Özlem'in çeyizi

inşallah benim de öyle olur kuzumm..
sağol )

Şimdi şöyle yapıyoruz Özlem'cim sen o kırlentleri açmadan bana gönderiyosun çünkü hepsine bayıldııımmm :) Şaka bir yana güzel günlerde kullan, çok beğendim.

Şimdi şöyle yapıyoruz Özlem'cim sen o kırlentleri açmadan bana gönderiyosun çünkü hepsine bayıldııımmm :) Şaka bir yana güzel günlerde kullan, çok beğendim.

Kirlenir korkusuyla poşetlerini açmaya kıyamadım hiçbirinin, dilersen bu şekilde hemen gönderivereyim kuzucum

Ya bu arada, ben son mailini gördüm açılmadı demişsin, bugün ofisten vakit bulursam tek tek yüklemeyi düşünüyorum canım. Kusuruma bakma beklettim seni biraz :26:

Canim yine harika seylerle ciktin karsimiza bayildim insallah bu yil evlenirsinde bende senden kopya cekerim

Canim yine harika seylerle ciktin karsimiza bayildim insallah bu yil evlenirsinde bende senden kopya cekerim

Ayy çookkk teşekkür ederim kuzucum, inşallah inşallah 2014 bana uğurlu gelicek inanıyorum

Belki 2014 yılında evlenemeyebilirim ama en azından evleneceğim adamı bulmayı diliyorum

Ayy çookkk teşekkür ederim kuzucum, inşallah inşallah 2014 bana uğurlu gelicek inanıyorum

Belki 2014 yılında evlenemeyebilirim ama en azından evleneceğim adamı bulmayı diliyorum

Bence evleniceksin bak gor tum iyi dileklerimle soyluyorum :) supriz yap bize heyoo diye giris yapiyosun ya oyle bu arada benim konuya bak bi resim yuklicem en cok senin yorumunu merak ediyorum

Bence evleniceksin bak gor tum iyi dileklerimle soyluyorum :) supriz yap bize heyoo diye giris yapiyosun ya oyle bu arada benim konuya bak bi resim yuklicem en cok senin yorumunu merak ediyorum

Vallahi sevgicim nasibimi bulursam bu yıl eminim ki büyük pay çeyiz topiği kızlarının dualarının olacak

Heme bakıyorum topiğine kuzucumm

Teşekkür ederim göndereyim demen yeter :)
Ya farklı bilgisayarlardan da denedim olmadı

Teşekkür ederim göndereyim demen yeter :)
Ya farklı bilgisayarlardan da denedim olmadı

bu hafta evden bağlanamıyorum internete kuzum kusura bakma beklettim

işine yarayacağını umduğum modelleri tek tek seçip gönderdim, umarım bu sefer açabilirsin

psikologozlem kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Duygucum Büşra'nın topikinde yazmıştım, o buluşmayı ben ayarlıycam Allahın izniyle, sen ben Büşra ve katılmak isteyen diğer arkadaşlar ile

Sevgi bize yakın oturuyor, geçen Ayşegülümle bir ikea çıkartması yapmıştık sevgi çalıştığı için katılamamıştı bize bu buluşmada onu telafi edicez daha çok

Ayşegül de buradan bir arkadaş, daha önce görmüşsündür muhakkak topikini ama şu sıralar giremiyor
Ayşegülümle biz buradan tanışıp dostluğumuzu ilerlettik, inşallah buradaki dostluklar gerçek dostluklara dönüşür, seviyorum hepinizi

bende gelirim ki ohh o tarihte sınavlarım da bitmiş oluyor

Beni unutmayın ama :)

Tamam kuzum ekledim listeye seni de

Büşüm ve duygucum var bir de listemizde

Şimdi başka kimler katılmak istiyor buluşmaya parmak kaldırsın herkes bakiyim

Kizlar bende anadolu yakasindayim ve bulusmaya katolmak isterim illaki beni de haberdar edin olur mu ozlemcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…