Özlem'in çeyizi

:) yine de teşekkür ederim.. ben ümraniyeyi çok seviyorum. hele çarşısı süper bence.. güzel günlerde huzurla oturun belki ilerde komşu olursak haber veririm :)

Evet Ümraniye her türlü alışveriş için bir numara kesinlikle hele benim gbi tesettürlü ve çeyiz delisi kızlar için

Herşeyin en ucuzunu, en güzelini bulabiliyorsun. Çerçici gibi vallahi ne ararsan var yani

Evli misin canım sen?

Tüm anne tarafı Ümraniye, Dudullu, Çamlıca, Libadiye, Pendik, Kaynarca tarafında, bi biz Avrupa yakasındayız

Bi gün geleyim de sende beni gezdir orda çarşıyı tamam mı psikoloğum

Tüm anne tarafı Ümraniye, Dudullu, Çamlıca, Libadiye, Pendik, Kaynarca tarafında, bi biz Avrupa yakasındayız

Bi gün geleyim de sende beni gezdir orda çarşıyı tamam mı psikoloğum

Gel Büşüm ben seninle Ümraniye'yi talan ederim, hangi züccaciyeci hangi mağaza varsa çeyiz namına tek tek gezeriz valla ne güzel olur

özlemcimm bende ümraniyeye gelin gelicem inşaAllah sen ümraniyenin neresinde oturuyorsunn :)

Hımm karşı ttarafta degilsin dimiii :26: neyse bi geleyim öğrenirim artık

Canlarım sizleri kırlentlerimle tanıştırayım

Çalışma odası şeklinde tasarlamayı düşündüğüm mekan için toprak tonlarında pötikare desenli bir dekorasyon düşünüyorum Allah izin verirse. Bu kırlentlerin de hayalimdeki odaya çok yakışacağını düşünerek aldım

İşte karşınızda aşklı kırlentlerim

En üstteki iki modelden ikişer, diğerlerinden birer tane aldım

Dekoratif kalpli askılığım

Son düzenleme:
özlemmm... ne güzel kırlentler oylee... ağız tadıyla kullanacağın günler çabucak hayırlısıyla gelsin inşallah canımmmm...

özlemmm... ne güzel kırlentler oylee... ağız tadıyla kullanacağın günler çabucak hayırlısıyla gelsin inşallah canımmmm...

Tatlımm çok teşekkür ederimmm amin diyorumm duana

Bayadır göremiyordum seni, nerelerdeydin

Aşk kırletlerine bayıldım özlemciğim güle güle ağız tadı ile kullanırsın inş
Hepsi çok tatlı
Nereden aldın kırlentlerini ben mudoyu ve apolenayı yastık desenleri konusunda çok beğeniyorum.
Mudodan 2 tane aldım bir kaç tanede apolenadan alıp kırlent sayfasını kapamayı planlıyorum

Tatlımm çok teşekkür ederimmm amin diyorumm duana

Bayadır göremiyordum seni, nerelerdeydin

rica ederim kuzum :)) amin diyelim tabii..
kayıplardaydım.. kendimi kaybetmiştim geri buldum sanırım şimdi.. :)) ya da bulduğumu sanıyorum.. amaaan öyle bir şeyler işte...
artık buralardayım ama inşallah...
maşallah bitirdin çeyizi sen.. :))

Son düzenleme:

Canım benim teşekkür ederim

Kırlentleri tek bir yerden almadım açıkçası, kimisi evim.netten kimisi trendyol kampanyalarından

Öyleyse hoşgeldin kuzucum, sefalar getirdin yeniden

Evet sen yokken çeyizi bitirdim ben

İnşallah koca da bulursam hayırlısıyla evlenip bu cicileri kullanacağım günün hayalini kuruyorum

Hep beklerim topiğime, seni gördüğüme cidden sevindim, eski dostlar başkadır

hoşbulduk kuzucumm.. gelirim tabi kiii, böyle renkli bir sayfaya gelinmez mii hiiiçç.. :))
öyle valla eskilerin yeri bir ayrı oluyor.. insan görünce bir heyecanlanıyor ...
ben de bazen alayım çeyize bir şeyler diyorum ama içimden gelmiyor artık bir şeyler almak dün akşam çıktım öyle, boynerde dolanıyordum... elime alıyorum bir şeyleri, bakıyorum.. sonra, 'amaaannn alıp da ne olacak' deyip bırakıyorum.. içim sıkılıyor...
yeniden gelirse bir heves devam edeceğim..
ama sen en güzelini yapıyrsun kuzum.. bir kişiye odaklı almamak lazım.. önceden aldıklarımı göresim gelmiyr sırf bu yuzden..

Olur bazen arada öyle soğukluklar, aldırma sen. Hep böyle kalacak halin yok ya kuzum niye dert ediyorsun kendine

Ben de sözlümden ilk ayrıldığımda aylarca içimden birşey almak gelmemişti, sonra bir aşkla bir başladım pir başladım

Mesajına döndüm bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…