Özlem'in çeyizi

Bana uyar bidenem. 3 hafta sonra yani...

Ben Bağcılar Mahmutbey den gelicem...

Anadolu da mı olcak, avrupa da mı olcak ona karar verelim bidenem ortak bi karar...

Çokta güzel olur kız kıza dertleşiriz konuşuruz tanışırız kaynaşırız

Duruma göre seninle telefonla da iletişim kurarım

kızlar bende çok gelmek isterdim 25 de hem gelinlik provam var hem bobilyalaırm geliyor eğer pazara iş kalmazsa bende gelebilirim bir ihtimal

Son düzenleme:

kızlar bende çok gelmek isterdim 25 de hem gelinlik provam var hem bobilyalaırm geliyor eğer pazara iş kalmazsa bende gelebilirim bir ihtimal

Büşüm mekan olarak gidiş gelişin rahat olduğu alternatif taşıma araçları kullanabileceğimiz bir yer olsun istiyorum. Sanırım Avrupa yakası daha makul.

Mesela Ortaköy'de buluşup kumpir yiyebiliriz

Ben üsküdar-beşiktaş vapuruyla kolayca geçebiliyorum karşıya

Gelirsen çoook mutlu oluruz gizitoomm

İnşallah hiçbir işiniz kalmaz pazara da kız kıza biraz kaynatırız

Ortaköy çok güzel olur kuzum. İnanırmısın hiç gitmedim Ortaköy'e Avrupa yakasında olmama rağmen

Duygu da cevap versin oda yarıyıl tatilinde burda olucam diyordu, diğer gelmek isteyen kızlarında haberi olsun, mesela Tinkerbell, Sevgi,
ve daha sayamadığım bi çok kuzu

Çeyiz topikinde başlık açsam buluşma için çok mu absürd olur

bunlar ne böyleee hepsi yan yana durunca topiğin şekerci dükkanı vitrini dükkanı gibi olmuş:119::119::119:
cupcake ben de de var bi set daha almamak için kendimi zor tutuyorum alıcam sonra koyacak yer bulamayacağım

senin zevkin bambaşka gerçektenn kuzummm

buluşmaya gelmeyi ben de çoook gelmek istiyorum . daha 3 hafta var ya söz vermeye çekiniyorum sadece çünkü üüzülürüm söz verip de gelemesem . mekan konusu benm için hiç farketmez toplu taşıma sağolsun

Rahat durmazsin sen durmazsin :) yine harika seyler almissin . Ben kartaldan gelicem cok uzak biyer secmeyin orta biyer olsun 3 hafta var imis insallah sorun cikmaz ya isede girebilirim ama pazar izinli oldugum bi ise giricem ins.

Hee heee evet şekerci dükkanı gibi olacak benim evim inşallah tinkerim

İnşallah mutfağımda gördüğüm, kullandığım günler de gelir tez zamanda

Kuzum inşallah bir mani çıkmaz çünkü senin gelmeni çok ama çok istiyorum, kızlar olarak toplanırız kaynatırız bence süperötesi bir gün olacak inşallah

Rahat durmazsin sen durmazsin :) yine harika seyler almissin . Ben kartaldan gelicem cok uzak biyer secmeyin orta biyer olsun 3 hafta var imis insallah sorun cikmaz ya isede girebilirim ama pazar izinli oldugum bi ise giricem ins.

Ahh durduramıyorum kendimi cidden durduramıyorum artık kendime kızıyorum ama böyle güzellikler yapmasınlar özellikle cupcake li ciciler yapan sorumlulara sesleniyorum mağdurum da mağdurum duyun sesimi

Sevgi kuzucum beğenmene çook sevindim, eksik olma bitanem

İnşallah tez zamanda işe girersin ve inşallah pazarları tatil olur

Seni de mutlaka görmek istiyorum grubumuzun içinde ne yap et ayarla kendini, mekan da ortaköy olarak görünüyor şimdilik

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Bende ayni durumdayim alamiyorum ama icim icimi yiyo ise girsemde rahatlasam gercekten 😝 ortakoyu bilmiyorum ki ben ins, cok uzak degildir ,, guzel dualarin icin cok ama cok tesekkur ederim girersem buradan guzel haberlerimi sana duyurucam yogun geciyor su gunlerim sebebinide fotograflardan anlarsin yukledigimde :)

İçimden bir ses diyor ki sen sözleniyorsun/nişanlanıyorsun nolur nolur eveett de sevgicimmm

Ortaköye gitmek dert değil, üsküdarda buluşuruz birlikte geçeriz karşıya

Bilet almak için gittiğim firmanın yanındaki bimilyoncuda gördüm bu güzellikleri ve artık benimler

Sevgicim de aynısı görmüştü kartalda bir dükkanda içim gitmişti. Neyseki kaderimiz buluşturdu bizi

İşte benim pembik saklama kovalarım

özleeeemm kalpten götürcen sen beniii... Bunlar çok şirinler, benim istanbula gelmem lazıııım
Çok güzeller fıstığım güle güle kullan. Ne koycan bu güzelliklere, patates, soğan mı?

özleeeemm kalpten götürcen sen beniii... Bunlar çok şirinler, benim istanbula gelmem lazıııım
Çok güzeller fıstığım güle güle kullan. Ne koycan bu güzelliklere, patates, soğan mı?

Teşekkür ederim nihanımm sen gel ben seni bu güzelliklerin olduğu yere, her yere götürürüm

Şuan kullanıyorum birinde soğan diğerinde patates var kuzum

Teşekkür ederim nihanımm sen gel ben seni bu güzelliklerin olduğu yere, her yere götürürüm

Şuan kullanıyorum birinde soğan diğerinde patates var kuzum

Gelecek zamanım olsa keşke fıstığım...Şu okul insanın ne çok zamanını alıyor, öğretmenlerin de şöyle arada izin kullanma hakkı olsa
Senin bu özelliğini de seviyorum kuzum, ben olsam kıymaz kaldırırım, yaşamayı, kendini sevebilmeli insan
Bi de kuzum topiğimde sordum ama kims bakmadığında cevap alamadım Şimdi benim konumda resimlerimin bir kısmı eklenti halinde olmuş görmüşsündür ve bazıları görünmüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…