Kızlar bu buluşmayı ayarlamanın vakti geldi
26 Ocak Pazar günü buluşmayı düzenleyelim. Tarihimiz bu olsun diyorum.
Mekan konusunu gelin istişare edelim. Herkes nereden geleceğini söylesin ortada bir yer ayarlayalım derim
Bana uyar bidenem. 3 hafta sonra yani...
Ben Bağcılar Mahmutbey den gelicem...
Anadolu da mı olcak, avrupa da mı olcak ona karar verelim bidenem ortak bi karar...
Çokta güzel olur kız kıza dertleşiriz konuşuruz tanışırız kaynaşırız
Duruma göre seninle telefonla da iletişim kurarım
kızlar bende çok gelmek isterdim 25 de hem gelinlik provam var hem bobilyalaırm geliyor eğer pazara iş kalmazsa bende gelebilirim bir ihtimal
kızlar bende çok gelmek isterdim 25 de hem gelinlik provam var hem bobilyalaırm geliyor eğer pazara iş kalmazsa bende gelebilirim bir ihtimal
Büşüm mekan olarak gidiş gelişin rahat olduğu alternatif taşıma araçları kullanabileceğimiz bir yer olsun istiyorum. Sanırım Avrupa yakası daha makul.
Mesela Ortaköy'de buluşup kumpir yiyebiliriz
Ben üsküdar-beşiktaş vapuruyla kolayca geçebiliyorum karşıya
Ortaköy çok güzel olur kuzum. İnanırmısın hiç gitmedim Ortaköy'e Avrupa yakasında olmama rağmen
Duygu da cevap versin oda yarıyıl tatilinde burda olucam diyordu, diğer gelmek isteyen kızlarında haberi olsun, mesela Tinkerbell, Sevgi,
ve daha sayamadığım bi çok kuzu
Göööyyaaaaa artık alışveriş yapmayacaktım ama nerde bende o dayanma gücü
Ama cidden aklımdaydı bu güzellikler, hem hiç kek kalıbım da yoktu çeyizimde
Tantitoni yeni yılın ilk indirimini yapmış, ben de bu cicilerin sahibi oldum
Kek Kalıplarım
Eki Görüntüle 923678 Eki Görüntüle 923677 Eki Görüntüle 923676
Kalpli muffin kalıbım, benimkisi pembe
Eki Görüntüle 923681
Pembiş merdanem
Eki Görüntüle 923682
ve cupcake tepsim
Eki Görüntüle 923674
İnşallah aşk dolu mamişler pişiricem ben bunlarla
Ama evlenene kadar kek kalıplarından birini kullanmayı düşünüyorum, kendi bekar evimde de bir kek kalıbına ihtiyacım var zira
Eki Görüntüle 923688
Bunlar da son cupcake kavanozlarım
Mint ve bebek mavi olanından var bende aslında ama aldığım züccaciyede pembe ve sarısından bulamadığım için üzülmüştüm.
Fazla cupcake can çıkarmaz diyip aldım
Çeyiz topikinde başlık açsam buluşma için çok mu absürd olur
bunlar ne böyleee hepsi yan yana durunca topiğin şekerci dükkanı vitrini dükkanı gibi olmuş:119::119::119:
cupcake ben de de var bi set daha almamak için kendimi zor tutuyorum alıcam sonra koyacak yer bulamayacağım
senin zevkin bambaşka gerçektenn kuzummm
buluşmaya gelmeyi ben de çoook gelmek istiyorum . daha 3 hafta var ya söz vermeye çekiniyorum sadece çünkü üüzülürüm söz verip de gelemesem . mekan konusu benm için hiç farketmez toplu taşıma sağolsun
Hehe
Niye absürt olsun kuzum olmaz ordan başlıktan görenler isteyen dileyen girer konunun içine
Bence güzel olur
Rahat durmazsin sen durmazsin :) yine harika seyler almissin . Ben kartaldan gelicem cok uzak biyer secmeyin orta biyer olsun 3 hafta var imis insallah sorun cikmaz ya isede girebilirim ama pazar izinli oldugum bi ise giricem ins.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=682011&p=33462261#post33462261
özlemcim senin de country tarzı sevdiğini biliyorum fikrini almak istedim sence bu mutfağa nasıl bir kulp gider? tezgah aram siyah beyaz sim ankastra setimle uyum sağlamaya çalıştım.... kulplar çiçekli çiçekli porselen kulp olur mu sence nasıl gider?
Ahh durduramıyorum kendimi cidden durduramıyorum artık kendime kızıyorum ama böyle güzellikler yapmasınlar özellikle cupcake li ciciler yapan sorumlulara sesleniyorum mağdurum da mağdurum duyun sesimi
Sevgi kuzucum beğenmene çook sevindim, eksik olma bitanem
İnşallah tez zamanda işe girersin ve inşallah pazarları tatil olur
Seni de mutlaka görmek istiyorum grubumuzun içinde ne yap et ayarla kendini, mekan da ortaköy olarak görünüyor şimdilik
Bende ayni durumdayim alamiyorum ama icim icimi yiyo ise girsemde rahatlasam gercekten 😝 ortakoyu bilmiyorum ki ben ins, cok uzak degildir ,, guzel dualarin icin cok ama cok tesekkur ederim girersem buradan guzel haberlerimi sana duyurucam yogun geciyor su gunlerim sebebinide fotograflardan anlarsin yukledigimde :)
Bilet almak için gittiğim firmanın yanındaki bimilyoncuda gördüm bu güzellikleri ve artık benimler
Sevgicim de aynısı görmüştü kartalda bir dükkanda içim gitmişti. Neyseki kaderimiz buluşturdu bizi
İşte benim pembik saklama kovalarım
Eki Görüntüle 928921
özleeeemm kalpten götürcen sen beniii... Bunlar çok şirinler, benim istanbula gelmem lazıııım
Çok güzeller fıstığım güle güle kullan.Ne koycan bu güzelliklere, patates, soğan mı?
Teşekkür ederim nihanımm sen gel ben seni bu güzelliklerin olduğu yere, her yere götürürüm
Şuan kullanıyorum birinde soğan diğerinde patates var kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?