Özlem'in çeyizi

Canım her birini güzel günlerde kullanman dileğiyle bende çeyiz hazırlıkları yapıyorum dayanamadım bende galiba paylaşımlarda bulunacağım :13:

kızçeler kayıp duygu geri döndü maalesef ben 27 si sabah istanbulda olucam gönül isterdiki bende buluşayım sizlerle ama iş durumundan olmadı maalesef baska bir zaman artık görmek nasip olacak sizleri

Özlemim Allah tez zamanda gönlüne göre bir damat ve mümkünse bu damadın senin cicileri koyacak kadar geniş ve güzel evi olanından nasip etsin aminnnnnnnnnnn

Şekil A 14: Bakınız ben

Bursa'daki evin bir duvarı boydan boya çeyiz, şuanki bekar evimin kapı arkası full çeyiz

Dün tekrar toparladım kategorilere ayırarak koliledim ve kendime çok kızdım, sanki yarın gidecekmişim gibi herşeyi ıncık cıncık aldım Dediğin gibi hastalık haline dönüşüyor bir süre sonra.. Eğer bu ay sözümü tutabilirsem daha da çeyiz almıycam. En azından almamak için gayret sarfedicem

Canım her birini güzel günlerde kullanman dileğiyle bende çeyiz hazırlıkları yapıyorum dayanamadım bende galiba paylaşımlarda bulunacağım :13:

Teşekkür ederim canım benim Seninkileri de bekliyoruz paylaş bizimle güzel cicilerini

kızçeler kayıp duygu geri döndü maalesef ben 27 si sabah istanbulda olucam gönül isterdiki bende buluşayım sizlerle ama iş durumundan olmadı maalesef baska bir zaman artık görmek nasip olacak sizleri

Özlemim Allah tez zamanda gönlüne göre bir damat ve mümkünse bu damadın senin cicileri koyacak kadar geniş ve güzel evi olanından nasip etsin aminnnnnnnnnnn

Hadii yaa çok üzüldümm duygumm hatta dün gece büşümle telefonda konuşurken duygu da gelecek falan diye kulaklarını çınlatmıştık

Bu duaya kocaman ve içten bir aminnnnnn diyorum canım benim çok ama çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin ve duaların için

İkea kategorisine hoşgeldiniz

Amerikan servislerim (Beyaz olanlar aslında mum tabağı ama ben onları da amerikan servisi niyetine kullanıcam Allah izin verirse)

Bunlar da orta boy mum tabakları, gül kokulu mumlar ve aksesuarları mumdan muhafaza edebilmek için aldığım cam tealightlar

Tepsilerim

Galvaniz çiçeklikler ( büyük ve küçük olmak üzere toplamda 2 adet)

Pembiş saksılarım

Beyaz saksıları da kullanacak bir yer bulurum diyerek orta boydan ve küçük boydan 2şer adet olmak üzere aldım

Dekor amaçlı gül yapraklarım

Lalelerim ve onlarınn şirin vazosu

Çerçevelerim

Mutfak tekstillerim

Mutfak ıvır zıvırlarım

Son düzenleme:
Canımcım ben ümraniyedeki bimilyoncudan almıştım, yine görürsem haber veririm sana mutlaka

ayy kuzumm çok saol haftasonu annem arkadaşına hediye alırken aynı bardak altlarından gördük bana da aldı :))
beşiktaşta o kadar bimilyoncu var o güzel çay tabaklarından yok ama züccaciyede buldukk , porlandın çıktı hemde , aşkla kullanalımm inşallah =)

buarada kızlar haftasonu esse de ve madame coco da çok indirim vardı çift kişilik battaniyeler 48di , bilgilerinize =))

Aa ne güzel bak çok mutlu oldum bulduğuna bitanem, güzel günlerde kullan inşallah benim de kullanacağım zamanlar gelir bir an önce

iihihiih en sevdiğim kategoriii çok zevkli seçimler kesme tahtaları plastik dimi bebeğimmm renkleri çok hoşmuş

Mudo ganimetleri kategorisine hoşgeldiniz

Kalpli silikon nihalem

Pek sevimli spatulalarım Omletli ve cupcake li

Çilekli sos tencerem

Kuşlu kavanozlarım

Marine takımım için aradığım çkb takımını mudoda % 75 indirimde görünce hemen kapmıştım

Ayşegülümle gezmelerdeyken sadece kendimize özel aldığımız kalpli kupamız

iihihiih en sevdiğim kategoriii çok zevkli seçimler kesme tahtaları plastik dimi bebeğimmm renkleri çok hoşmuş

Teşekkür ederim tatlıımmmm

Kuzum şuan ne söylesem yalan olur ama acayip esnektiler, hatta üzerindeki resimde de var, kestikten sonra tencere dökerken tencere ağzına denk gelecek şekilde şekil alıp ovalleşiyor ağız kısmı. Ergonomik geldi tasarımı, yeşili sebze fuşyayı da et ürünleri için kullanırım diyerek almıştım

Canım başka şeylere yönelebilirsin, mesela eksiğin ne ise onu al madem öyle düşünüyorsun?
Veya giyim alışverişi yapabilirsin, onun çoğu olmaz nasılsa, dolabın dolu olması her daim iyidir...

Canım başka şeylere yönelebilirsin, mesela eksiğin ne ise onu al madem öyle düşünüyorsun?
Veya giyim alışverişi yapabilirsin, onun çoğu olmaz nasılsa, dolabın dolu olması her daim iyidir...

Kredi çekip babamın arabasını yenilemek istiyorum kuzucum, çalışmaya başladığımdan beri benden bir beklentileri olmadı benim de henüz gündemimde evlilik yokken kredi çekip araba işini halletmek istiyorum hem güzel bir süpriz olur bizimkilere hem de kredi borcum olunca mecburen böyle gereksiz çeyiz alışverişi yapmam artık diye umut ediyorum

Öyle deme canım benim kısmet bu, şimdiden neden bu kadar aldım dersin bir bakarsın 3 vakit bile geçmez kısmetin kapıda, sen babana tabiki yardım et yine, ben zaten komple çeyiz alışverişine verseydim kendimi huyumu biliyorum çeyiz diye değil alışkanlık olduğu için devam ederdim. Bir ayakkabı alınca, o ay en az 3 tane daha ayakkabı alıyorum, çanta alırsam bir süre sürekli olarak çanta, bir kozmetik almayım arkası 3 ay sadece kozmetik olarak dönüyor. Herkes beni bu takıntılılığımla tanımış durumda, o yüzden araya başka şeyler de sokuyorum telefon aldım mesela, ister istemez çeyiz alışverişini yavaşlatıyorum ama kendimle ne savaşlar veriyorum bir bilsen.

özlemcim küçük ev aletlerinde garanti işi nası oluyo mesela sımdıden aldık ıkı sene sonra evlendik garantisi dolmuş olup bitiyomu yani ? bide beyaz esyada çeyizlik denen bir durum varmıs nıkahtan sonra garantiyi başlatıyorlarmıs bunu duydunmu canım

Özlemmmm o çilek sos tecresinden istiyorum, bir de yuvarlak pembe amerikan servislerinden :116::116:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…