Özlem'in çeyizi

Kızlar çeyizime yeni ciciler aldım

Bunlar bernardodan:

Kirli kaşıklığım, standlı servis setim, kesme tahtam, yağlık-sirkelik-tuzluk biberlik setim ve ahşap ekmekliğim

(Resimleri sitesinden çektim, fotoğrafları bilgisayardan kaydederken hata veriyor anlamadım nedenini)

Son düzenleme:
Bunlar da kendimce oluşturduğum set

Peçeteliğim, 7 parça pasta setim, tereyağlığım ve salata kasem

Bu 6 parçalık marine desenli günlük yemek takımını evimizin ordaki marketten almıştım aylar önce. Bayrama gittiğimde kutusundan ancak pasta tabağını çıkarıp fotoğrafını çekebildim

Eklentiler

• $Fotoğraf0437.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 50
Kütahya Porselen Türk motifli Türk kahvesi fincan setim ve başka bir yerden uygun desenli tepsiyle kombine ettiğim takımım

Eklentiler

• $Fotoğraf0432.jpg
    106 KB · Görüntüleme: 65
Bu da ilk elektronikli ev eşyam :)

Tefal Versatilis tost makinam

Eklentiler

• $tefal versatilis.jpg
    6 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
son eklenenler de birbirinden güzel canım mutlulukla kullan inş

Bernardoya her gittiğimde gözüme takılan setlerden bir tanesi :) Güle güle kullan :)

bunları da bir alışveriş sitesinde beğenmiştim. Güzel takım olmuş. Güle güle kullan :)

Bernardoya her gittiğimde gözüme takılan setlerden bir tanesi :) Güle güle kullan :)

bunları da bir alışveriş sitesinde beğenmiştim. Güzel takım olmuş. Güle güle kullan :)

Canım beğendiğine çok sevindim daha güzelleri senin olsun inşallah :)

Arkadaşlar bunlar da kuşlu setin diğer parçaları :)
Dün aldım markafoniden

Bunlar da porselen fırın kaplarım. Çok şirinler değil mi

Bu da benim mikserim :)

Allah nasip ederse blender setimi Braun MR 570 alıcam bunu da mikser olarak ayrı aldım

Son düzenleme:
canım yeni aldıkların çok hoş fırın kaplarından bende istiyorum gerçekten çok şirinler mutlulukla kullan inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…