Özlem'in çeyizi

Senin kancaevlerin beni bitircek kızım ya çok pahalı diye alamadım ama çoook tatlılar

bende gelmek istiyordum ama patronum olacak adam izin vermedi :// umarım gününüz güzel geçer bu arada özlemcim bşi isticem senden dekoratif love yazısı arıyorum yatak odam için ya nerden bulabilirim deliricem (

bende gelmek istiyordum ama patronum olacak adam izin vermedi :// umarım gününüz güzel geçer bu arada özlemcim bşi isticem senden dekoratif love yazısı arıyorum yatak odam için ya nerden bulabilirim deliricem (

Canım sağlık olsun üzüldüm gelememene Biz Büşümle baş başa kalıcaz sanırım.. Gelme potansiyeli olup da gelecek olanlar bana en geç bugün gece yarısına kadar dönüş yapsınlar

Love yazısı için sana bir link yolluyorum oradaki ürünleri inceleyebilirsin benim hoşuma giden epey güzel şeyler var

http://www.ahsapdecor.com/

site güvenelirmi canım ordan alabilirmiyim ?

Bu güzellikleri alalı çok olmuştu ama fotoğraflamaya üşeniyordum üçünü bir arada çekip sizle paylaşayım istedim

Papatya şeklindekiler; bulaşık fırçası ve 4lü huni, pembiş olan da krema şekillendirisi

güle güle kullan bayıldım :)) bunları nerden buluosun ya benim hiç karşıma çıkmaz

güle güle kullan bayıldım :)) bunları nerden buluosun ya benim hiç karşıma çıkmaz

Teşekkür ederim serycim beğenmene sevindim

Vallahi o kadar dükkan mağaza geziyorum ki illa bir yer olmasa diğerinde buluyorum kendi zevkime göre birşeyler

özelden mesaj nasıl gönderilir bilmiyorum canım tarif edersen gönderirim kusura bakma teknolojiyle aram pek iyi değil :))

estağfirullah kuzum ne cahilliği :26:

benim yazılarımın sol kenarında adım var ya oraya tıklayınca profil bilgileri özel mesaj vs çıkıyor oraya tıklatınca özel mesaj gönderebilirsin, ya da yenilerkendinihayat@gmail.com a mail atabilirsin

Ayyy, şirinliğe bak:)) nasıl tatlı şeyler bunlarrr... :))
nasılsın bu arada Özlemcim... Aklımdasın kaç zamandır, bir yazamadım, arayamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…