Özlem'in çeyizi

Özlemcim nette sorun var iki gündür göremedim yazdıklarınızı. Nişanlım şehir dışından dün döndü ve yarın koltuk almaya gitmemiz lazım. Başka gün gidemiyoruz çünkü o müsait değil. Gerçekten çok üzgünüm haftaya tekrar yapsak olmaz mı? Lütfen Forumu açarken ''buluşma inşallah iptal olmuştur da haftaya görüşürüz'' diyerek açtım valla ama maalesef olmamış

Özlemcim hunin bile bir baska, cok güzel cok seker, güle güle kullan tatlim

Bebeğim sağlık olsun, başka gelen kimse yok çünkü gelebileceğini söyleyenlerin hep işleri çıktı maalesef. Hepinizin canı sağolsun, yine düzenleriz bu seferlik biz büşümle başbaşayız

Ayyy, şirinliğe bak:)) nasıl tatlı şeyler bunlarrr... :))
nasılsın bu arada Özlemcim... Aklımdasın kaç zamandır, bir yazamadım, arayamadım...

Kuzum olsun ne önemi var yeter ki gönüller bir olsun Ben özledim de açtım facebooktan resimlerini sevdim, dualar ettim sana umarım herşey yolundadır kuzum benim de şimdilik bir sıkıntım yok hala bekarım hala gönlümün prensini bulamadım Ahh bir bulsam da artık şu cicilerimi kullansam diyorum ama bizimkisi öldü herhal yoksa bekletmezdi bu kadar beni Şaka bir yana, hayırlısı herşeyin kuzum, Allah neşemizi bozmasın hiçbirimizin..

Teşekkür ederim serycim beğenmene sevindim

Vallahi o kadar dükkan mağaza geziyorum ki illa bir yer olmasa diğerinde buluyorum kendi zevkime göre birşeyler

benim vaktim olmuyo bide pek bulamıyorum boyle yerler ya hep gidip büyük mağazalardan alıyorum mecbur :))

eve yarım saat oldu geleli hemen açtım baktım iptal olmuşmu diye birdahaki sefere inşallah gelirim ya:26:sınavları takip etmeyince böyle planlarımda bozuluyor şuan kendime kızıyorum

eve yarım saat oldu geleli hemen açtım baktım iptal olmuşmu diye birdahaki sefere inşallah gelirim ya:26:sınavları takip etmeyince böyle planlarımda bozuluyor şuan kendime kızıyorum

kendine kızmana gerek yok sevgicim nasip değilmiş, bir dahaki sefere inşalah Biz büşümle baş başaydık bugün

nasıldı neler yaptınız keşke bende olsaydım ya inşallah birdahaki sefere bulunucam

güzeldi çok güzeldi büşümle başbaşa olacağımız için nişanlısı Ahmet Eniştemle de tanışmış oldum Birbirlerine çok mu çok yakışıyorlar Allah nazarlardan korusun onları

güzeldi çok güzeldi büşümle başbaşa olacağımız için nişanlısı Ahmet Eniştemle de tanışmış oldum Birbirlerine çok mu çok yakışıyorlar Allah nazarlardan korusun onları

Oyyy kuzum benimmm bir insan kalbinin güzelliğini yüzüne bu kadar mı yansır... Nasıl güzeldi sohbetimiz Inşallah en kısa zamanda tekrar görüşelim... Bu sefer daha fazla kaynatırız

Hem gelemeyen arkadaşlarda gelirler

Teşekkür ederim Büşüm nasıl güzel bir iltifat bu böyle güzellik bende değil beni güzel gören gözlerinde kuzum

İnşallah bir daha ayarlarız bu sefer de gelmezlerse toplayıp cadı kazanında kaynatalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…