• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlem'in çeyizi

Kızlar bu buluşmayı ayarlamanın vakti geldi :3:

26 Ocak Pazar günü buluşmayı düzenleyelim. Tarihimiz bu olsun diyorum.

Mekan konusunu gelin istişare edelim. Herkes nereden geleceğini söylesin ortada bir yer ayarlayalım derim :31:

Bana uyar bidenem. 3 hafta sonra yani...

Ben Bağcılar Mahmutbey den gelicem...

Anadolu da mı olcak, avrupa da mı olcak ona karar verelim bidenem ortak bi karar...

Çokta güzel olur kız kıza dertleşiriz konuşuruz tanışırız kaynaşırız :54:

Duruma göre seninle telefonla da iletişim kurarım :3:

kızlar bende çok gelmek isterdim 25 de hem gelinlik provam var hem bobilyalaırm geliyor eğer pazara iş kalmazsa bende gelebilirim bir ihtimal

Son düzenleme:
Bana uyar bidenem. 3 hafta sonra yani...

Ben Bağcılar Mahmutbey den gelicem...

Anadolu da mı olcak, avrupa da mı olcak ona karar verelim bidenem ortak bi karar...

Çokta güzel olur kız kıza dertleşiriz konuşuruz tanışırız kaynaşırız :54:

Duruma göre seninle telefonla da iletişim kurarım :3:

kızlar bende çok gelmek isterdim 25 de hem gelinlik provam var hem bobilyalaırm geliyor eğer pazara iş kalmazsa bende gelebilirim bir ihtimal

Büşüm mekan olarak gidiş gelişin rahat olduğu alternatif taşıma araçları kullanabileceğimiz bir yer olsun istiyorum. Sanırım Avrupa yakası daha makul.

Mesela Ortaköy'de buluşup kumpir yiyebiliriz :56:

Ben üsküdar-beşiktaş vapuruyla kolayca geçebiliyorum karşıya :34:

Gelirsen çoook mutlu oluruz gizitoomm :16:

İnşallah hiçbir işiniz kalmaz pazara da kız kıza biraz kaynatırız :9:

Büşüm mekan olarak gidiş gelişin rahat olduğu alternatif taşıma araçları kullanabileceğimiz bir yer olsun istiyorum. Sanırım Avrupa yakası daha makul.

Mesela Ortaköy'de buluşup kumpir yiyebiliriz :56:

Ben üsküdar-beşiktaş vapuruyla kolayca geçebiliyorum karşıya :34:

Ortaköy çok güzel olur kuzum. İnanırmısın hiç gitmedim Ortaköy'e Avrupa yakasında olmama rağmen :27:

Duygu da cevap versin oda yarıyıl tatilinde burda olucam diyordu, diğer gelmek isteyen kızlarında haberi olsun, mesela Tinkerbell, Sevgi,
ve daha sayamadığım bi çok kuzu:16:

:54:

Ortaköy çok güzel olur kuzum. İnanırmısın hiç gitmedim Ortaköy'e Avrupa yakasında olmama rağmen :27:

Duygu da cevap versin oda yarıyıl tatilinde burda olucam diyordu, diğer gelmek isteyen kızlarında haberi olsun, mesela Tinkerbell, Sevgi,
ve daha sayamadığım bi çok kuzu:16:

:54:

Çeyiz topikinde başlık açsam buluşma için çok mu absürd olur :27:

Göööyyaaaaa artık alışveriş yapmayacaktım ama nerde bende o dayanma gücü

Ama cidden aklımdaydı bu güzellikler, hem hiç kek kalıbım da yoktu çeyizimde

Tantitoni yeni yılın ilk indirimini yapmış, ben de bu cicilerin sahibi oldum :16:

Kek Kalıplarım :16:

Eki Görüntüle 923678 Eki Görüntüle 923677 Eki Görüntüle 923676

Kalpli muffin kalıbım, benimkisi pembe :16:
Eki Görüntüle 923681

Pembiş merdanem :16:

Eki Görüntüle 923682

ve cupcake tepsim :16:

Eki Görüntüle 923674

İnşallah aşk dolu mamişler pişiricem ben bunlarla :56:

Ama evlenene kadar kek kalıplarından birini kullanmayı düşünüyorum, kendi bekar evimde de bir kek kalıbına ihtiyacım var zira :31:

Eki Görüntüle 923688

Bunlar da son cupcake kavanozlarım :16:

Mint ve bebek mavi olanından var bende aslında ama aldığım züccaciyede pembe ve sarısından bulamadığım için üzülmüştüm.

Fazla cupcake can çıkarmaz diyip aldım :27:

bunlar ne böyleee hepsi yan yana durunca topiğin şekerci dükkanı vitrini dükkanı gibi olmuş:119::119::119:
cupcake ben de de var bi set daha almamak için kendimi zor tutuyorum alıcam sonra koyacak yer bulamayacağım:9:

senin zevkin bambaşka gerçektenn kuzummm:16:

buluşmaya gelmeyi ben de çoook gelmek istiyorum . daha 3 hafta var ya söz vermeye çekiniyorum sadece çünkü üüzülürüm söz verip de gelemesem . mekan konusu benm için hiç farketmez toplu taşıma sağolsun :ssz:

Rahat durmazsin sen durmazsin :) yine harika seyler almissin . Ben kartaldan gelicem cok uzak biyer secmeyin orta biyer olsun 3 hafta var imis insallah sorun cikmaz ya isede girebilirim ama pazar izinli oldugum bi ise giricem ins.

bunlar ne böyleee hepsi yan yana durunca topiğin şekerci dükkanı vitrini dükkanı gibi olmuş:119::119::119:
cupcake ben de de var bi set daha almamak için kendimi zor tutuyorum alıcam sonra koyacak yer bulamayacağım:9:

senin zevkin bambaşka gerçektenn kuzummm:16:

buluşmaya gelmeyi ben de çoook gelmek istiyorum . daha 3 hafta var ya söz vermeye çekiniyorum sadece çünkü üüzülürüm söz verip de gelemesem . mekan konusu benm için hiç farketmez toplu taşıma sağolsun :ssz:

Hee heee evet şekerci dükkanı gibi olacak benim evim inşallah tinkerim:9:

İnşallah mutfağımda gördüğüm, kullandığım günler de gelir tez zamanda :16:

Kuzum inşallah bir mani çıkmaz çünkü senin gelmeni çok ama çok istiyorum, kızlar olarak toplanırız kaynatırız bence süperötesi bir gün olacak inşallah :16:

Rahat durmazsin sen durmazsin :) yine harika seyler almissin . Ben kartaldan gelicem cok uzak biyer secmeyin orta biyer olsun 3 hafta var imis insallah sorun cikmaz ya isede girebilirim ama pazar izinli oldugum bi ise giricem ins.

Ahh durduramıyorum kendimi cidden durduramıyorum artık kendime kızıyorum ama böyle güzellikler yapmasınlar özellikle cupcake li ciciler yapan sorumlulara sesleniyorum mağdurum da mağdurum duyun sesimi :60:

Sevgi kuzucum beğenmene çook sevindim, eksik olma bitanem :54:

İnşallah tez zamanda işe girersin ve inşallah pazarları tatil olur :16:

Seni de mutlaka görmek istiyorum grubumuzun içinde ne yap et ayarla kendini, mekan da ortaköy olarak görünüyor şimdilik :31:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Ahh durduramıyorum kendimi cidden durduramıyorum artık kendime kızıyorum ama böyle güzellikler yapmasınlar özellikle cupcake li ciciler yapan sorumlulara sesleniyorum mağdurum da mağdurum duyun sesimi :60:

Sevgi kuzucum beğenmene çook sevindim, eksik olma bitanem :54:

İnşallah tez zamanda işe girersin ve inşallah pazarları tatil olur :16:

Seni de mutlaka görmek istiyorum grubumuzun içinde ne yap et ayarla kendini, mekan da ortaköy olarak görünüyor şimdilik :31:

Bende ayni durumdayim alamiyorum ama icim icimi yiyo ise girsemde rahatlasam gercekten 😝 ortakoyu bilmiyorum ki ben ins, cok uzak degildir ,, guzel dualarin icin cok ama cok tesekkur ederim girersem buradan guzel haberlerimi sana duyurucam yogun geciyor su gunlerim sebebinide fotograflardan anlarsin yukledigimde :)

Bende ayni durumdayim alamiyorum ama icim icimi yiyo ise girsemde rahatlasam gercekten 😝 ortakoyu bilmiyorum ki ben ins, cok uzak degildir ,, guzel dualarin icin cok ama cok tesekkur ederim girersem buradan guzel haberlerimi sana duyurucam yogun geciyor su gunlerim sebebinide fotograflardan anlarsin yukledigimde :)

İçimden bir ses diyor ki sen sözleniyorsun/nişanlanıyorsun nolur nolur eveett de sevgicimmm :52:

Ortaköye gitmek dert değil, üsküdarda buluşuruz birlikte geçeriz karşıya :29:

Bilet almak için gittiğim firmanın yanındaki bimilyoncuda gördüm bu güzellikleri ve artık benimler :16:

Sevgicim de aynısı görmüştü kartalda bir dükkanda içim gitmişti. Neyseki kaderimiz buluşturdu bizi :9:

İşte benim pembik saklama kovalarım :16:

$IMG_3282.jpg

Bilet almak için gittiğim firmanın yanındaki bimilyoncuda gördüm bu güzellikleri ve artık benimler :16:

Sevgicim de aynısı görmüştü kartalda bir dükkanda içim gitmişti. Neyseki kaderimiz buluşturdu bizi :9:

İşte benim pembik saklama kovalarım :16:

Eki Görüntüle 928921

özleeeemm kalpten götürcen sen beniii... Bunlar çok şirinler, benim istanbula gelmem lazıııım:52::52:
Çok güzeller fıstığım güle güle kullan.:16: Ne koycan bu güzelliklere, patates, soğan mı?

özleeeemm kalpten götürcen sen beniii... Bunlar çok şirinler, benim istanbula gelmem lazıııım:52::52:
Çok güzeller fıstığım güle güle kullan.:16: Ne koycan bu güzelliklere, patates, soğan mı?

Teşekkür ederim nihanımm sen gel ben seni bu güzelliklerin olduğu yere, her yere götürürüm :16:

Şuan kullanıyorum birinde soğan diğerinde patates var kuzum :16:

Teşekkür ederim nihanımm sen gel ben seni bu güzelliklerin olduğu yere, her yere götürürüm :16:

Şuan kullanıyorum birinde soğan diğerinde patates var kuzum :16:

Gelecek zamanım olsa keşke fıstığım...Şu okul insanın ne çok zamanını alıyor, öğretmenlerin de şöyle arada izin kullanma hakkı olsa:27:
Senin bu özelliğini de seviyorum kuzum, ben olsam kıymaz kaldırırım, yaşamayı, kendini sevebilmeli insan:16::16:
Bi de kuzum topiğimde sordum ama kims bakmadığında cevap alamadım:9::9::9: Şimdi benim konumda resimlerimin bir kısmı eklenti halinde olmuş görmüşsündür ve bazıları görünmüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim:31:

Back