solemediğim için kusuruma bakma acemiliğime ver internette bulamamıştım seninkinden kopyaladım kuzu :16: :54:

Birlikte alışverişe çıkarız tabii kuzum yeter ki sen iste :16: Bu arada Şubat sonu Mart başı gibi tekrar bir buluşma ayarlamayı düşünüyorum şimdiden haber vereyim buradan :31:

Estağfirullah kuzu paylaşmanda bir sakınca yok kuzum nasılsa bloğumun ismi yazıyor resimlerde :9:

Birlikte alışverişe çıkarız tabii kuzum yeter ki sen iste :16: Bu arada Şubat sonu Mart başı gibi tekrar bir buluşma ayarlamayı düşünüyorum şimdiden haber vereyim buradan :31:

Estağfirullah kuzu paylaşmanda bir sakınca yok kuzum nasılsa bloğumun ismi yazıyor resimlerde :9:

inşallah bu seferkine katılabilirim çalışma şartlarım biraz saçma oldugu için gelemeyebiliyorum çünkü resimleri aldıgımda haber vermem gerekirdi ya sory sory sory :16: :17:

Eklemediğim cicilerim :9:

Cupcake amerikan servislerim :16:

$IMG_2368.jpg

Cupcake kavanozlarım :16:

$IMG_3403.jpg

Cupcake tuzluk biberliğim :16:

$IMG_2482.jpg

Ve cupcake bozuk para cüzdanım :16:

$IMG_2274.jpg

Back