- 13 Kasım 2013
- 111
- 15
- 48
Kızçeler pazar günü yaklaşıyor malumunuz
Ortaköy'de saat 1 de buluşuyoruz inşallahm
Gelemeyen arkadaşlar maruzatlarını bana ilettiler sağolsunlar, bahanesi olmayanları bekliyoruz
Kesin gelicem diyenler benimle özel mesajla iletişime geçebilirlerse özel iletişim numarası paylaşıcam
Özlemcim nette sorun var iki gündür göremedim yazdıklarınızı. Nişanlım şehir dışından dün döndü ve yarın koltuk almaya gitmemiz lazım. Başka gün gidemiyoruz çünkü o müsait değil. Gerçekten çok üzgünüm haftaya tekrar yapsak olmaz mı? LütfenForumu açarken ''buluşma inşallah iptal olmuştur da haftaya görüşürüz'' diyerek açtım valla ama maalesef olmamış
valla canım harika güle güle kullan
oyunak evlerimize çok tatlı olur bunlarBu güzellikleri alalı çok olmuştu ama fotoğraflamaya üşeniyordum üçünü bir arada çekip sizle paylaşayım istedim
Papatya şeklindekiler; bulaşık fırçası ve 4lü huni, pembiş olan da krema şekillendirisi
Eki Görüntüle 950110
Ayyy, şirinliğe bak:)) nasıl tatlı şeyler bunlarrr... :))
nasılsın bu arada Özlemcim... Aklımdasın kaç zamandır, bir yazamadım, arayamadım...
Özlemcim hunin bile bir baska, cok güzel cok seker, güle güle kullan tatlim
estağfirullah kuzum ne cahilliği :26:
benim yazılarımın sol kenarında adım var ya oraya tıklayınca profil bilgileri özel mesaj vs çıkıyor oraya tıklatınca özel mesaj gönderebilirsin, ya da yenilerkendinihayat@gmail.com a mail atabilirsin
Teşekkür ederim serycim beğenmene sevindim
Vallahi o kadar dükkan mağaza geziyorum ki illa bir yer olmasa diğerinde buluyorum kendi zevkime göre birşeyler
oyunak evlerimize çok tatlı olur bunlar
canımcım en kısa zamanda yollayacağım :)
eve yarım saat oldu geleli hemen açtım baktım iptal olmuşmu diye birdahaki sefere inşallah gelirim ya:26:sınavları takip etmeyince böyle planlarımda bozuluyor şuan kendime kızıyorum
kendine kızmana gerek yok sevgicim nasip değilmiş, bir dahaki sefere inşalahBiz büşümle baş başaydık bugün
nasıldı neler yaptınız keşke bende olsaydım yainşallah birdahaki sefere bulunucam
güzeldi çok güzeldi büşümle başbaşa olacağımız için nişanlısı Ahmet Eniştemle de tanışmış oldumBirbirlerine çok mu çok yakışıyorlar Allah nazarlardan korusun onları
sevindim ya ne güzel arkadaşlıklar çıkıyor ortaya desene
Kesinlikle özlemcimdi mi amapembiş pembiş evlerimiz olacak inşallah
güzeldi çok güzeldi büşümle başbaşa olacağımız için nişanlısı Ahmet Eniştemle de tanışmış oldumBirbirlerine çok mu çok yakışıyorlar Allah nazarlardan korusun onları
Oyyy kuzum benimmm bir insan kalbinin güzelliğini yüzüne bu kadar mı yansır... Nasıl güzeldi sohbetimizInşallah en kısa zamanda tekrar görüşelim... Bu sefer daha fazla kaynatırız
Hem gelemeyen arkadaşlarda gelirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?