• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlem'in çeyizi

İçimden bir ses diyor ki sen sözleniyorsun/nişanlanıyorsun nolur nolur eveett de sevgicimmm :52:

Ortaköye gitmek dert değil, üsküdarda buluşuruz birlikte geçeriz karşıya :29:

Ayy gercekten bu kadar sevindin mi ya :) inan gururlandim evet soz nisan hepsi bir arada 14 subat tarihimiz kesinlesti aldiklarimi yuklemek istiyorum fakat alisveris yapmaktan vakit ayiramiyorum cok guzel ciciler aldim kendime :16: en kisa zamanda paylasicam sizlerle ,, ahhh o kovalar ahhh bende istiyorum ama alamiyorum malesef ya gule gule kullan bitanem benim , nazar degmesin sanada aldiklarinada bir omur hayirli bir insanla kullanmak nasip olsun insallah:nazar: aslinda eminonu olsa fena olmazdi ama ortakoy nasl biyr bilmiyorum ogrenmis olurum :56:

Son düzenleme:
Bilet almak için gittiğim firmanın yanındaki bimilyoncuda gördüm bu güzellikleri ve artık benimler :16:

Sevgicim de aynısı görmüştü kartalda bir dükkanda içim gitmişti. Neyseki kaderimiz buluşturdu bizi :9:

İşte benim pembik saklama kovalarım :16:

Eki Görüntüle 928921

Patatesin soğanın olayım beni de koy bu güzelliklerin içine :27:

Çok güzeller kuzum bayıldım... Keşke benim mitmaamda bunlar için yer olsa :14: ama belki de olur :56:

Ayy gercekten bu kadar sevindin mi ya :) inan gururlandim evet soz nisan hepsi bir arada 14 subat tarihimiz kesinlesti aldiklarimi yuklemek istiyorum fakat alisveris yapmaktan vakit ayiramiyorum cok guzel ciciler aldim kendime :16: en kisa zamanda paylasicam sizlerle ,, ahhh o kovalar ahhh bende istiyorum ama alamiyorum malesef ya gule gule kullan bitanem benim , nazar degmesin sanada aldiklarinada bir omur hayirli bir insanla kullanmak nasip olsun insallah:nazar: aslinda eminonu olsa fena olmazdi ama ortakoy nasl biyr bilmiyorum ogrenmis olurum :56:

İçime doğmuş öyleyse :16: İnan ki çok ama çok sevindim canım benim, sevdiğini bekleyen herkes kavuşsun, henüz benim gündemimde yok böyle bir mesele ama inşallah hayırlısıyla ben de zamanı gelince sizlerle paylaşıcam sevinçli haberlerimi sizler de benim için böyle sevineceksiniz :29:

Aldığın cicileri nişan fotoğraflarını ne varsa hepsiciğini bizimle paylaş olur mu :34:

Patatesin soğanın olayım beni de koy bu güzelliklerin içine :27:

Çok güzeller kuzum bayıldım... Keşke benim mitmaamda bunlar için yer olsa :14: ama belki de olur :56:

Büşümmm ben kıyamam seni öyle karanlıklara hapsetmeye sen kalbimin en aydınlık en manzaralı odasındasın :54:

Senin mutfağında yer yoksa balkonun falan yok mu oraya koyabilirsin belki :31:

Büşümmm ben kıyamam seni öyle karanlıklara hapsetmeye sen kalbimin en aydınlık en manzaralı odasındasın :54:

Senin mutfağında yer yoksa balkonun falan yok mu oraya koyabilirsin belki :31:

Oy senin yorumunu seveyim ben :17:

Boyutları nasıl bunların kuzum minnak bi masamız olcak en fazla oranın altına koyabilirim :56: Mutfağımda balkonum yok Özlemim malesef :26:

Oy senin yorumunu seveyim ben :17:

Boyutları nasıl bunların kuzum minnak bi masamız olcak en fazla oranın altına koyabilirim :56: Mutfağımda balkonum yok Özlemim malesef :26:

kuzucum resimdeki gibi işte ne çok büyük ne çok küçük, masa altına sığar sanki ama bu pembikler masa altında kalırsalar küserler sana :17:

İçime doğmuş öyleyse :16: İnan ki çok ama çok sevindim canım benim, sevdiğini bekleyen herkes kavuşsun, henüz benim gündemimde yok böyle bir mesele ama inşallah hayırlısıyla ben de zamanı gelince sizlerle paylaşıcam sevinçli haberlerimi sizler de benim için böyle sevineceksiniz :29:

Aldığın cicileri nişan fotoğraflarını ne varsa hepsiciğini bizimle paylaş olur mu :34:

Insallah bitanem paylasicam burada hepinize seninkileride gormek nasip olur insallah ben inaniyorum halada diyorum bu sene olucak insallah :16:

Insallah bitanem paylasicam burada hepinize seninkileride gormek nasip olur insallah ben inaniyorum halada diyorum bu sene olucak insallah :16:

İnşallah sevgicimmm dualarımız karşılıksız kalmayacak Allahın izniyle :16:

Vallahi ben başlamadan pes ediyorum öyleyse :27:

Bir ara baştan sona tüm aldıklarımı tekrar ekleyip linkini ilk sayfaya ekliycem, uğraşamam güncellemeyle falan :19:

Şu beğen butonuna da abidik gubidik birşeyler yapmışlar, yetkililere sesleniyorum: herkes herkesin yazdığını beğeniyor zaten sorunumuz ilk sayfa güncellemesi lütfen bu konuya el atın kolaylaştırın :20:

Dün azmettim başardım özlemcim... Ama tek tek url kopyala yapıştır filan tantanalı yani:27: Çok fotoğraf için zahmetli:31:

Dün azmettim başardım özlemcim... Ama tek tek url kopyala yapıştır filan tantanalı yani:27: Çok fotoğraf için zahmetli:31:

İyi oldu söylediğin nihancım yüz küsür fotoğraf için uğraşırsam tımarhanelik olurum ben :27:

kasmaya gerek yok, bir ara hepsini toptan yükler, ilk sayfaya link bırakırım olur biter :21:

özleeem, pembe kovaların ne kadan güzelmiş :30:

kriizzz hopp diye çıkıvermelerini seviyorum senin :17: nerelerdesin bayadır yoksun, ev telaşına düştünüz sanırım :31:

teşekkür ederim canım benim daha güzel kovalar senin olsun inşallah arkadaşım :16:

kriizzz hopp diye çıkıvermelerini seviyorum senin :17: nerelerdesin bayadır yoksun, ev telaşına düştünüz sanırım :31:

teşekkür ederim canım benim daha güzel kovalar senin olsun inşallah arkadaşım :16:

ben bodoslama atlayışlarda derece sahibiyim :9:
çok sevindim bu durumu sevmene :17:
ev telaşına düştüm, mobilyalarım üç haftadır yok, daha demin öğrendim cumartesi getirecekmiş beyefendiler.
sinirden sırtıma ağrı girdi ama sonra kendimi sakinleştirdim :9:
çok güzel bir antre dolabı yaptırıyorum, yapılınca paylaşıcam inşallah. umarım beklediğim gibi olur :16:
uğraşıp duruyoruz, ocak ayı böyle bitecek galiba ömür yeterse.

koyacak yer bulursam inşallah benim de olsun canım :52:
senin ev ganimet yuvası oldu bence, hatta dükkana bile çevrilebilir, doldu taşıyor :52:

ben bodoslama atlayışlarda derece sahibiyim :9:
çok sevindim bu durumu sevmene :17:
ev telaşına düştüm, mobilyalarım üç haftadır yok, daha demin öğrendim cumartesi getirecekmiş beyefendiler.
sinirden sırtıma ağrı girdi ama sonra kendimi sakinleştirdim :9:
çok güzel bir antre dolabı yaptırıyorum, yapılınca paylaşıcam inşallah. umarım beklediğim gibi olur :16:
uğraşıp duruyoruz, ocak ayı böyle bitecek galiba ömür yeterse.

koyacak yer bulursam inşallah benim de olsun canım :52:
senin ev ganimet yuvası oldu bence, hatta dükkana bile çevrilebilir, doldu taşıyor :52:

Evet canım seviyorum dilediğin zaman kapısı açıktır hem bu topiğimin hem de bloğumun :17:

Antreye dolap yaptırdığını biliyorum bir yerde okumuştum sanki kaplama mı membran mı diye soruyordun sanki :44:

ee sen kiraya çıktım demedin mi sanki ben mi yanlış hatırlıyorum :26: antre dolabı başka eve uyacak mı ki

sinirlenme sakin ol kriz savarım önce kendi ilacımızı kendi kelimize sürelim di mi ama :9: herşey hallolur Allahın izniyle, sıkma canını, eşin yanında daha ne olsun :31:

portatif olacak, taşıyacağız yanımızda. bırakmam onu, en istediğim gibi yaptırdığım mobilya oluyor an itibariyle :9:
eşimin "anı yaşayalım, ertelemeyelim" telkinleriyle istediğim gibi yaptırmaya çalıştım.
ilerde diyoruz da ilerisi var mı? kendi evim Allah bilir ne zaman olacak di mi :17:
dolap uymazsa da koyarız çocuk odasına, beyaz cici bir şey olacak zaten :16:
sakinim benn :9:

sevgiler saygılar efendim :42:

portatif olacak, taşıyacağız yanımızda. bırakmam onu, en istediğim gibi yaptırdığım mobilya oluyor an itibariyle :9:
eşimin "anı yaşayalım, ertelemeyelim" telkinleriyle istediğim gibi yaptırmaya çalıştım.
ilerde diyoruz da ilerisi var mı? kendi evim Allah bilir ne zaman olacak di mi :17:

Doğru haklısın be tatlım bir saniye sonrasına çıkacağımıza dair senedimiz var sanki, ben de enişteye katılıyorum ve "carpe diem" diyorum. o zaman tadını çıkar güzel şirin dolabının :16:

kocaman sevgiler benden de canım :16:

krizzzzz canım antreye yapılan dolap nasıl oalcak ya biz mobilyacımıza sorduk 2 bin demiş kafam karışık mdf yaptırayım diyorum uygun olsun ilerde başka bir eve gidersek götürebilceğmiz bişi olsun çok büyük olmasın ortası gardırop yanlar ayakkbılık olsun istiyorum senin ne zaman biter banada fikir olursan çok ama çok sevinirim

özlem kovalar harika bayıldım çok güzelller aşkla kullan

Back